Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Odcizený zlatý retriever
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:15
- Nahlásit

Prosíme všechny o pomoc při hledání zlatého retrievera - 4 letého psa,jménem Archie Vetcare Bohemia,č. tet. 8886,č.čipu 203098100138723,zlatého,mohutného těla,kontaktní povahy.
Včera kolem poledne byl odcizen ze zahrady u domku majitelů.Kontakt MVDr.Martina Jirásková 773165825 nebo pí.Chvojková 605966798
Další podrobnosti o Archiem, včetně fotek najdete na www.vetcare.cz
Děkuji .

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:19
- Nahlásit

Ježíš to je tady kousek od nás!!!???

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:20
- Nahlásit

Zuzana T

A kde se to stalo? V Jirkově?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Walda
Ne u Martiny, ale u její sestry v Č Brodě,tam Archie bydlí.Ještě před polednem si s ním hráli na zahradě.Odpoledne už tam nebyl.Zahrada byla zamčená.
Lidi jsou......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:43
- Nahlásit

To je děs

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:31
- Nahlásit

posouvám,dík.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 08:47
- Nahlásit

Tak už ho našli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 08:48
- Nahlásit

Dnes kolem jedné hodiny ráno byl Archie nalezen. Buďto nálezce nebo ten co jej zcizil, psa v noci dovezl k blízké budově školy, kde ho nechal v místní zahradě, hodná sousedka si toho všimla, a tak Archie byl vrácen zpět svým páníkům. Díky všem, co se na kampani o nalezení Arčucha podíleli. - Dle Zlatého retrievera...........

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:24
- Nahlásit

Vlasta
jejda ,jsi mě předběhla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:28
- Nahlásit

Zuzana T
Promiň, ale mám od nich taky štěndo - tak jsme měla radost, že se našel.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:29
- Nahlásit

Panebože! Ještě, že to vzalo dobrej konec!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:58
- Nahlásit

Hurá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:14
- Nahlásit

Vlasta
a kohopak máš od Martiny teď z těch déček- éček nebo něco staršího?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
z E - miláčka Evergreena

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

Vlasta
takže Brigitka a Satelite,pěkné.Uvidíme se někde na výstavě nebo cvičáku/ jestli jseš z Prahy?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:29
- Nahlásit

Zuzana T
Na výstavu pojedu do Brna na tu DUO v únoru, jsem z České Lípy a cvíčím obedienci u nás na cvičáku a na WT jezdím do Boleslavy na Dummy Sport - ale jsem začátečník -) tedy ve všem....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

Vlasta
tam jsem mívala také jednu naší fenečku,teď už má jiný domov u Neratovic.
Jinak já jedu také do Brna,tak se uvidíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jo - budu se těšit, ale poznáme se jen podle čísla, kouknu kolik bude mít Tvoje francouzka???, já totiž moc retrieverářů neznám -)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:43
- Nahlásit

Vlasta
neboj,goldenní společnost tě brzy pohltí,všichni jsme tak trochu cáklí.
Já mám malou v mladých a je to Španělka - tady ji najdeš www.zboticskychmeandru.com
Jestě budu vystavovat svou starší fenku naposledy v šampících - bude mít bez 4 měsíců osm let,tak to ještě zkusíme v mladší konkurenci.V létě už bude veteránka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

Zuzana T
NO jo, promiň - věděla jsem, že máš veleúspěšnou veveřačku a ještě import taky fenku, ale zemi jsem nějak nezvládla. My taky jdeme do mladých, ale poprvé a bude to kruté - bude mít 9 měs. a 2 dny - no stejně potřebujeme nasbírat zkušenosti ( myslím, že hlavně já) a tak se prostě jedeme zúčastnit.... V Praze jsme byli dorost a myslím že taky nejmladší a bylo to hodně znát - ten rozdíl tam je a navíc v Praze byla preferována vyšší váhová kategorie....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:32
- Nahlásit

Vlasta
Laneovy,kteří posuzují Brno,mají rádi klasiku a štěňata odpovídající věku.Neboj Angličani se většinou ptají na věk ï u dospělích jedinců a věk také zohledňují.A také se ke psům mile chovají.
Tou veleslavnou Veveřačkou myslíš mou tvrdohlavou Cathy ?Úspěšná byla hlavně v tom,jak mě připravovat o nervy na zkouškách i výstavách - je to pěkný svéráz,ale moje zlatíčko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 16:48
- Nahlásit

Zuzana T No jasně, že myslím Cathy. Jestli se mi jednou podaří vystavovat Greena v šampionech a kdyby se mi povedlo aby byl tak úspěšný v práci i na výstavách jako jeho máma tak budu lítat a nikdo se mnou nevydrží
Tedy asi ne tak docela, ale dnes mi to připadá jako nedosažitelná meta. Ale zase na druhou stranu - bude mi stačit, že bude zdravý, no a kdyby k tomu byl ještě krásný - tak super... co víc si přát

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 18:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Máš všecky předpoklady si se svým pejskem užít a prožít super život.Když bude to zdravíčko,tak se dá dosáhnout čehokoliv.A výstavy jsou podnik značně nejistý,musíš na ně chodit proto,že tě to baví,ne kvůji titulům -ale když se zadaří,je to prima. Doba kdy Brigitka a Cathy vyběhávaly tituly a dobrá umístění taky trochu pominula.Dneska je daleko silnější konkurence a bohužel často,dokonce velmi často ,nevyhravají ti,co si to momentálně zaslouží.
To zkouškování má asi větší smysl a víc to bude psíka a určitě i tebe bavit.Navíc máš chovatele,který umí psa dobře připravit - to je velké plus.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání