| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 13:17
- Nahlásit
Přetahuju odjinu, kdyby se tu někdo vyskytl, kdo by měl zájem, nebo věděl o někom jiném....
Lidé psoví, volám S.O.S. pro tříletého psa plemene cane corso s poetickým jménem Romeo.Rrok svého života byl držen v kotci bez možnosti se proběhnout, čímž se z něj stal magor, potom se dostal na farmu, kde měl neustálý výběh a pána, kterého se naučil poslouchat.Pána z farmy odvolali a pes opět zůstal v kotci, neb ostatní pracovníci se vymlouvají, že by utekl či je pokousal. Není vůbec zlý, když jsem jezdila na kontrolu farmy, chodil se mnou a já se s ním dělila o klobásu. Pokud by někdo z vás věděl o někom, kdo by měl o něj zájem, volejte kdykoliv :724 724 814. Pes bude potřebovat denně mimo jiné spoustu lásky a pohybu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:06
- Nahlásit
šoupnu to .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:06
- Nahlásit
hop
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Oživím krz jiného caníka...
Viktor
Viktor je pes plemene Cane Corso. Byl tyrany svym majitelem nekolik mesicu. Majitel ho zavrel do betonove truby, kde se nemohl ani postavit, jen lezet mohl. 95% kuze ma od svrabu. Pres 25kg podvahy. Na zadech velkou ranu spusobenou blechama. Celkovy stav je strasny a je fakt sila jak clovek dokaze byt kruty a bezcitny! Viktor dnes bojuje o svuj zivot a doufam ze bude mit stesti a zaslouzi jsi krasny zivot i on. Je moc hodny, spolecensky a ma rad jine psy.
Video youtube.
Info a fotos.
Info z iFauna.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
impact
no to si snad děláš prdel!
di do hajzlu,já kráva pustila to video a koukla se mu do očí
kde je ted??
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:00
- Nahlásit
no to snad není pravda a majitel já nic, já muzikant ..........až by zčernal dobytek jeden by měl sedět!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:03
- Nahlásit
davidkova renata
kopíruju z ifauny: je v útulku ve Skalici, kousek od Hodonína
Toho chlapa by měli pověsit za kou... do průvanu, tohle by měl být trestnej čin, ty oči jsou fakt děsně milý Je mi ho moc líto.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:09
- Nahlásit
davidkova renata
Bohužel, nedělám... Je vcelku pěknej, taxem si říkala, že by nový majitele mohl najít rychle. Kdyžtak mrkni na to iFuňácký forum...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:03
- Nahlásit
impact
taxem číhla ,ty šmejdi maj snad eště někde čubu jo?? ty voe,ten mě teda vzal,jakože na tydle plemena moc nejsem..je nááádhernej,ale v tomhle stavu nevim esi se pohrnou zájemci ,klika je ,že má asi gůt povahu,takže aspon tak..Kolik mu asi je,sem to nenašla..bohužel moc lidí neznám co se zabejvaj těmahle plemenama,zkusim to poslat aspon mailama dál,ty voe,mám dost
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:39
- Nahlásit
impact
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:47
- Nahlásit
hele,já nemůžu najít ten útulek ,heeeelp někdo,plííís
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
neni to tenhle? ('kousek od Hodonina' jsem nasla jen slovenskou Skalicu.. ovsem, v nabidce Romea nevidim)
http://www.psiabuducnost.estranky.cz/stranka/konta kt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 19:25
- Nahlásit
StaHi
no já nefim...sem myslela,že je už v česku,když ten Hodoním,ale nevidim ho též..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
Jdu to zjistit na iFaunu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 12:58
- Nahlásit
Vypadá to na tuhle.... Podle mapy je sice za hranicema, ale 12km od Hodonína.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:06
- Nahlásit
impact
hm,ale stejnak tam nejni v nabídce.Hele na koho by se dal dát kontakt eventuálně,sem to dala vedle a kámoška to bude rozhazovat dál,ale páč vlastně přesně nevíme kde je a na koho se obrátit,tak je to blbý..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:09
- Nahlásit
impact
Nevíte kolik je psíkovy let a jestli je možné pejska doléčit a dát dohromady u nového majitle?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
Zkus něco na té ifauně vyčuchat. Já čekám, až se mi ozvou.
Ada
Hele taktéž. Jen jsem to obšlehla z ifauny... A tam jsou nějaký holčiny, co ho snad venčej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:49
- Nahlásit
impact
čuchám,ale nejsem tam reglá a eště mi nepřišel potvrzovací mail,tak nemůžu nic napsat,budu tam aspon čučet..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
Aha, já myslela, že reg dojde hned...
jani (jani)
E-mail: jurcekova.jana@seznam.cz
Telefon: 604564303
Adresa: okr. Hodonín
jacki (petra)
E-mail: p.j.jack@azet.sk
Adresa: Gbely
WWW: http://www.babuu.estranky.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:59
- Nahlásit
impact
teeeed došla! ok,díkec,já to pošlu dál
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 00:09
- Nahlásit
cane corso pes v Plzni:
http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1
Kandy
Číslo: 11680
Pohlaví: pes
Přibližný věk: mladý
Plemeno: kříženec cane-corso
Povaha: komunikativní, temperamentní, ale dominantní a sebejistý pes!!! Nevhodný k dětem, agresivní vůči psům!!!!
Vhodné umístění: Nejlépe k rodinnému domku se samostatně stojícím kotcem. Pouze pro člověka, který má zkušenosti s tímto plemenem a dokáže zvládnout jeho zanedbanou výchovu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Posouvám.......
|