| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 16:45
- Nahlásit
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=20&t= 1845
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:41
- Nahlásit
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhoooooooooooooooooooooooopppppppppppppppppp pppppp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:43
- Nahlásit
Miju
Jednak - už to tady bylo.
Za druhé - proč myslíš, že všichni touží po staré, slepé foxteriérce ze Slovenska? Máme jich dost i v našich útulcích, kdyby někdo mermomocí chtěl Tady už fakt všichni několik psů mají, zkus ji radši inzerovat když už jí chceš pomoc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:46
- Nahlásit
Biluška
proč myslíš, že všichni touží po staré, slepé foxteriérce ze Slovenska
já to vim...páč je miju zoufalá Se jí nedivim,v pondělí sem číhla na Psiaduša a musela sem vodejít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
davidkova renata
Taky sem zoufalá, páč v útulcích je asi tak osmnáct psů, které nutně potřebuju domů I tu foxlici bych brala všema dvaceti, je to moje krevní skupina, ale fakt nemá význam dávát to opakovaně na cz-psa
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
Biluška
drahá Biluše,
za prve jsem si nevšimla, že už to tu bylo
za druhé
vím, že jsou útulky přeplněné ale nevím o tom, že by byl foxterier hojně nabízeným psem...dala jsem to sem proto, že je tu jistá - byť téměř - mizivá šance, že se to dostane k někomu se zájmem o toto plemeno...
je mi jedno, odkud je to pes, ale potřebuje pomoc a pokud chce někdo jen a jen foxla, pak jakýkoli pes - byť z českého útulku - není zástupnou možností..
a za treti, nerad mi neustale, jak mam psum pomahat, diky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:54
- Nahlásit
Miju
Drahá Mijuše,
nevím kolik foxů je v našich útulcích, ale starých, nemocných a slepých psů je tam víc než dost
Pokud někdo chce jen a jen foxla tak ho pravděpodobně chce pro jeho temperament a povahu a tím už tahle fenka bohužel neoplývá. No ale klidně si ji tady hooooopej dál, když ti to udělá dobře
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
Miju
že by byl foxterier hojně nabízeným psem...dala jsem to sem proto, že je tu jistá - byť téměř - mizivá šance, že se to dostane k někomu se zájmem o toto plemeno...
já si toho všimla až teď, potkávám u nás v parku starší čipernou paní, která se specializuje právě na starší foxíky z útulku (měla i dva). Teď má psa - to vím jistě, protože se jim musíme s Babúem vyhejbat, aby si nevlítli do kokrhelů . Zkusím tu paní sehnat a poptat se, kdyžtak pošlu mailík.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
Biluška
nevis, ale plácáš za každou cenu...
jak muzes vedet, cim tato fenka oplyva a cim ne... a propos foxli se dozivaji vysokeho veku...
maixnerova
jsi úžasná... díky
převoz bychom nějak zařídíli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:26
- Nahlásit
Miju
Zkus si přečíst tu psí duši co sem linkuješ a třeba to budeš vědět taky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
Miju
dnes odpol. vyrazím na lov, ta paní se druží s jinými dámami důchodového věku a jejich psíky, tak určitě bude někdo vědět, kde ji najít. Budu tě průběžně informovat .
Mimochodem, moje máti má taky starší foxičku (Žofii) z útulku v Marjánkách. Mladou nebo štěndo by si nevzala, protože by se bála, že ji přežije...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 18:29
- Nahlásit
BiluškaMiju
Ano, čtení je super věc
Takze dnes poobede ideme s Ankou pre Leilu do utulku a zabydlim ju u mna :22: Dam vediet vsetkym ktori sleduju jej osud ako sa jej u mna paci, pokusim sa urobit aj fotky, no ale pokazeny mam fotak smajl5 tak to musim nejako premysliet.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:42
- Nahlásit
Mucholabka
to ano...ale slecna si bere Leilu do docasne "opatery"...takze tak
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 22:24 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Miju
maixnerova
převoz do ČR případně zajistíme, už jsme takto vezli Jackynka, jestli si někdo na něj pamatujete. Našel domov u nás na sídlišti. Taky byl v dočasném opatrovnictví u Anky.
P.S. jak bude chvilka hodíme ji i k nám na web....
Biluška
hm, taky myslím, že je fuk, jestli je pes z SK nebo od nás... každej potřebuje pomoc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 06:47
- Nahlásit
wensday
hm, taky myslím, že je fuk, jestli je pes z SK nebo od nás... každej potřebuje pomoc.
Ať si je třeba z Ukrajiny, neříkám, že nepotřebuje pomoc. Říkám, že je blbost zakládat o tomto stále nové témata na cz-psu když tady má každý psů x a více.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:04
- Nahlásit
Biluška
nj, ale i tak je to pomoc, vidíš, že se třeba lidi můžou zeptat známejch nebo tak, případně rozeslat letáky, dát vědět dál, o tom to je.... takhle přesně jsme udali Jacka, na základě letáku v blbym Albertu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:13
- Nahlásit
wensday
na základě letáku v blbym Albertu....
Vidíš, v Albertu, ne na cz-psovi.
Každý týden se tady objeví několik témat "nutně hledá domov". Kdyby se každý z nás na každého psa zeptal známých, nebo rozvěsil letáky v Albertu tak už nás nejspíš pozavírali do Bohnic.
V podstatě každý tady má své "srdeční" plemeno,o jeho příslušnících v nouzi dobře ví a o těch rozhazuje sítě dál.... A nemusí to nutně vždycky být jen velmi dojemné případy starých, hluchých, slepých, chromých a nemocných psů.... spíš naopak. Podle mě právě ti mladí, zdraví si zasluhují prožít život na plno. A ne aby trčeli v našich přeplněných útulcích
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 16:28
- Nahlásit
Posouvám. Fenečka ještě pořád hledá domov nafurt.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:12
- Nahlásit
šup nahoru
|
bea
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:54
- Nahlásit
Je fakt, že tady má každý psů víc než dost a málokdo si může vzít dalšího. Ale na druhou stranu je fakt, co holky psaly - starý nebo handicapovaný pes hledá domov hodně těžko a tak si myslím, že to nikdy není od věci to sem dát - třeba to pejsovi pomůže a nikomu to neublíží.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:10
- Nahlásit
..........................
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 21:43
- Nahlásit
a šup nahoru