| Autor |
Zpráva |
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:21
- Nahlásit
Oslovil mne jeden pán, který má fenečku Australáka a chce ji někomu darovat. Údaje naleznete níže. Prý na ní nemají čas. Rovnou chci říci, že bych nerada, aby tady zase vznikly debaty na známá témata co je správné a co ne. Také s tím nesouhlasím , ale snažím se alespoň pejskovi pomoci, než ho dají do útulku. Pokud byste věděli o někom, kdo by se o ní dobře postaral, tak se ozvěte přímo pánovi na mail.
rennyfab@seznam.cz
Jméno Aiša (od Kelyšové z Kelyšů) Fenka, narozena 30/7/07. Otec Devil in Red (Cicabro), matka Blue flower (z Lodice). Tetovací číslo 444. Číslo na průkazu původu CMKU/ACD/444/07.
Povaha. Je živá, aktivní. Velmi učenlivá a bystrá. Umí základní povely sedni, lehni, ke mně (používáme pojď sem), odložení na cca 30m, začínám s ní odložení a sedni na posunky. Ráda a vysoko skáče. Dokážu ji odvolat když se rozeběhne za zvěří, 100% ruku ale za tuhle dovednost nedám. Vyžaduje důsledné vedení, snaží se prosadit, pánem jsem já, a s autoritou nemám problém. Manželka občas ano. Ale nic co by jí přerostlo přes hlavu.
Strava: po celou dobu Eukanuba, napřed štěnata Medium, teď Adult Medium.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:26
- Nahlásit
Helvan1
pošlu ti to dál
ty bys nemohla? k diázkovi by se hodila byla jsi první kdo mě napadl
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:32
- Nahlásit
Helvan1
ale snažím se alespoň pejskovi pomoci, než ho dají do útulku.
a co chovatel??,
jinak se zeptám....
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:35
- Nahlásit
brezen2008
já bych si jí vzala hnedle!!!! Jenže to by mě páníček asi hnal i s oběma psama Ty mužský jsou strašný suchaři
Budu ráda, když to pošleš dál, protože jinak v tom útulku stejně skončí, pán vypadal, že je rozhodnutý...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:36
- Nahlásit
Helvan1
jak moc to hoří???
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:38
- Nahlásit
sarax
chovatel je totiž takový chovatel nechovatel. Trochu jsem poznala bráchu Alfa a odkud si ho brala. Pan chovatel byl prý na kopanec do zadku . S chovatelem se prý majitel Aishy pohádal, takže spolu už nemluví vůbec a samozřejmě odmítl vzít štěndo zpátky.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:39
- Nahlásit
sarax
Já se obávám, že dost...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:40
- Nahlásit
Helvan1
hele 50% šance na mojí švagrovou co chce vofčáka ale je na ní moc velkej a chce psa co zvládne i kotec i barák..to by asi zvládla ne??se pak ozvu
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:43
- Nahlásit
sarax
Jééé, to by bylo super!!! Fenečka je ještě mladá, tak ještě není pozdě na nový domov. jo, jo, Australáček může být venku celoročně. Švagrová je zkušenější pejskařka? Přece jenom asi bude pesan potřebovat trochu pevnkou ruku
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:19 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Helvan1
ahoj,vodkud čuba je?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:42
- Nahlásit
Bassi
Vesnice Poniká, myslím, že říkal Krkonoše
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:50
- Nahlásit
Helvan1
toho chovatele bych koplsa kamsi... hlavně, že musel dělat vrh na svý Kelišový z Kelišů
Nemít Alušku, tak si vezmu já, ale druhá čubinka by mi momentálně doma neprošla a navíc potřebuju čas na malou, ale můžu se zeptat Luboše, jestli by jí nechtěl ( i když je červená)
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:55
- Nahlásit
brut
naprosto neseriózní jednání. Je vidět, že mu nejde o chovatelskou stanici. Už jenom ten název
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:19
- Nahlásit
Helvan1
bych "chovatele" ráda viděla... asi by si za triko můj názor nedal.
Zkusím se na fenečku večer zeptat Luboše... jedeme do tý Wroclawi, takže na probrání bude času dost
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
Helvan1
dej vědět,jak to dopadl ten telefon mezi páníkama-viz ifauna....díky
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
žanda
No jasně, hnedle to všude "prásknu" Doufám, že budu mít jen samé dobré zprávy!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:54
- Nahlásit
žanda
v to pevně doufám, je moc hezounká.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:39
- Nahlásit
Dneska jsem mluvila s tím pánem co chce dát fenečku pryč a prý se právě domlouvají s potenciálním zájemcem. Pokud by se nedomluvili, tak máme v záloze ještě jednoho ochotného človíčka Tak snad alespoň nějaký hepyend pro jednoho chudáčka
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 16:00
- Nahlásit
Helvan1
to je už dobrá zpráva,ale nejlepší bude,až to klapne. držím palce.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:45
- Nahlásit
Kde mohu vidět fotku? Je naučená chování v bytě?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Šárka
pokud můžu mluvit za Helvan, tak víc než tu je napsáno neví ...a fotečka je na i-fauně
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=429015&r=7&m=4610&page=1
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
Šárka
tak jak píše Brut. Pán mě kontaktoval na základě webových stránek a nějaké základní info mi hodil do mailu. Bohužel nic víc nevím a vždy když chci vědět něco nového, tak mu musím volat několikrát. Na to, že se "mu" snažím pomoci, tak bych očekávala větší ochotu. Samozřejmě mi jde o tu fenečku a ne o nezodpovědného majitele... . Ach jo, podle sebe soudím tebe nefunguje vždy
Pokud by si uvažovala o ACD, tak je momentálně jeden v útulku u ČB.
Ferda - 2 roky starý australský honácký pes je z počátku bázlivý. Je vidět, že byl bit, proto je trochu lekavý. S citlivým přístupem se jistě zlepší. Nedoporučujeme ho k dětem! Lépe mu bude na zahradě. (příchod 12.8.08)
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 17:24
- Nahlásit
Ještě je fenečka volná? Muj známej má pejska, stejně starýho taky červenýho, tak se rozmýšlí......
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 18:33
- Nahlásit
Meemies
zatím se majitel domlouvá s již jedním zájemcem, tak pokud by to nedopadlo, dám určitě vědět...
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 19:54
- Nahlásit
Helvan1
Moc děkuju, nic neslibuju,a le říkala jsem mu to a vypadal docela zaujatě.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 18:02
- Nahlásit
Tak to zatím vypadá slibně. Prý se jede jeden pán podívat na fenečku již tento víkend. Tak snad to dopadne ku prospěchu všem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 18:46
- Nahlásit
Helvan1
kéž by
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:52
- Nahlásit
Tak mi pán v sobotu psal, že prý se jejich rodinná situace vyřešila a fenečku si nechají. Děkuji Vám všem za pomoc! Snad to asi dopadlo jak nejlépe mohlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 16:15
- Nahlásit
Helvan1
v to doufám
|