| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:44
- Nahlásit
Kopíruji příspěvek:
..... ale tohle je jedna z posledních možností, která mě napadla...
vyzkoušeli jsme inzeráty i kontaktovat Český klub beauceronů, ale stále nic....jedná se o 2letého psa beaucerona, je s PP, ostřejší povahy ale šikovný hlídač, má silnou vlohu pro pasení oveček, je neúnavný aportovač a milovník vody,kamarádský k ostatním psům a zvířatům, temperamentní. Je vhodný spíš pro chovatele se zkušenostmi se služebními plemeny, ne jako rodinný pes, respektuje pouze jednoho pána. Nyní je již umístěn nějaký čas v útulku ( nebyla jiná možnost ) a dost nás to trápí....je to dlouhý příběh, ale Gery si určitě zaslouží ještě jednu šanci na lepší život. V případě zájmu sdělíme podrobnosti, kontakt i fotky pejska jsou u nás na stránkách berillo.estranky.cz ..... předem děkujeme za jakoukoliv snahu......i za možnost zveřejnění !
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 22:15
- Nahlásit
Řeknu kolegyni, chce štěně.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 22:35
- Nahlásit
Nechce. Až pak.
|
duli
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 23:09
- Nahlásit
Jimmi
a z jakeho duvodu ho nechteji??? smim-li se zeptat.....dik
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:24
- Nahlásit
duli
to nevim, jenom jsem to zkopírovala z našeho fora
napiš na stánky Berilla
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:16
- Nahlásit
duli
mně je celkom jasný proč : není to plemeno pro každého a musí se s ním pořád makat jinak provádí neplechy. Kdybych neměla svoje čubinky, tak si ho beru všemi deseti - také plánuji si ho pořídit až moje čubiny odejdou do psího nebe. Je to skvělé plemeno - je to makáč a skutečně to není rodinný pes.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:24 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Ale je to rodinný pes, a jaký!! Je to mnohem větší mazel než náš první pes, kříženec labradora. Jen se s ním musí něco dělat, aby se nenudil... a umí doma pěkně otravovat, když se nudí
Jinak doufám, že brzo najde nové majitele. Dvouletý psík s PP má myslím velmi dobré šance na umístění. Doufám, že se v útulku moc neohřeje. Hlavně aby si ho nevzali lidé, kteří zjistí po pár týdnech, že na něj nemají čas a nešoupnou ho zpět do útulku.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:25
- Nahlásit
Jimmi
proč není tady? http://beauceron.cz/index.php?odkaz=nouze
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:26
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Je tam, druhý odzdola. Ale je u něj špatně rok narození.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:29
- Nahlásit
WhiteWolf
mazel? ), no znám i pár mazlíků dobrmanů, ale tam i při mazlinkání jdou zuby lidí ven )) ale jinak jsou mazlíci - jen když už jsou mazlíci, tak jsou z nich tanky ) - bum sem, bum tam .
Jenže hodně lidí si myslí, že rodinný pes znamená gaučák který se nemusí cvičit a nepotřebuje práci - takže jsem to myslela spíše vtomhle ohledu.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:30
- Nahlásit
WhiteWolf
aha - je tam
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:32
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Gaučák je taky, občas spí i na gauči
Ale mazlí se jen s jeho rodinou, k cizím lidem je odměřený, ale k našim známým je docela kamarádský.
A tank to je, dupe mi po nohou, když na tebe skočí, skoro tě porazí... Taky záleží jak to vyroste, přece jen je rozdíl 50kg a 30kg
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:36
- Nahlásit
WhiteWolf
tak, tak . A jen po nohou? Lepší jsou ty řachy hlavou když chce ten malinký miláček pusinkovat
Se má: na gauči
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Tak je fakt, že pár zubů už na svědomí má, ale naštěstí né mých. I nějaké to móňo... Ale zas tak strašný to neni
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:59
- Nahlásit
WhiteWolf
dobré jsou také ty řeckořímské zápasy v posteli - to má člověk pocit, že má snad sto nohou - s jedním takovým "gaučákem" jsem se mazlinkala: jedna noha na mé hlavě, druhá u pasu, třetí na stehnech, čtvrtá kopala do prázdna - za chvilku se to vyměnilo a hlava byla snad všude a pak ty nohy a hlava lítali sem a tam a já se raději sbalila do kuličky a stejnak to bylo prd platné, protože začal bourat čumákem do ucha a stejně k tomu mému nosu tu hlavu narval a bum. Tak jsem se raději nechala šlapat. Domů jsem šla celá oslintaná a samá modřina, ale rozesmátá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:03
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
proč není tady?
jak to má Jimmi vědět??snad napsala česky že to zkopírovala z jiného fora ne???
a krom toho tam je žeáno
WhiteWolf
jako teda musím říct že doma beaucerona nemám ale mají ho v servisu kam jezdíme..a je to fakt skvělej pes když si zvykne na lidi..myslím cizí je s ním i zábava nosí nám pneumatičku a je hooodnej
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:08
- Nahlásit
sarax
juž jsem si všimla a nějak na té MD zjišťuji, že česky neumím - zakrněl mi mozek a kolikrát nevím co je za den , tak pardón
|
kety
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:21
- Nahlásit
hm to je moc smutné, když si to někdo rozmyslí se zvířectvem taky jsem řešila o víkendu 8 týdenní štěně bígla nakonec zůstalo na obecním úřadě byl tak roztomilý ,že si ho snad někdo vzal.Odblešila jsem ho nakrmila ,obvolala všechny známé a ráno ho stejně odvezla nikdo ho nechtěl a já si ho nemůžu nechat mám doma už dvě obludy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:46
- Nahlásit
Možná se na něj s kolegyní zajedeme podívat, pořád váhá, ale nemá podmínky, staví barák.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 17:07
- Nahlásit
Mucholabka
Pak dej vědět jak to dopadlo.
|