Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Bordeauxská doga hledá domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:22 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Dobrý den,
omlouvám se, že obtěžuji, ale hledám domov pro dvouletou fenu bordiny. Je to fena dobře živená, původně měla sloužit jako chovná. Bohužel dostala zánět dělohy. Majitelé se obrátili na vetku, že ji chtějí utratit a ta zase volala obratem mě, zda nevím o někom, kdo by se jí ujal. Zítra ji odoperují, bohužel o dělohu příjde a bude vykastrovaná. Já si ji na pár dní vemu k nám domů, ale sama mám dvě německé dogy, chodím do zaměstnání a teď momentálně mám ještě štěňata naháčů a proto by tady dlouho zůstat neměla.Vetka a já ji operaci zasponzorujeme, ale ona si ji nechat nemůže a já bohužel taky ne. Proto se Vás chci touto cestou zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by měl zájem o kastrovanou dvouletou fenu. Děkuji za odpověď. Zamazalová Monika zamazalova.m@seznam.cz

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 06:43
- Nahlásit

posouvám, fena jde dnes ráno na operaci. Pak ji odvezu k sobě domů. Kdybyste o někom věděli, dejte vědět, přivezu ji kamkoliv.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 06:53
- Nahlásit

monika
Můžu jen poprosit o info, jaká je fenka povahově? Jinak musím říct, že je to od původních majitelů neuvěřitelně nezodpovědné...

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 07:20
- Nahlásit

Pastelka
je to prý zlatíčko, je zvyklá na děti. Foto dodám později.

Je to neuvěřitelná ku*várna. Jsem fakt vytočená. Operaci zaplatíme, fenu dáme když tak dohromady, ale já si ji nemůžu nechat už kvůli Fanynce. Ona nemá dobré reakce na feny a tohle by nedopadlo dobře. Budu je muset držet odděleně a ona bude potřebovat kontakt. Bude vynervená z operace, z cizího prostředí a ještě je u nás dost psích pachů. Doma mám ještě dvě štěnda a Lexi si je docela hlídá. Už ted jsem z toho na palici.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:14
- Nahlásit

monika
Bohužel dostala zánět dělohy. Majitelé se obrátili na vetku, že ji chtějí utratit

nemám slov
Se poptám,ale znáš to,každej už má..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

monika
jsi frajerka.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Původní majitele nechápu....ale to nemá cenu se v tom hrabat...hlavně, aby byla čubinka v pořádku a v dobrých rukách.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:15
- Nahlásit

monika
A nevíš jak je na tom se snášenlivostí s ostatními pejsky? budeš mít nějaké foto?

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:24
- Nahlásit

Pastelka
žila ve smečce, je bezproblémová. Oni snad měli z nějaké stodoly prý nadělané kotce, psů mají víc. Je, ale dobře živená a v pohodě, je zvyklá na děti. Starali se o ni dobře dokud neonemocněla a došlo jim, že výdělek=nula.

Foto bude jen co ji vyzvednu.

Já o tomhle plemeni nic nevím, přiznám, že je mám docela obavy, ale nedopustím, aby ji utratili. Manžel mě asi zabije, ale risknu to. Hledám někoho kdo si ji veme. Jsem ochotná ji dovéz kamkoliv a případně cvaknout rekonvalescenci u veta. Je to zlatíčko a byla by jí škoda.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:52
- Nahlásit

monika
Ježíš chudinka....jak se jmenuje?

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 11:07 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Pastelka
ted jsem se dozvěděla, že je čipovaná, tetovaná, takže s pp. Budu zkoušet dohledat chovatele. Budu ji vyzvedávat kolem třetí a pak budu vědět víc. Zatím jsem jen v kontaktu s vetkou, která ji operovala. Je probraná a je moc hodná a krásná. Dokonce vetka zjistila, že je po císaři. Někdo tady psal o kotli na svini, držte jim tam fleka.
Fakt potřebuju pomoc s umístěním. U nás může zůstat omezenou dobu, Fanka ji nepřijme a nerada bych aby došlo mezi něma ke konfliktu. Zatím budou oddělené a pak dostane Fanka koš, ale není to řešení.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 11:30
- Nahlásit

monika
Tak to jsou fakt lidský zrůdy...no prostě množitelé... Hajzlové!
Zkusím pro dobrou věc taky něco udělat. Moje kamarádka si brala Friska, asi od Fanynky. Bylo to takové hoooodně bázlivé štěňátko. Dneska je z nej pes jako stodola a bázlivostí rozhodně netrpí, tak tohle je jen pro info

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:30 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Pastelka a ostatní

svět je ku*evsky malej. Fenu znám a znám i lidi co ji dávají pryč. Podotýkám, že bych to do nich nikdy neřekla. Je to tak, že se nehodí k chovu a proto maže z domu.

Chovatele nedohledám, protože to on ji dává pryč. Ještě něco zkusíme, ale výsledek vidím docela blbě.

Ale: fena je to opravdu krásná, je dobře živená, je zvyklá na kotec, mají malé dítě a s tím vycházela velice dobře. Návštěvy přijímala v klidu. Je nekonfliktní, zvyklá i na malé psy.

ati
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

monika
Chovatel jí chtěl utratit? Tak to je hnus. Je mi z těch lidí fakt zle, nemít doma už tak dost velkou smečku tak si jí vezmu,miluju všechny připlacatělé tlamky,ale poptám se.

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

monika
to je vazne hnus byt tebou, klido napisu jeji pribeh do moloss klubu nebo co bordiny sdruzuje, jako fakt nevim, jak jinak se dostat takovym parchantum, kteri si rikaji "chovatele", na kobylku ..

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:02 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

pro všechny
Všem moc díky!!!

máme nové majitele. Do pátku bude fenule u nás a v pátek poputuje do nového domova.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

monika

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:08
- Nahlásit

monika
máme nové majitele

ati
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

monika
super, ale fotečku prosím dodej

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:29
- Nahlásit

dodám, vyfotím ji hned jak dorazíme domů.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 14:09
- Nahlásit

monika
Tak to je super, jši šikula, že to takhle s tou čubinkou dopadlo. Snad bude mít lepší majitele, než měla..

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 16:44
- Nahlásit

Tak jsme doma. Je moc hodná a milá. Snad se z toho vyhrabe brzy a rychle.

žofka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:13 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

monika
Ahoj,smekám před tebou.

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:17
- Nahlásit

žofka
není proč, takových je tu spousta a lepších, ale dost mi pomohlo ta podpora všech. Chodí mi fajn maily, lidi se snaží pomoct. Není to s něma ještě tak špatné.

Ona je moc hodná. Kdyby nebyla Fanynka raplík, má domov u nás. Manžel mě nezabil, dokonce přemýšlí jak to udělat aby nikdo nestrádal. Je fakt úžasný.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:36
- Nahlásit

monika
Týjo, ta má mega břicho, jako Sala. Na té první fotce je už po operaci?

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:37
- Nahlásit

Mucholabka
jj, to je foceno hned jak jsme přijeli domů. Měla těžký, špatně léčený zánět.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:37
- Nahlásit

monika
Kdyby nebyla Fanynka raplík, má domov u nás. Manžel mě nezabil, dokonce přemýšlí jak to udělat aby nikdo nestrádal. Je fakt úžasný.
Fanynka by se postupně naučila, ale tohle bude pro vás všechny nejlepší řešení...a klidný. Manžela ti může leckdo závidět, fakt je úžasný

Jinak doginka je moc hezká, vypadá trochu jako truhlík, ale to bude jen zdání

žofka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:40
- Nahlásit

monika
Ale já vím,že když lidi chtějí,tak jde všechno. A kde jsi jí ten nový domov nakonec sehnala ? Teda jestli to není tajný. Je to super,když na chvilku takhle táhnou všichni za jeden provaz.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:45
- Nahlásit

monika
No to je mutinka, ona si nema ani snahu blemcat stehy? Tak at uz ji v zivote potka jen to nejlepsi!

monika
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 17:49
- Nahlásit

brut
Truhlík to je, ale to asi dělají i ty analgetika proti bolesti co má v sobě. Uvidíme zítra Nechci a nemůžu si nechat rozhodit smečku, docela trvalo Fanku hodit do pohody po Dorce.

žofka
Strávila jsem včera celé odpoledne a noc na netu. V noci se mi ozval přes paní, která chová bordiny pán, který není daleko od nás. Psali jsme si, dneska volali. Zítra se na ni přijedou podívat a v pátek si ji odvezou. Bordinu si moc přáli, ale nemohli sehnat. Hledali vlastně Brixinku. Mají mimčo a domek se zahradou. Bude se mít prima. Není to daleko od nás a můžu ji občas zkouknout což je prima.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání