Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Vánoční bižu - podpořte Majku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:33
- Nahlásit

dejavu
holce k šatům bude ladit ten náhrdelník, co jsi sem dávala ve 12:43, zároveň se jí líbí "tyrkysové opojení" a nějaká kombinace se zvířátkama ( já to vidím na psíky, ale možná vyhrajou želvičky ).... no a pro ségru jsem vybrala "Swarovski křišťály"
Navíc hledám někoho, kdo bude ochotný ( a schopný) mi obarvit hedvábí - sice to umíme s holkou obě, ale nemáme prostor ( barvíme jen v chatě v létě) - na závěsy k holce do pokoje. Tak se možná domluvíme i na tomhle

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:57
- Nahlásit

brut
ja myslim, ze to nebude problem ty kristaly jsou pekny, maceška chce dokonce troje i pro kamaradky.

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:09 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

tak jsem s ni tedka mluvila - ty kovovy komponenty skutecne kupuje, ty neumi udelat, ale muze udelat sablonu a nabarvit na triko. pejsky ma dvoje a hedvabi barvi. Jo a moc dekuje za zajem, bude se snazit vyhovet. Pokud nekdo neco chcete, poslete ji radeji odkaz na to, co presne chcete.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 17:25
- Nahlásit

dejavu
díky za zeptání... pošlu mailík s objednávkou

jitka HS
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:08
- Nahlásit

Mucholabka
Ahojky,nemůžu ten polštářek s letadly najít.Mám doma leteckého manijaka,tak by to byl dobrý dárek.

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:02 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

brut diky

jitka HS
ja jsem tam zadny polstarek s letadly u Majky nevidela, ale Majka to dela Zuzce na zakazku, takze je to v procesu.

Jinak co se tyce Vasi dohody, vidis to nejak realne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:16
- Nahlásit

Tak jsem si taky objednala a ještě tento týden to bude.
Jo a protože bydlím kousek od Majky, tak ti co mě znají a nechtějí posílat balíkem, můžu vyzvednout a dodat do HOSPODY!!! a To se vyplatí Bobe!

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:31
- Nahlásit

Jimmi
a varis dobre? ze bych zasla :-D

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 16:27
- Nahlásit

dejavu
nevařim...pro jistotu vůbec, klidně zajdi, ale s vlastními sušenkami prosím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 17:12
- Nahlásit

jitka HS
S letadly jsem si vymyslela já. Nechávám to na její fantazii.
Prý to nejdřív udělá, pak nafotí a jestli se mi bude líbit, tak to pošle.
Myslím, že se mi to líbit bude

bea
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 17:27
- Nahlásit

Je fakt strašně šikovná - chtěla jsem pro dcerku náušničky a náhrdelníček s pavoučkem, psala jsem jí ráno a už mi to poslala nafocené - škoda, že to neumím vložit - fakt moc pěkné.

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 18:34
- Nahlásit

bea
ty chces, aby ti na dcerku nešmakali lidi s arachnofobií, co?
ja jsem s ni mluvila odpo, chtela nejake zmeny na webu a rikala, ze prave jela kamsi do velkoobchodu pro komponenty na nejakeho pavoucka na zakazku, tak uz vim pro koho.

Jimmi
no, kupodivu nejsi daleko od pravdy, posledni dobou presne takhle funguju, ze si nosim dietni pytliky vsude a delaj si ze mne prcu, ze zeru amarouny a jsem komonaut.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 19:45
- Nahlásit

dejavu
tak mám taky objednáno ... domluva super, i když jsem na přání mladý dělala trochu změny a zmatky ( jak taky jinak, když dva dny bloumá nad obrázkama, kombinuje nekombinovatelný a nakonec volá ze školy, že se rozmyslela a chce úplně něco jinýho ) ...samozřejmě už bylo vše domluveno, takže jsem se moc omlouvala....

Můžeš dorazit k nám .... pytlíček nechej doma, nemám ráda návštěvy, co si vozí s sebou zásoby ..... určitě se nějaká mlska ke kafíčku ( čajíku) najde ( aby ne, když si občas připadám jak v cukrárně... tak často se u nás peče)

