Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nový průlomový zákon kolem týrání zvířat a vstupu policie na pozemek
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 18:53
- Nahlásit

Kdysi to byl nepřekonatelný problém, policie nechtěla vstoupit na pozemek, kde umíralo zvíře nebo bylo týráno, když jí majitel nedal souhlas, toto se mění od ledna.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:04
- Nahlásit

dejavu

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:11 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

A v čem je jako ten průlom? Myslím, že to bude ještě větší mazec než doteď.
Co když na ten pozemek vejde a ten pes začne hlídat?

Co když vleze vzhledem k svému důvodnému podezření na Tvůj pozemek, kde se pohybuje tvůj pes a ten zaútočí?

IMO další paskvil.

a asi milion dalších "co když?"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:56
- Nahlásit

hluchomurka
tak sou i jiný zvířata.že jo

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:08
- Nahlásit

jiný zvířata než psi? to nejní možný! jaký třeba?

a copak jsme tím chtěli povědět?

já tím poudám to, že tedkoms stačiti bude, aby chytrej polismen mel podezreni, ze ve svy garsonce tejrajte koňa a může dovnitř .... tak to je opravdu fýborný...vzhledem k stavu naši policie to určitě nikdo nezneužije

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:19
- Nahlásit

hluchomurka
a copak jsme tím chtěli povědět?
Co když na ten pozemek vejde a ten pes začne hlídat?

Co když vleze vzhledem k svému důvodnému podezření na Tvůj pozemek, kde se pohybuje tvůj pes a ten zaútočí

Páč mluvíte furt jen vo pejskách

a za další nemám garzonku a chytrýho polismena sem ešče neviděla ,tož su klidná
Jinak si teda řikám,že nic neni dokonalý a těžko bude,ale mě osobně je určitě milejší tahle varianta,než když je uvnitř x zvířat v děsným stavu a nikdo se dovnitř nedostal,byt i jen proto,aby je zbavil utrpení navždy.Třá dojde i na Kociánku..

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:20
- Nahlásit

davidkova renata
a chytrýho polismena sem ešče neviděla
Já jo, heč Posledně mě jeden zastavil jako silniční kontrola, obešel auto, zíral na 8 psů co tam seděli (sme jeli někam na závody) a pak pravil : " paní, vy tam vezete psy?"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

Biluška
8 psů co tam seděli (sme jeli někam na závody) a pak pravil : " paní, vy tam vezete psy?"

asi náčelník..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

davidkova renata
...nedej bože, aby tam vlezl a schytal to třeba od rozzuřenýho kozla... To by pak teprve byla aféra...na Nově... Picbulové by už možná tolik netáhli...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:59
- Nahlásit

blanulinka1
no lidi chovaj různý věci,taky by ho třá mohly upíchat fčely co maj tendleten mor.. fčelí..
no nic,rači du

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
No tý jóóó... a co teprve zdivočelé kachny...nebo slepice!!! To by pak ještě nejvyšší orgán musel zaplati všem svým orgánům speciální školení jak s takovou "havětí" zacházet, pořídit pomůcky... To není jen tak...

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:04
- Nahlásit

ale mě osobně je určitě milejší tahle varianta,než když je uvnitř x zvířat v děsným stavu a nikdo se dovnitř nedostal,byt i jen proto,aby je zbavil utrpení navždy.Třá dojde i na Kociánku..

Na žádný fotce jsem Vás neviděl s brejlema na krátkozrakost.
A copak paní Renátko myslíte, jakejch případů bude víc? Že se tato změna použije k něčemu dobrýmu nebo že to bude zneužitý?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:09
- Nahlásit

hluchomurka
Na žádný fotce jsem Vás neviděl s brejlema na krátkozrakost
třá mám čočky...
Že se tato změna použije k něčemu dobrýmu nebo že to bude zneužitý?
jo,myslim že jo,páč zneužít jde samosebou naprosto všechno a doted se zas vůči těm zvířatům holt zneužívalo to,že to nešlo.
Musím,jít,máme s bendou zas nějakej výjezd..

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:45
- Nahlásit

jo,myslim že jo,páč zneužít jde samosebou naprosto všechno a doted se zas vůči těm zvířatům holt zneužívalo to,že to nešlo.
Musím,jít,máme s bendou zas nějakej výjezd..

aháá...tak jooo a já si zas naivne myslel, ze je dulezity, kdyz se prijima nova legislativa, aby spise moznosti zneuziti ubirala nez pridavala a tahle imo na prvni pohled razantne pridava ....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání