Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / OS Toulavé Tlapky - hledáme pečovatele
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 00:31
- Nahlásit

Hledáme člověka, který by se zvládl postarat po dobu 3 až 5 měsíců o větší počet koček (40) a psů (10). Umožníme přespání, jedná se o obec v okrese Louny, 75 km od Prahy, spojení do Loun dobré, do Žatce též, do Prahy hodinu a půl, autem necelou hodinu. Ubytování na statku, topení v kamnech, smlouva o spolupráci, nejlépe jednu paní, nebo kohokoliv obětavého, Nutná značná zodpovědnost, spolehlivost a láska ke zvířatům! Pravidelné zásobování krmivem, kontrola zdraví atd. víkend, dva dny v týdnu- přijedeme. Postačí 2x denně ošetřit zvířata. Možnost dlouhodobé spolupráce. Děkujeme za Vaše nabídky, veškěrá výpomoc je dobrovolná- zdarma, neplacená, bydlení je též zdarma. úhrada vody, bude li využívaná.
K dispozici zdarma internet.

www.utulek-kocky.cz
Kontakty:
776 083 090
toulave.tlapky@email.cz

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 11:48
- Nahlásit

posouvám

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 17:06
- Nahlásit

Psíček
já taky nad tím přemýšlela jak to autor myslel, ale pak jsem si řekla, že snad tu vodu platí oni. Neb se pletu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 17:26
- Nahlásit

Psíček
Napadlo mě přesně to samé,té vody je pro tolik zvířat potřeba denně spousta.A ať čtu jak čtu,vyplynulo mi z toho,že vodu bude hradit ten,kdo se bude starat.

bea
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:52
- Nahlásit

No, já tomu rozumím tak, že tu vodu budou hradit oni. Jen nechápu to "bude-li využívaná" - - vpdu přece zvířata mít musejí a při tom počtu jí bude potřeba hodně...

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:56
- Nahlásit

třeba mají zvířata vodu ze studny a jinak by si platil vodu z vodovodu ten co by ji užíval ...

Houšková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 20:29
- Nahlásit

Psíček je tak trochu ignorant. z vážných věcí se legrace nedělá, Psíček většinou diskutuje omezeným způsobem, lze jej jen politovat.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 20:49
- Nahlásit

Houšková
Psíček je tak trochu ignorant. z vážných věcí se legrace nedělá, Psíček většinou diskutuje omezeným způsobem, lze jej jen politovat.
Toto je kvalitní názor

Janis
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 22:07
- Nahlásit

Psíček je korunovaný v..! Houšková to napsala moc slušně. Psíček ve své omezenosti by zde vůbec neměl diskutovat.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 22:12
- Nahlásit

Psíček
uvazuji, ze to vezmu, podle popisu to vypada, ze o jidlo po celou tu dobu nouze nebude , dík, už jsem se dnes potřebovala zasmát

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 02:46
- Nahlásit

dík, už jsem se dnes potřebovala zasmát

Houšková

mno síček bude haldu věcí krom ignoreanta ne?ale možná by pomohla kastrace bo čínská medicína
Janis
Psíček ve své omezenosti by zde vůbec neměl diskutovat.

sím tě ...tady může diskutuvat každej..a pokud si přečteš inzerát tak spousta normálních lidí se nad tím pozastavila..kdo je omezenej???těžko říct...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 07:30
- Nahlásit

tak jak je to s tou vodou? Už tam někdo volal? A myslíte, že někoho seženou? Teda krom psíčka, který dostal při přečtení slov o psech vlčí hlad.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 07:52
- Nahlásit

Psíček
teda, Vy nespíte? Ranní ptáče dál doskáče. Kam že to asi tak skáčete? Vlastně Ranní psíče dál doskáče

a komu bych měla asi hubovat? a ještě takhle po ránu?

Neměl by jste zájem o toho jezevčíka co ho mám u sebe? Ale ne ke spotřebě. Je po záruční lhůtě a mohl by jste z toho nějak onemocnět. Možná, že o někom budete vědět, kdo by si ho vzal. Hlavně ne někomu kdo by ho snědl - jen do dobrých rukou.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 08:10
- Nahlásit

Psíček
)
teda Vy jste humorista ))))))))) :-o
Popravdě, jsem fakt moc nespala, páč jsem na Vás celou noc myslela - jste strašně "sexi" chlap - hlavně s těma siláckýma řečma a moc mi to imponuje a přitahuje mne to. Jen škoda, že teď musím pryč a přijdu o tu zábavu s Vámi. Tak se s Vámi loučím.

A já to udělám, udělám!!!!!!!!!!!!! )))))))))) Odjedu pryč a dnes už nic od Vás nepřečtu a asi z toho umřu. Ale volím smrt dobrovolně a pro Vás.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

Psíček
..i tem uz trochu odrostklejsim, co jim psu behaj pri obede po stole
hele víš že s toho má trauma
tak mi to nepřipomínej

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 13:17
- Nahlásit

Psíček
mohla jsi si klidně svý sousto tenkrát přímo ze stolu odlovit a nemít nyní trauma

jenže já si to traumja pěstuju víš...páč tohle se mi nikdá předtím a nikdá potom nestalo..a dneska vím že i nestanereakce by byla rychlejší...jen by nešla po soustu že...

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 14:24
- Nahlásit

Psíček
to taky
a eště trénuju hod do dálky

bea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 15:03
- Nahlásit

Je to jedno, jak to je.s vodou. Hlavně si ale myslím, že pokud by to někdo vzal, bude to muset být opravdu milovník zvířat a jako takový určitě nějaké zvíře doma má - a pochybuju, že jen jedno. A když si může vzít ( po dohodě) maximálně jedno, tak nevím...... leda že by to vzal někdo, kdo nemá kde bydlet a zase - svěřit zvířata komukoliv - nějak se mi to nezdá - aby to nakonec nedonesla za zvířata.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 21:44
- Nahlásit

Psíček
asejc Vás zklamu: nepoužívám šminky. Nevím proč bych si na ksicht malovala masku )))))) - to si můžu spíš masku koupit hotovou )))))) - mám doma jednu psíčkovatou a vypadá jak ten zlej pes co snědl pejskovi a kočičce ten jejich povedený dort , pane psíčku psíčkovatý )))))))

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 22:05
- Nahlásit

Psíček
nechci děsit okolí

bea
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 18:47
- Nahlásit

Psíček
No jo, to mi říkají kámošky taky. Těch zvířat je mi ale líto. Trochu znám vedoucí Toulavých tlapek, je to nadšenec, ale těch, co potřebují pomioc, je fakt moc a občas se to vymyká z ruky..

Cesmina
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 23:42
- Nahlásit

ja bych se zvladla postarat, ale max. po dobu jednoho mesice (v prubehu cervence a srpna)
A taky jsem pochopila, ze voda se plati :=)))

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání