| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:46
- Nahlásit
Převzato (není to hoax):
hledáme nové majitele pro fenku křížence německého ovčáka Astu. Je černá s pálením, hodně do ovčáka, akorát trochu drobnější. Moc hezká...Je přátelská, zvyklá venku, poslušná, kastrovaná, jsou jí čtyři roky. Umřel jí majitel a za čtrnáct dní budou nějací příbuzní prodávat ten domek, u kterého zatím stále žije a kam ji chodí akorát krmit. Pokud se nenajde někdo, kdo by ji chtěl, tak ji dají uspat...Samozřejmě že by bylo skvělé najít jí nové majitele, ale pokud by se to nepodařilo, tak alespoň nějaké dočasné útočiště, aby se získal čas na hledání. Pokud byste někdo věděli o někom, kdo by ji chtěl, tak zde je telefon přímo na toho pána, který mě o tom informoval a zároveň souhlasil, abych jeho číslo zveřejnila zde. Takže: 604 130 962. Rád ji i někam odveze, pokud by nový páníček neměl možnost dopravy.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:49
- Nahlásit
Probůh Arene proč ji chceš nechat utratit? Vždyť ji můžeme dát panu Desenskému, přece jen blíží se zima a bude tuhá, hodně chladu i hladu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:53
- Nahlásit
Napsala jsem jim o fotku.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:43
- Nahlásit
Není to náhodou Asta z Vrbátek?
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:47
- Nahlásit
Kdo tě podved, snad ne ta kynoložka, co ji a okolosedícím psíci při obědu běhaj po stole a požíraj z talířů?
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
Dvě svině, které jsem tahal z problémů a z počátku jsem jim věřil
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 10:52 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Tady jsou slíbené fotky:
Fenka je krásná Snad se pro ni někdo najde. Prosím za ni.
Je to někde u Prahy, nevím přesně kde.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 11:07
- Nahlásit
Tak si ji vemte domů, nebo Šíblová na ten svůj psí hotel.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
AHOJ PODVEDENÝ,
koukal jsem na topicy, ktere jsi tu zakladal a predpokladam, ze mas tedy na mysli Siblovou a Oulehlu,
tak ty já také k smrti miluji, dokjoce jsem se pokousel pred casem o nich neco psat
http://pejskarina.unas.cz/efas-siblova-hana-vrbatk y.html
informaci tam moc neni, nicmene jsou tam odkazy na dalsi a dalsi informace.
Doporucuji si ti davat ale pozor, neb v tom nejdedou sami, kuprikladu zde jim vzdy svym vystupovanim, obhajovanim jejich cinnosti a napadanim tech, kteri nesouhlasili vydatne pomahala ARen=Anna Seryova, ktera se rovnez celou tu dobu vydava za velkou pomocnici zviratum.
Bohuzel lidi, kteri na zviratech jen profiruji a zvirata kvuli nim trpi je stale vic a vic a nedelejme si iluze, ze zde jich je take malo.
To, co jsi zde napsal o Siblove a Oulehlovi je dosti zajimave, pokud mi sem jako obvykle zacnou stezovat pristup, klidne mi napis na email chvd@seznam.cz, samozrejme pokud mas zajem.
V brzke dobe doufam vznikne dalsi blog o aktualnim deni v oblasti tzv pomoci psům a urcite bych tam tve zkusenosti s jednemi takovymi pomocniky uvital. Bud kdyby jsi uz toho, co jsi uz psal, slepil nejaky clanek, popripade ho doplnil nebo pokud se toi nechce poprosil bych te alespon o souhlas s okopirovanim tvych textu ).
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 12:34
- Nahlásit
Seryovou znám vcelku dobře, bydlela na Politických vězňů v Olomouci a se Šíblovou spoluzakládala sdružení SEAR, které pak převzal MUDr. Emler s jistou Koudelovou z Městského úřadu Šternberk. Pak Šíblová založila EFAS. Všechny zůčastněné, Šíblovou, Úlehlu, Seryovou znám velmi dobře, jen Šíblová se svým druhem Úlehlou mě připravila o několik set tisíc korun a plnění se vyhýbají. Mohl bych o nich napsat knihu, která by byla jistě velmi dobře prodejná. Souhlas máš.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
hluchomurka
podvedený
Hele, nemohli byste si ty své pikle domlouvat někde jinde a tady to nechat pro tu ohroženou fenku?
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
Vážená paní Seryová, mám za to, že se jedná o veřejný portál a lidé mají právo na informace, zejména o samozvaných ochráncích zvířat jako jste Vy, Šíblová a Úlehla.Toho psa je mi samozřejmě líto, ale zároveň nevím, proč si psa nevezme Šíblová, kapacitu na to přeci má... i když na druhou stranu, by mi toho psa bylo dvakrát líto....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 12:54
- Nahlásit
podvedený
Jo, veřejný portál to je, ale toto tema je o něčem jiném, tak to tady nespamuj a založ si tema vlastní o čem chceš, to se normálně může.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:09
- Nahlásit
Milá Aren, jak jsi si jistě všimla, my s podvedeným píšeme zcela k věci neb projevujeme obavy o tohoto psa, který zatím žije, nicméně vzhledem k faktu, že se do věci zapojuješ ty, začínáme mít o tohoto psa obavy.
