Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledají se Bernardýn a x RTW a AST (Kladensko)
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 06:44
- Nahlásit

Z lide.cz
Ahoj všem, už nevím, kam bych ještě napsala, proto se nezlobte, díky! Včera (24.9.)se nám v Hospozíně (okres Kladno) zaběhli dva psi. Hledáme je od včera celou noc a dnešní den, ale bohužel zatím bezvýsledně... SORBON je 2letý kříženec rotvajlera se stafordem, černý s hnědým pálením. Je mazlivý a vycvičený k základní poslušnosti. Na zavolání by tedy měl přiběhnout.
ADÉLKA je 6letá fenka bernardýna, kterou jsme nedávno "zdědili", je také hodně přítulná, ale poslouchá jen na zašustění pytlíku od piškotů Je velmi bázlivá. Pokud tedy vidí v ruce vodítko, lehá si na záda, nebo uteče (nejspíš nemá od původních majitelů dobré zkušenosti).
Sorbon naopak na vodítko v ruce reaguje kladně, je to pro něj symbol venčení....
Předpokládám, že budou běhat někde spolu, ale jistotu nemám Kdyby jste byl někdo náhodou z okolí Kralup, Kladna, Velvar atp. a někde jste zahlédli divně vypadající páreček psů zavolejte mi prosím na tel. 775974732. Kdyby bylo třeba foto pejsků, tak je mám v profilu.... Díky moc všem!!!! Mějte fajn večer, FURIE

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 06:47 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Přidávám foto

bernardýnka

a Sorbon

A držím palce...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:42
- Nahlásit

rozhodila jsem je po lidech, co se pracovně "potloukají" v jejich okolí a u nás... víc udělat nemůžu

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Jsem z Velvar a v Hospozíně máme zahradu, takže se taky poohlídnu.

verunicicka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:00
- Nahlásit

já jsem od slanýho, tak budu mrkat kolem a kolem, jestli někde nezmerčím třeba letáky o nalezení a tak

staki
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 10:17
- Nahlásit

Neví jestli je to aktualní ale ted bylo upozornení na relaxu že mezi Zvoleněvsí a žižicemi se po silnici pohybuje rotvík a ještě jeden pes.

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

staki
Nemůžeš to zavolat na to číslo viz první příspěvek?

staki
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 11:17
- Nahlásit

DinesTaky jsem se na to mohl vyprdnout, ono prohlizec v mobilu je trochu neco jineho, blbe se píše natoz louska forum.
Nic je lepsi byt za bukem.............

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

staki

díky, bohužel to nebyli ti výše hledaní pejsové

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 23:57
- Nahlásit

Ahoj , pejsové se jěště nenašli, vkládám leták...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 00:13
- Nahlásit

a eště černobílej, kdybyste třeba někdo chtěl letáček černobíle vytisknout a vylepit , tisk tak bude kontrastnější než z barevného.
Bude to mít smysl udělat nejen v oblasti ve které se pejsci ztratili - tam už letáky na mnoho míst dali jejich majitelé. Někdy se ztracení psi najdou hodně daleko od domova, např. případ pejsa, kterej se ztratil v Praze a po třech nedělích ho našli v Nymburku...

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_6716_0.html

maixnerova
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:15
- Nahlásit

posunuju...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 22:15
- Nahlásit

NAŠLI SEEEEEEE

http://www.psidomov.cz

(Aron a Barunka)

Eliška teď volala, že jí na to upozornila nějaká paní, mám dojem, že to byla dejavu...

inu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 11:19
- Nahlásit

super!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 13:10
- Nahlásit

maixnerova

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:03
- Nahlásit

davidkova renata

viď , dneska dopoledne už si hajdaláky zatoulaný přivezli domů. Hmm... z Kladna do Litoměřic to bude okolo 50 km nebo ne? Docela dlouhej vejlet...

OT: co s tou pilou, paninko ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:27
- Nahlásit

maixnerova
to bude okolo 50 km nebo ne
no voni se kolikrát najdou úpa jinde..třá se svezli stopem kousek.Hlavně že sou doma,musí to bejt děsný
Pilu vedu f patrnosti,do příštího línání to snad vyjde Nemáš nějaký volno třá přes den??

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 08:55
- Nahlásit

davidkova renata
Nemáš nějaký volno třá přes den??

to právě teď ne , jenom o víkendu. Ve všední den se můžu až okolo 18.00. Ve Hvězdě jsme za 10 minut, tak kdybys měla někdy čas...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání