Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / trička na pomoc
Autor Zpráva
Bassi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:31
- Nahlásit

z jiného fóra ...

http://www.vodicipsi.cz/trika.htm

kdybyste měl někdo zájem ...

MaggieM
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 19:53
- Nahlásit

Bassi
nádhera, škoda jen, že panský trika jsou jen v bílé barvě

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

Bassi
Se mi taky moc líbí........ale mám obavu,že bych XL nepřetáhla přez hrudní košíček.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:06
- Nahlásit

jablunka
no právě, proto jsem chtěla pánský

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:09
- Nahlásit

tak tam holky zavolejte a nechte si zmerit rozmer trika... je tam aj telefon....

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:11
- Nahlásit

Ty sou krásnýýýý!!!! Doufám že to bude chvilku trvat tahle akce, hned jak budou kačáky objednám

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:29
- Nahlásit

Trička si klidně kupte, ale připomínám, každý vodící pes je hrazen až do 210 000 Kč, takže nevím co vlastně podpoříte ...?

Bassi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 21:58
- Nahlásit

Walda

no když už nic jinýho,tak jsou pěkný

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 06:42 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Walda

no, tuhle otázku jsem si položila kdysi taky, když jsem od nich měla v předvýchově psa a chtěla jim pomoci a sehnala sponzora - podnik mého muže jim věnoval asi 10 000 a když pak později tehdejší vedoucí Bedřiška H. líčila, jak má nové nápady na to, že si udělají jednotné obleky, shot v televizi, kde by hrál kýčař Kitaro a jiné ptákoviny, které pro mne znamenaly vyhazovaní peněz a byla jsem trochu rozčarovaná z toho, že jsem si představovala, že to půjde na užitečnější věci. Abych byla spravedlivá, ten shot jsem nikdy neviděla, naštěstí, možná by ho někdo sponzoroval, nevím. Přesto mne i vidina takových investic, jako jednotné obleky a reprezentační auto nenadchla.

Jo, chápu, každý to chce mít pěkné, ale jsem si jistá, že ty podmínky, které tam mají, jsou dostatečně luxusní, psi se tam mají velice dobře a já mám asi skromnější nároky, takže tohle už mi fakt přišlo jako plýtvání peněz, ale opakuji, je to věc názoru. Oni by asi namítli, že tyhle věci je reprezentují a na lidi mají přiznivý dojem, což by určitě taky byla pravda, ovšem z mého pohledu to vidím jinak - a hlavně vidím subjekty podstatně potřebnější.

Jinak souhlasím, že malba na triku je pěkná a mám moc ráda paní Jasenovcovou, která jim to vede nyní.

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 23:09
- Nahlásit

dejavu

z mého pohledu to vidím jinak

Já taky. Věděl bych o pár věcech, kterým by se měli věnovat dřív.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:10 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

Bohužel takhle končí větší organizací i jednotlivců věnujících se "pomocí psům", byť byly jejich začátky pozlaceny těmi nejšlechetnějšími úmysly a je úplně jedno, jestli se jedná o EFAS, Desenského nebo třeba SPCA, přece jen jsme jenom chamtiví a hamižní lidé. Proto je myslím fajn co nejvíc na ty řeknme nesprávnosti upozorňovat. Čím "lidemprospěšnější" činnost, tím větší tma pod svícnem.

Imo ideální tohle celý nejlépe zrušit nebo dělat výměnným způspbem.
Za každýho psa, kterej jak osel celej život vodí slepce naverbovat člověka, kterej bude vodit celej svůj život slepý psy(respektive kvalitně se o ně starat).

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 09:53
- Nahlásit

hluchomurka

věnujících se "pomocí psům"

Moc nechápu, SVVP se věnuje pomoci psům? Je tam něco srovnatelného s RD?

kterej jak osel celej život vodí slepce
Pěkně vymyšleno.

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:30
- Nahlásit

hluchomurka

Plácáš tady a najednou ti došla řeč.......?

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:08
- Nahlásit

Waldo popros mámu, ať tě naučí slušnému chování a pak se mě zeptej znova.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:10 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

Moc nechápu, SVVP se věnuje pomoci psům? Je tam něco srovnatelného s RD?
A já jsem někde něco takového psal?

Plácáš tady a najednou ti došla řeč.......?
Takže před dalšími invektivami se naučíš číst debile.(už není dobil, zrovna komunikuje slušně)

Walda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:49
- Nahlásit

hluchomurka

A já jsem někde něco takového psal?

Vzpomínej, probíral se tu benefiční prodej triček v SVVP. A ty na to:

Bohužel takhle končí větší organizací i jednotlivců věnujících se "pomocí psům", byť byly jejich začátky pozlaceny těmi nejšlechetnějšími úmysly ......Zasláno: 21 Zář 2008 09:10 - Změnil/a: hluchomurka

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:50 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit

To jo, ale stále tam nevidím ani tvrzení ani domněnku, že bych SVVP řadil mezi pomoc psům.

Možná to není úplně ideální formulace, mohl jsem psat bez chyb a mohlo tam být "i" navíc, tedy nějak takto:

Bohužel takhle končí //i// //většina// organizací i jednotlivců věnujících se "pomocí psům", byť byly jejich začátky pozlaceny těmi nejšlechetnějšími úmysly ......

Ale rozhodně nemyslím, že bych kvůli tomu hned plácal.
Pokud bys mi napsal, že jsem poněkud OT, myslím by jsi měl větší kus pravdy nicméně vzhledem k tomu, jaká OT jsou na tomto foru běžná by ta pravda moc pravdovatá nebyla.

Walda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:32
- Nahlásit

hluchomurka

Aspoň, že tak.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:35
- Nahlásit

Taky reakce

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání