| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 03:48
- Nahlásit
Moc sem nedávám různé pejsky z útulků, ale tohle teda zacvičilo i se mnou...
Nevíte o někom, kdo by dal domov kříženečce? Asi by si zasloužila mít se o něco líp...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:31
- Nahlásit
bullvnouzi
panebože ...kdyby to aspon byl pes,něco bych zkusila,ale čubu bohužel ne ,jedině to zkusim rozhodit
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
Je to sice nechutný ale zase se to z zdravotního hlediska moc neliší od těch vyžraných prasat co má plno lidí doma. Vnitřní orgány mají nevratnou degeneraci, sice jiné a jinak ale oba případy znamenají pro zvíře smrt ... . Proč nedostatečná výživa tolik lidí vyvede z míry ale vyžrané hovado ne?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:54
- Nahlásit
ZdeNek_K
Protože vyžrané hovado se na rozdíl od toho chudáka má aspoň dobře....
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:06
- Nahlásit
vlk
Opravdu se mají dobře? Vyděl si už někdy umírat psa který má extrémní nadváhu? Víš co to udělá například s ledvinami? Pes je naprosto v prdeli a majitelé je nechávají umřít přirozeně - tedy utrápit ... .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
jedině to zkusim rozhodit
jj to posílám pár dní byla v Blesku,ch jo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:12
- Nahlásit
ZdeNek_K
Protože vyžraný prasátka se nedostanou do útulku krz týrání překrmováním...
Btw. dokud budou na FCI výstavách nejlépe hodnoceni jedinci ve "výstavní kondici", tak se toho asi moc nezmění.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:50
- Nahlásit
Protože vyžrané hovado se na rozdíl od toho chudáka má aspoň dobře....
??? tomuhle nerozumím, jak se někdo komu páníček ničí organismus a nemá pohyb který potřebuje, může mít dobře? Proč je pak obžérství hříchem?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:08
- Nahlásit
bullvnouzi
psala jsem si s lidmi z utulku, na Jaju pry zajemci jsou...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:09
- Nahlásit
a ted koukam na web a čubina už je v sekci našli domov
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Btw. dokud budou na FCI výstavách nejlépe hodnoceni jedinci ve "výstavní kondici", tak se toho asi moc nezmění.
presne tak! toto je jedna z veci, ktoru absolutne nechapem a dost ma teda vytaca
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:25
- Nahlásit
Nikdo nikoho nenutí chodit na výstavy a udržovat toho psa v této kondici po celý život ... navíc v mnoha případech nejde o výstavní kusy
I když to též nechápu
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:04
- Nahlásit
reneeskaNikdo nikoho nenutí chodit na výstavy a udržovat toho psa v této kondici po celý život
po cely zivot nie, ale niektore plemena nemaju sancu dostat dobre hodnotenie, pokial nevyzeraju ako chodiace sudky
a od toho sa odvija pohlad ludi na to, ako by mal dany pes, ci plemeno "spravne" vypadat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:56
- Nahlásit
Miju
a ted koukam na web a čubina už je v sekci našli domov
akorát to..snad už se má dobře ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
třeba to snad je tam,aby se to nezakřiklo? Já taky když mě něco přestane bolet, říkám snad je to dobrý, aby jako bolest nemyslela, že jsem jí zavrhla a nevrátila se s větší intenzitou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:44
- Nahlásit
PetraK
třeba to snad je tam,aby se to nezakřiklo? Já taky když mě něco přestane bolet, říkám snad je to dobrý, aby jako bolest nemyslela, že jsem jí zavrhla a nevrátila se s větší intenzitou?
snad, no..
|