Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztratil se zlatý greyhound
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2008 16:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Okopírováno z adopce chrtů

Zaslal: pá říjen 24, 2008 5:37 pm Předmět: POMOC - hledame Sericka Citovat
dnes odpoledne se Martine vytrhl Sericek u hostivarske prehrady. prosim kdo ste blizko pojdte pomoci ho s nami hledat.

Nebo kdo mate moznost rozhodte kontakty. Je to zlaty velmi bazlivy greyhound bohuzel bez obojku z nej se vysmekl

Martina jako na potvoru neni na svem telefonu takze bude jen a pouze na mem 775193035

Prosím všechny,co se pohybují v těchto místech,mějte oči na štopkách.Mohl se snadno uhnat,nebo zranit a zůstat někde ležet.Kdyby něco,můžete mě i kontaktovat na můj mail,mám ho pod členem.Díky.
Fotky zatím nejsou,ale pracuje se na tom.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2008 18:27
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

Posouvám.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 09:07
- Nahlásit

Psíček
zalez a vylez až zejtra na pohřep.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Psíček
čéče tys nějaká nevrlá..
_Nevyspalá.
nebude to tím, že už víš, že máš vo ddva psy doma víc?
Čéče,to je to nejmenčí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:51
- Nahlásit

Psíček
a nechces jeste padesat dalsich ...
to už bych neměla kam dát a nuživila bych je.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:24
- Nahlásit

Psíček
no tak, jabloníku, nebuď kakabuď!! tak haspoň ještě pět jooo?
Leda aš vodrostou děti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 13:22
- Nahlásit

Psíček
že kdybyste s myrýč nabídly irům, že pudete behat misto tech chrtu, treba by je tak netyraly, co? no obetuj se trochu taky neee?

jen gdyž si pudeš zaběhat s náma.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:58
- Nahlásit

posouvám

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

pořád nic

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 09:36
- Nahlásit

NASEL SE

dekuji moc vsem co pomahali,dekuju martine,ze to nevzdala,kdyz uz vse vypadalo beznadejne. a sericek je uz doma v posteli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:05
- Nahlásit

jablunka
NASEL SE
gde byl? F útulku sem ho nigde neviděla..

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
Zkopčím
byl zalezly v krovi a nasel misto kde pani nosila papani kockam. Ta pani si myslela, ze jde o srnku a neprislo ji to zvlastni. Azkdyz si precetla letaky od Martiny tak volala. Na tomisto hned bezel martiny syn a sericek celej stastnej sel sam hned k nemu. Ono hosticvarsky park je strasne velikej takze tam se mohl potulovat kdekoliv

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:11
- Nahlásit

jablunka
byl zalezly v krovi a nasel misto kde pani nosila papani kockam

chudák..dyk moch umrznout

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
chudák..dyk moch umrznout
To jo,kor gdyž nemá skorem žádný vosrstění.Ale hlavně,že to dobře dopadlo.

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Psíček
To, že se pes vysmekne z obojku (což se stal v tomhle připadě, jak jsem pochopila) zas tak moc o ničem nesvědčí, zvlášť, pokud se třeba něčeho lekl. Babiččin voříšek z útulku to dělával u obyčejnejch koženejch obojků taky, stačilo, aby někde vystřelili a byl v tahu... Prostě s ešíleně lekl a v té snaze zmizet co nejdál byl z toho obojku během 10vteřiin venku...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

Psíček
Já neřikám, že je to správně, jen říkám, že to nesvědčí o ničme, pokud ten pes už má za sebou třeba něco hnusnýho... Pokud se fakt dostane do naprosté paniky a snaží se prostě dostat někam pryč, do bezpečí... (ten babiččin pes vždycky letěl naplno domů, kde se opravdu v bezpečí cítil, a čekal u dveří)
Jasně že je chyba, že to bezpečí nehledá přímo u majitele, ale pokud má z něčeho fakt panickou hruzu, tak to chapu docela...

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:46
- Nahlásit

Eimy
Jasně že je chyba, že to bezpečí nehledá přímo u majitele, ale pokud má z něčeho fakt panickou hruzu, tak to chapu docela...
Toho psa má Martina měsíc i s cestama.Co si předtím zažil,nebylo rozhodně nic hezkého.A navíc jsou chrťáci mistři ve vyvlíknutí z obojku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

Psíček

Toho psa má Martina měsíc i s cestama.Co si předtím zažil,nebylo rozhodně nic hezkého.A navíc jsou chrťáci mistři ve vyvlíknutí z obojku

tohle myslím mluví za všechno. Hele nemyslím, že by člověk dokázal na světě ošéfovat naprosto všechno. Co myslíš? Mně z toho nevyplývá nic nezodpovědnýho ze strany majitelky. Pokud jsi to tak myslel.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

Psíček
prave jsi napsala tri duvody pro to, aby ten pes byl opravdu maximalne zabezpecenej......nebo se pletu?
Rozhodně ne,já mám chrťáky jištěný dvakrát......kšíry a obojek,ale né každého to napadne okamžitě.Myslím,že Martina se z toho hodně poučila a je štěstí,že tenhle konkrétní případ dopadl dobře.
netroufám si rozhodně tvrdit, u koho konkretne byla chyba, ale s naprostou urcitosti si dovolim tvrdim, ze chyboval nejaky clovek ..
Vždycky chybuje člověk.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:25
- Nahlásit

Psíček
jak že rohodne ne? napsala jsi tri duvody, kvuli kterym mel byt ten pes poradne zajistenej
Jako že se rozhodně nepleteš!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:26
- Nahlásit

Psíček
ze chyboval nejaky clovek

to je bez diskuzí. S tím příměrem k pitovi - máš pravdu. To bez pochyby. Jen, že prostě člověk ne vždycky všechno vychytá i když se snaží chovat zodpovědně. . No. Mě by taky nenapadlo to dělat jako Jablůnka, protože by mě nenapadlo, že když mám psa na obojku a na vodítku, nemám ho 100% pod kontrolou. chybama se člověk prostě pořád učí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:44
- Nahlásit

PetraK
Mě by taky nenapadlo to dělat jako Jablůnka, protože by mě nenapadlo, že když mám psa na obojku a na vodítku, nemám ho 100% pod kontrolou. chybama se člověk prostě pořád učí.
Já to začla dělat ze dvou důvodů.Za á)gdyž se chrťák splaší a zabere,je na vobojku schopnej zlomit si vaz a za bé)už při voblíkání na zahradě,mi Ted ukázal ten zváštní pohyb hlavou a tělem,gdy se dostal z obojku utaženýho na doraz,tagže tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:46
- Nahlásit

jablunka

no, tohle asi člověka nechrtího naprosto nenapadne , ale dobrá inspirace, pokud by měl někdo plašana jako o něm píše Eimy

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:58
- Nahlásit

Psíček
Podívej, když je pes ze zápasů, je pravděpodobnost, že bude mít tmavo před očima, když uvidí psa, předpokládám, že ten majitel to bude vědět a toho psa si kvuli tomu zajistí...
Ale málokoho napadne, že se pes dokáže vyvlíknout z obojku a taky to, že se dokáže vyvlíknout zatraceně rychle... Já kdybych to nezažila u psa babičky, budu si taky ťukat na čelo, takhle vím, že je to mžik, během kterýho člověk nestihne zareagovat vůbec na nic.
Může se ti to zdát nezodpovědný, ale mně to přijde pochopitelný zvlášť pokud ten pes je u nové majitelky měsíc i s tím cestováním... Člověk není neomylnej...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání