Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Anglická setřice a dva vlčí špicové s PP hledají nový domov
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

Anglosetřici je šest let, u svého majitele musí být jako jediný pes. Nikoliv k myslivcům, je nevhodná pro lov. Důvody vysvětlím osobně vážným zájemcům a s rýpaly se o tom opravdu nebudu bavit.

Vlčí špicové jsou psi, bráchové z jednoho vrhu. Sedmiletí. Můžou jít spolu i samostatně. Pokusím se sehnat foto, zatím žádné nemám. Vrátili se k chovatelce z důvodů nějakých důležitých rodinných změn u majitele.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 18:49
- Nahlásit

Jestli jde o dva vlčí špice od Olomouce, tak foto mám, inzerát visí i na klubových stránkách, pomáhala jsem je udat a podle mých posledních infromací už nový domov mají. Zkusím zjistit, jestli to dopadlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:23
- Nahlásit

Maya
Od Olomouce tuším někde jsou, ale nový domov určitě nemají. Mluvila jsem s chovatelkou včera.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:28
- Nahlásit

Jo, už jsem to zjistila, zájemkyně si je nemohla vzít, prý se nesnesou s jinými psy a ona už pár psů má. Oni jsou teda u chovatelky? V tom případě by se asi měly opravit kontakty u inzerátů na klubových stránkách a na špic v nouzi. Nebo to jde pořád přes původního majitele?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:29
- Nahlásit

Maya
Jsou u nějaké osmdesátileté babičky co je prý nestíhá. Pokud je tam kontakt na ni tak je to v pořádku. Chovatelka se snaží sehnat nové majitele, ale ona sama si je vzít nemůže.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:32
- Nahlásit

O jiných dvou bratrech k darování nevím, takže nejspíš jde o ty samé.
Doplním tedy info - jde o dva bratry s PP - Arun a Alavez Regina Hiemalis. PP možno najít na klubových stránkách www.spic.cz v databázi.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:34
- Nahlásit

Biluška
Tak to jsou oni, kontakt je tam na jejího syna, inzerát včetně kontaktů zájemci najdou taktéž na klubových stránkách www.spic.cz a nebo na špic v nouzi www.spic-v-nouzi.wgz.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 20:45
- Nahlásit

Maya
jj, to jsou oni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 07:54
- Nahlásit

Oba špicové byli uvazaní před branou Olomouckého útulku . Takže se nutně hledá nový domov. Hodí se spíše na zahradu, jako hlídači a nenároční společníci.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

Posouvám, protože ačkoliv jeden vlčí špic již domov našel, druhý je stále v útulku v Olomouci. Jde o psa s PP jménem Arun Regina Hiemalis.
http://www.djax.cz/olomouckyutulek/

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání