| Autor |
Zpráva |
sue
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:09
- Nahlásit
Myssel
to je dobře že se našla...mně připomínala fenku kámošky Zuzky...držela jsem moc palce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:18
- Nahlásit
Zkopírováno z můjpes
Sabina (xxxx160-11-122.eurotel.cz) odpovědět 13. 11. 08, 15:36:53
Fenka je nyní doma a vypadá to, že se lepší.. Bohužel při podrobnějším ohledání se zjistilo, že to nespíš nebylo vůbec auto.. na stehně má kousance a vypadá to, že ji pokousal nějaký pes a když se snažila utéct tak ji chytil za nohu a ona si jí vykloubila.. Jsou to ale pouze spekulace vše Teď záleží jak dopadne operace a zda se noha dá dohromady.. Každopádně má celou záď zníčenou a potrhanou ..
chjo představa že by se to těm mejm dlouhonohejm stalo ... je mi jí moc líto.. Každopádně doufám, že to vše dobře dopadne a za pár měsíců bude zase chodit normálně .. S.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:06
- Nahlásit
Není tahle Adéla teď vyfocená v Psích sportech č 6/08 u článku o coursingu? Píšou tam o Adelphia Anup´s Way...Jestli jo, držim moc palce, aby se dala dokupy a mohla zase závodit.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:06
- Nahlásit
Tak jak to s fenkou vypadá? Pořád koukám, kdy se objeví nějaká dobrá zprávička. Tak zatím aspoň držím palce a doufám, že se čubina uzdravuje.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:43
- Nahlásit
Tak Adélka je po operaci , dostala umělou šlachu která drží kyčelní kloub. Na druhé noze má z jedné strany 25 cm šití a z vnitřní strany 15 cm šití. Při operaci a dalších rentgenech se zjistilo že má navíc přeraženou pánev na levý straně na dvakrát - takže jí nedrží u sebe,ale nemá jí hnutou z osy,takže jestli se někam nepohne při prudkym pohybu tak by měla do 2měsíců srůst.
Nicméně všechny tyto věci jsou léčitelný a to je nejdůležitější. Běhat už nebude ( myslím závodně ) a na výstavy to taky nebude, ale snad vše ostatní by mělo být ok a chodit by taky měla..
Okopírováno z mujpes...
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 14:19
- Nahlásit
Tak aspoň tak, měla holka štěstí v neštěstí, jsem z Plzně a nedovedu si představit jak mohla v tom provozu zůstat vcelku.
|