Již je ti to srozumitelnější?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:16
- Nahlásit
hluchomurka
Jo, že jste paranoidní to je mi jasný z vašeho projevu. Ale laskavě si na to založte vlastní tema, přece to umíte.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:22
- Nahlásit
Ptám se Vás znovu paní Seryová, proč žádáte pomoc pro pejska touto cestou, když Vaše přítelkyně Šíblová má vlastní útulek, jeden pes navíc jí přece nezrujnuje, nebo máte také obavu z toho, že poté co "doufám"půjde za podvody do vězení se o pejska nebude mít postarat?
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:32
- Nahlásit
pro podvedený:
koukal jsem ted na starsi temata, ktera jsi zde zakladal a pokud to jeste nevis, tak bych ti chtel sdelit, ze nehezke reakce ci nedorozumeni s uzivateli jako Mucholabka, Smecka, Argosek a asi i dalsi byla zpusobena tim, ze Te povazovali za mne ...
ja totiz to, ze Siblova je podvodnice, ze vydelava na psech tim nejhnusnejsim moznam zpusobem , zakopava je mrtve na zahrade apod .... tak to vsechno jsem jim tvrdil jiz davno ....davno predtim, nez mi byl zde tak dlouho zneprijemnovan pobyt ruznymi bany a omezenimi hlavne tedy ze strany chytreho admina Viti, az jsem se na ne vykasla
tito lide jsou bohuzel ponekud kratkozraci a nejspise ti neveri doposud ..... takova Anna Seryova beztak i veri, ze tem psum pomaha.... ona totiz veri i tomu, ze je normalni, ze jeji psi lezou pri spolecnem stravovani ostatnim lidem do taliru nebo ze je spravny, kdyz jeji neovladatelni psi se poflakuji po zahrade a jsou nezajisteni tedy mohou klidne ven treba k detem, ktere se jich evidentne boji
Anna Seryova je s onym Rudolfem Desenskym a jeho sektou provazana vcelku slusne....taky by za nej dala zivot...proste takovej "advokat" psich podvodniku...
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:34
- Nahlásit
Jo, že jste paranoidní to je mi jasný z vašeho projevu. Ale laskavě si na to založte vlastní tema, přece to umíte.
---------------
Ve svém věku by jsi již mohla vědět, že zakládání noých témat je soukromou věcí každého přispivatele.
Asi nejlépe uiníš, když si opětovně postěžuješ chytrému Víťovi, že zde opět otravuji a budete tu mít vy slavní ochránci zase na nějakou dobu klid.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 13:48
- Nahlásit
Na nějaká nedorozumění jem již dávno zapoměl. Dostanu se k počítači vzhledem ke své profesi málokdy. Že je paní Seryová svým způsobem "postižená" vím asi 4 roky, to když své domácí miláčky při návštěvách před lidmi ručně ukájela s tím, že jim to dělá dobře. Upozorňuji, že za vším co na tomto serveru uvedu si stojím a je to pravda.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 14:55
- Nahlásit
jemankote! Aničkooo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:35
- Nahlásit
podvedený
hluchomurka
Nevím jestli o tom víte, ale Úlehla už opustil naši krásnou a milovanou vlast . Podvádí teď lidi v Itálii. U nás totiž po něm toužila olomoucká věznice
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 18:52
- Nahlásit
Tak mám dobrou zprávu, pro Astu se podařilo najít dočasné umístění
Stále ale hledáme páníčka nafurt.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:13
- Nahlásit
Aren, mohla by jsi se vyjádřit k tomu, jestli ukájíš ty své psy pře návštěvami, jak píše "podvedený". Děkuji.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 20:49
- Nahlásit
Oznamuji tímto radostnou zprávu, že Asta má ode dneška nový domov! Našla ji ho paní veterinářka, která Astu kastrovala.
Děkuji všem kteří nabídli pomoc
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 22:24
- Nahlásit
Aren, mohla by jsi se vyjádřit k tomu, jestli ukájíš ty své psy pře návštěvami, jak píše "podvedený". Děkuji.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:17
- Nahlásit
Biluška
16.9.2008 měl Úlehla se svou družkou Šíblovou u Krajského soudu v Olomouci odvolací líčení ve věci milionových podvodů, které bylo následně pro nepřítomnost odročeno. Ještě téhož dne se prokazatelně zdržoval na území města Olomouce. Vzhledem k tomu, že má vazby na Itálii, je důvodný předpoklad, že se bude snažit vyhnout mnohaletému trestu odnětí svobody
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:33
- Nahlásit
[b]Biluška[/b]
Jetě mi řekněte jak jste na to přišla Sep.Sep@seznam.cz
|