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:21 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

brut
tak to jsem na tom stejne, s kocickama jsem neuspela a budu menit, anzto mlada nevi, co chce ale Majka jeste prodava Avon, tak nejaky ten make up nebo lesk na rty to jisti, pac Bety je v puberte a polovic casu travi pred zrcadlem

diky za mile pozvani, ale sladkosti nemuzu, ceka mne naopak jeste dalsi klopotna redukce, takze ja to mam jednoduchy, bud vozim pytlicky nebo susim hubu letos jsem si cukrovi radeji nechala pect na zakazku, pac to bych fakt asi nezvladla nesezrat a kdo vi, jak to dopadne s tim napecenym, snad se udrzim, musim!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:16
- Nahlásit

dejavu
uff, ani nevíš, jak mně potěšilo, že nejsem sama s nerozhodnou mladou ... Avon si holka objednává přes kamarádku a to dle momenální nálady, ale je tak trochu ujetá na parfémy, takže k Vánocům jeden dostane

Pokud nemůžeš sladké dobrůtky, tak klidně udělám něco dietního, po čem nepřibereš, stačí říct
Mno, potřebovala bych sundat dvě až tři kila ( ne, že bych měla nadváhu či něco podobnýho, jsem v rámci normálu a spíš niž než výš) kvůli zádům a kyčlím, ale díky omezenému pohybu to prostě nejde. Sladké jím jen ke snídani, kdy potřebuju nastartovat, abych vůbec byla něčeho schopná...

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:23
- Nahlásit

brut
OT - máš mejlík...

jinak tady koukám na ty korálky, a asi si konečně udělám zas aktuální katalog a vnucnu se taky... A nebo ne, bych byla nekalá konkurence a paní to potřebuje víc...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:32
- Nahlásit

wami
ten katalog udělej ... sem holce vykládala, co máš za poklady a chtěla by je vidět.... asi budeš mít pravidelný odběr neb já u toho nevydržím a mladá je furt někde v trapu

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
no, leccos nafoceno mám, ale myslím, že před vánocema to bude vcelku akční...
ae určitě budu za "pravidelný odběr" ( ) ráda, děsně mě popohání, když se ty věci líbí...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

wami
mailík odešel , fotečky dodej a uvidíš, že "madam" si vybere... jak jí znám, tak nebude vědět, co dřív ... mně se líbí, ale to víš

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:39
- Nahlásit

škoda, že na estránkách nejsou také ceny.

dá se zjistit co stojí? http://af.2i.cz/fotky/23510/vyrobky-majky-3.013193 85433E+17.jpg

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:12
- Nahlásit

žanda
jukni na ten druhý odkaz, tam ceny jsou

Cesmina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:10
- Nahlásit

Sikovny vecicky

bea
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:43
- Nahlásit

dejavu
My jsme tak malé říkali, když se narodila, pořád se mlela a vypadalo to, že má nohou alespoň osm, takže pavouček. No a už jít to zůstalo, navíc manžel (není Čech) si zafixoval pavouka jako pavukiho, takže se jí teď říká Pavuki. No, a pro druhou dcerku mi udělá polštářek s králíčky, té se zase říká Králík. Prostě, jsme zvířecí rodina, no.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:22
- Nahlásit

bea
to je hezky

žanda
ten je tam za 85 Kč

palma1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:32
- Nahlásit

je hrozně moc šikovná. jsou tam opravdu krásný věcičky!!! sama si vyberu a pošlu dál

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:39 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Dneska u mne Majka byla a vypadala opravdu stastne a je videt, ze nabira novy dech a veri si, ze se ji bude darit, rikala, ze ji to maximalne nakopava pozitivnim smerem a to bylo opravdu velke zadostiucineni. A obrovsky podil na tom mate predevsim vy vsichni, co jste ji pomohli.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:44
- Nahlásit

Domluvily jsme se, ze jestli se sejde jeste par lidi, co jim pomahaji vytvarne prace, ze bych tu mozna otevrela pracovni terapii, jeste je to takove zatim mlhave, ale bylo by to fajn. Nemusi to prece byt jen o nemocnych, ale meli by se tam setkavat vsichni, co je tesi spolecne tvoreni, at uz cehokoliv.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:27
- Nahlásit

Teď mě napadlo-když polštářky, tak co povlečení? Jestli to na ni není moc velký, tak až přijdou polštářky, bych objednala našim, oni mi taky furt dávají povlečení a podobné krámy.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 23:30
- Nahlásit

dejavu
tak na pracovní terapii se ti hlásím i já ... teda jestli můžu. ... nejen, že bych přišla mezi lidi, ale ještě bych se něco užitečného přiučila

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 05:45
- Nahlásit

brut
super, taky se tesim, ze se naucim enkaustiku a pracovat s Fimem Musim ale vymyslet, jak to udelat s materialem.
Az bude hezky, budem sedet na zahradce, prznit material, kafrat u kafe a tvorit a kdyz se lidem bude chtit, muzem pak i na prochazku, pokud to budou zvladat.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání