Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / RR hledá domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 00:39
- Nahlásit

Prosím o pomoc s rozšířením letáku,ke stažení a podrobné info ZDE
Díky za pomoc

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:01
- Nahlásit

wensday
zkoušela jsi Ready to rescue?

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:08
- Nahlásit

Proč by neměl do rodiny která má psa? Bylo by lepší, kdyby tam byl vyfocený jen nabízený pes.

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 00:12
- Nahlásit

Šárka
nj, je to ten vpravo na fotkách , jiný nejsou k dispozici, bohužel...
Mel
nezkoušela, dík za tip

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:13
- Nahlásit

wensday
tak to aspoň oříznout

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:25
- Nahlásit

wensday

poslala jsem ti fotky s odretušovanou fenkou

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:47 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

vložím je i sem, kdyby někdo měl zájem...

tak jsem ty fotky, kde nebyl Deny zase smázla, aby to zbytečně nemátlo

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:52
- Nahlásit

maixnerova
tyjo to je husty

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:54
- Nahlásit

dobré

Bublinka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 23:49
- Nahlásit

maixnerova
Sikulka, akorat doslo k mylce. TOTO NENI DENY. To je fila, se kterou zije. Deny je ten druhej, na fotkach vlevo. Neni to fenka. Urcite, chodime se zadavatelkou vencit nase RR, puvodne si ho mela brat sama, ale nejak to neklaplo...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 00:03
- Nahlásit

Bublinka

aha, ale Wensday napsala:

...je to ten vpravo na fotkách..., tak kterej to teda je?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 00:07
- Nahlásit

Bublinka

tohle je Deny?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 00:18 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Bublinka

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 08:18
- Nahlásit

maixnerova
díky, jj, asi to bude tak.... vyrozumněla jsem z mailu od slečny, že si ho chtěli vzít sami a venčili ho s jejich ročním RR... tak proto ten omyl... ano, ten menší světlejší to bude Denny... MOC DĚKUJU !!!!!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 09:33
- Nahlásit

wensday

... aspoň se to vysvětlilo

Bublinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:05
- Nahlásit

maixnerova
wensday

Vsak se nic nedeje Ano, tohle je Deny. Jsou to fotky z 2007. Oni ho vencili s jejich fenou, ale tam by to stejne ani nebylo poznat, protoze jejich fena ma 45 kg, takze by mozna Deny byl zas pasovan na fenku
No oni si pro nej jeli, vzali je spolu ven, vsechno OK, tak ho odvezli do Brna (nechapu,proc tam pise,ze je pes v Brne,nam rikala,ze je v Ceskych Budejovicich), no a Deny na tu jejich fenu zavrcel, tak ho nalozili do auta a odvezli zpatky Ja se k tomu uz moc nechci vyjadrovat, my to resime uz par dni na jinym foru a uz fakt skoda slov. Jen bych dodala, ze Deny by vubec nemusel byt sam, klidne by se snesl s jinym psem,ale to by museli panecci trochu rozumet psum a taky to ne hned vzdat. A uplna tecka-nevim,proc davala ten inzerat, kdyz mi ten den tvrdila, ze jde Deny k jejimu kamosovi do Brna. Tak nevim, je kolem toho spousta mlhy...

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:09
- Nahlásit

Bublinka
Takže je v Budějkách?
Kujwa , nemít 1+1 už s jednum psem - Ridgebacky žeru
No, jetli je tady, tak klíďo nabízim test snášenlivosti se psem samcem

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:17
- Nahlásit

Bublinka
chjo, tak jsem se zase na.....
já se o RR dozvěděla od našeho veta / Brno / , slečna mi pak volala a na základě e-mailu, který mi poslala i s těmi dvěma fotkami jsme sestavili tenhle leták ....
No nic, na základě těchhle info leták předěláme a slečně zavolám a upřesníme co a jak....

Bublinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:19 - Změnil/a: Bublinka
- Nahlásit

Dines
Podle verze zadavatelky ano. Vubec nevim, proc pise, ze je v Brne... zkusim zjistit, co to ma znamenat. On se podle me opravdu snese, ta fila je taky samec a druha je myslim fena, ale to nechci kecat. Jenze tady to bylo o necem jinym... rikam, kdyby byl u nekoho, kdo aspon malinko umi se psama a pochopi,ze kdyz si vezmu bityho, psychicky na dne psa, vytrhnu ho z prostredi, tak proste bude chvilinku trvat, nez si to srovna v hlave-tak neni problem...

Bublinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:21
- Nahlásit

wensday
Jo, ona rikala, ze to resila i u veta, a ze ji dal cislo na nejakou pani, co pomaha pejskum, tak to budes asi ty (neva ze tykam?). Ja rikam, kolem toho je plno nejasnosti, kazdy den jina verze... Zkus se proste zeptat, jestli je vubec jeste k mani, protoze me tvrdi, ze jde ke kamosovi do Brna...

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:50 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Bublinka
nevááá, čéče... nj, zavolám jí a ujasním co a jak, díky za info...
..... hmmmm, nebere telefon

Bublinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 12:11
- Nahlásit

wensday
Ja jsem se taky ptala, jak to je, ale zatim zadna odpoved... Kdyz zjistim, dam hned vedet.

Dines
Moje fenula, jestli se chces podivat www.fame.webnode.cz

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 12:15
- Nahlásit

Bublinka
Krásná - a odkud jsi ty?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

Bublinka
tak kde je ted v Budějkách???

Bublinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 12:28
- Nahlásit

Dines
Kujiii. Taky Brno, my prave s tou zadavatelkou bydlime kousek od sebe... Proto taky vim, ze ta jeji fenka neni andilek a tudiz kdovi jak to s tim vrcenim bylo... ale to je na delsi povidani, co dela me fenuli...

davidkova renata
Netusim, ale podle me urcite jo. Aspon tam jsi pro nej meli jet, tam ho taky zpet odvezli a jelikoz u nich neni a noveho pana taky nema, tak nevim, co by delal v Brne...

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:28
- Nahlásit

tak info opraveno, podle skutečnosti, i fotky OK... díky za pomoc všem
ZDE

Bublinka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 22:35
- Nahlásit

wensday
Super. Podle mych info, starych asi hodinku, by za 14 dni mel jit k zadav. kamaradovi do Brna. Pry si ho zatim nemuze vzit jen proto, ze je v nemocnici po uraze. Tak nevim. Diky za RR, ze se staras

Šárka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:47
- Nahlásit

wensday
super

Barča MSC
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 16:42
- Nahlásit

Držím pěsti,a by se našel pro zrzouna super nový domov.. kdyby náhodou varianta s kamarádem nevyšla, zkusím samozřejmě taky pomoci

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:28
- Nahlásit

Bublinka
nj, mezi náma děvčatama, mám tu informaci o kamarádovi z Brna taky, taktéž mi to přijde "divný" že i přesto hledá dalšího zájemce, ale to mi nepřísluší soudit asi, obrátila se na mne skrz našeho veta s prosbou o pomoc, máme nadační fond, tak od toho tady jaksi jsme, tak se snažím pomoct. Kontakt je tam na ni, ona musí rozhodnout, když se jí někdo ozve, jestli ten kamarád ho tolik chce nebo ne... chjo, někdy to nejni lehký totok, no....tak asi tak....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání