Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / NOVÝ DOMOV PRO BRIARDA!!!
Autor Zpráva
Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 19:33
- Nahlásit

Hledá se nový domov pro briarda s PP. Kašpar - starší černý briard s PP (GASPAR Nadina-Sis nar.: 24.9.2000 č.z.: CMKU/BRI/4283/00 o.Merveilleux de la Foret d´Emerausdes x m.Asquith Nadina, chov. Mgr.Naděžda Střalková). Byl odebrán majitelce pro zanedbání péče a momentálně se nachází v útulku v Českých Budějovicích. Pes je naprosto zdravý, temperamentní, zvyklý v městském bytě. Velice hodný a kontaktní mazel. Přišel s velmi zanedbanou srstí, ale byl perfektně vyčesán, pouze v obličejové části musela být srst ostříhána. Při česání velmi hodný, během celých čtyř hodin neprojevil ani náznak nevole nebo dokonce agrese. Potřeboval by stálý kontakt s člověkem, je vhodný i do bytu (to by jistě ocenil nejvíc), bezva kamarád na procházky, vychovaný a bezproblémový pes. Foto na stránkách útulku http://www.volny.cz/utulek.amira/. Kontakt: útulek Amira- tel. 721 878 458 ( Martina Pohorská)

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 19:43
- Nahlásit

foto

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 19:55
- Nahlásit

JJ, to je on. Díky

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 19:58
- Nahlásit

Dalwhinnie
Nemáš zač
Jsi z Budějc?

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 20:02
- Nahlásit

Ne, ne. Z Prahy. Mám taky briarda a někdo dal odkaz na briardklub. Já bych si ho vzala hned, ale mám jednopokojový byt, kde už jeden briard je a kcour k tomu. No nevím, Kašpar už má 8 let, tak to asi bude s umístěním těžší. Já bych mu klidně i platila granule, kdyby se ho někdo ujal a měl ho bytě. Myslím, že nějaký kotec na zahradě by byl pro něj horší než útulek a předchozí majitelka dohromady...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 20:21
- Nahlásit

Dalwhinnie
A jak je to s tou jeho majitelkou, už je tedy dořešená a je nabízen?

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 20:26
- Nahlásit

Prý jo. Prý se odvolala, ale její odvolání je vyřešený tak, že jí byl pes odebrán a od 16.10 je k dipozici ( píšou na stránkách útulku). Já bych byla strašně ráda, kdy měl štěstí a někdo si ho vzal do bytu. Byla bych dokonce ochotná jej sponzorovat ( jako jídlo, očkování a tak) a kdyby byl ev. v Praze a mohla bych jej vidět, tak s ním ev. i cvičit...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 20:59
- Nahlásit

Dalwhinnie
V okamžiku, kdy nabídneš sponzoring, si jej vezme nějaký kretén.

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 21:05
- Nahlásit

Hele, tohle byla jen myšlenka. V tom případě bych chtěla mít psa pod dohledem, ev. spoluvlastnický podíl na něm atd. Nejsem blázen, abych přistoupila na to, že pes je někde v Chebu, nevím co se s ním děje, nemám k němu přístup atd. To bych právně dotáhla až pokud by byl zájemce, který by byl ochoten poskytnout psovi domov

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 21:06
- Nahlásit

Psíček

Je ti jasné, že jde o sponzoring psa a ne tebe?

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 21:32
- Nahlásit

Hele, těší mně, že máš smysl pro humor, ale na srandičky já teď vážně nemám čas

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:15
- Nahlásit

Tak briard už nový domov našel

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:42 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Dalwhinnie
Tak to je super!

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:56
- Nahlásit

Dines

Já myslím, že se tam bude mít dobře. Jde k rodičům od lidí, co mají ročního briarda, strašně si ho zamilovali a taky jednoho moc chtěli.Navíc chovali dogu, která jim v 9 letech zemřela, takže jsou zvyklí mít v bytě velkého psa. Mám z toho obrovskou radost

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 17:11
- Nahlásit

Dalwhinnie
Jj, četla jsem na stránkách
Snad to bude suprózní pro všechny zůčastněné strany .

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání