Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Irský vlkodav naléhavě hledá domov
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 15:33 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Jedná se o 6 let starého irského vlkodava. Slečna majitelka se o něj nestará, pes byl zavřený ve sklepě, nyní je na zahradě, je trošku vyhublý. Chtějí ho nechat utratit, údajně chce jiného psa! Gaston je klidný a hodný, základní povely zvládá bez problémů. Chodí s ním na procházky 8 letá holčina. Neutíká. Je to normální klidný a momentálně nešťastný pes. S klidnou fenou by se snesl, se psy je to horší, ale venku je ignoruje.Velmi to spěchá. Kontakt na paní, která se ho snaží zachránit a akutně hledá nový domov: Polanská 739 735 519 - Děčín

PS: Na vlkodavovi v nouzi to uz samozrejme je poslane.

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 16:59
- Nahlásit

dejavu
útulek Děčín jej asi neveme, že?

Xena
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 17:19
- Nahlásit

Co vím, slečna se s útulkem nespojila, jen chce údajně nového psa a Gastona utratit. Nový domov pro něj hledají lidé, kteří ho bohužel mít nemůžou a nemůžou se dívat na to jak trpí. Majitelka kašle na to, aby psovi našla nový domov, pro ni je jednodušší ho odvézt k vetovi.

Šárka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 18:25
- Nahlásit

Já myslela, že se zdraví psi utrácet nesmí a pořád se to píše. Tak by se dalo říci, že se našel a dát ho do útulku. Škoda, že se nesnese se psy. Mě se líbí, ale já bych si vzala psa, který je naučený v bytě.

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 19:39
- Nahlásit

dejavu
Moh by byt v byte ? zkusim se zeptat kamosky, ale ta mela zatim v rodine jen jezevciky.... ale podle popisu by ho asi zvadla... ona hrozne touzi po vlkodavovi....

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 19:40
- Nahlásit

wensday
ja myslim, ze jo, kdyz zivoril doted ve sklepe

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 19:44
- Nahlásit

zkusim, nevim, esik ted neni na dovci mimo republiku. dik

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 20:03
- Nahlásit

wensday
ja dik

Rona
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 21:04
- Nahlásit

Moje kamarádka má doma dvouletou fenku vlkodava, před ní měli psa a fenku. Možná by si ho vzala. Jdu jí zavolat.

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 21:11
- Nahlásit

dejavu
Rona
nj, mne neodpovida

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 08:19
- Nahlásit

ma kamoška od koní zklamala.... příliš velký pes

dejavu
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:10
- Nahlásit

zde je zpráva od Nadačního fondu Irský vlkodav:

Dobrý den, včera jste se ozývala na Nadační fond irský vlkodav ohledně vlkodava Gastona a zpráva je i na cz-pes, pravděpodobně také od vás. Snažila jsem se tam dát informaci, ale nějak se mi nedaří přihlásit) a ani na mail mi z těchto stránek zatím neodpověděli. Byla byste tedy, prosím, tak hodná a dala tam odkaz na stránky nadačního fondu a nebo přímo na informaci o Gastonovi http://www.irskyvlkodav.cz/aktualne.php#68 aby lidi který mají zájem a snaží se hledat řešení viděli, že o psovi víme a budeme se snažit mu někoho najít. Samozřejmě když se budou snažit všichni, tím lépe....
Pro vaši informaci - včera jsme s majitelkou mluvili, zatím u sebe psa nechá s tím, že se příští týden domluvíme jak dál. Pokud se nenajde nikdo kdo by si ho vzal na stálo, budeme se snažit ho umístit alespoň přechodně do vhodnějšího prostředí a hledat dál.
Děkujeme za váš zájem, zdravím, Zuzana Málková

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 19:53
- Nahlásit

dejavu
tak ta kamaradka si ho nemuze vzit, bydli v garsonce, problematicka situace s rodici.... skoda, je mi lito

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 19:55 - Změnil/a: kokrvnouzi
- Nahlásit

Moje kámoška by možná měla zájem, v sobotu by se na něj chtěla je mrknout, tak asi pojedu s ní. Uvidíme jak to dopadne, problém je, že má psa.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 19:57
- Nahlásit

Pak jsem případně písnu co jsem viděla...

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:00
- Nahlásit

kokrvnouzi
super, drzim palce

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Tak Gaston je od včerejška v Ústí, ale bohužel to vypadá dost špatně, on sám je moc hodný, ale ten druhý pejsek se ho bojí a je z něj na nervy... Dohodli se zatím s majiteli do neděle, ale bojím se, že to nepůjde, tak jsme alespoň odblešili, vykoupali a vyčistili ušiska. Pokud by měl někdo zájem, tak je Gastík moc hodný a milý pejsek, menšího vzrůstu, myslíme si, že to není čistokrevný vlkodav, ale vlkodav s deerhoundem. K malým psům je nekonflitní, hrál by si a včera se měl i k labradorovi. Určitě by mu bylo lépe na zahradě, kde je zvyklý. Má počínající šedý zákal, ale zatím vidí zdá se celkem dobře. Přihodím nějaké fotky.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

Takže TADY házím odkaz

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 13:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

kokrvnouzi
v pondělí by si ho měla brát ta nadace Vlkodav v nouzi, říkala paní vedoucí z UL útulku.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 18:15
- Nahlásit

dejavu
to asi těžko, to by o tom Lucka věděla, jes paní Málkovou v kontaktu. Spíš asi paní Eimutová zamotala vše dohromady.

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 18:52
- Nahlásit

HALOOO, MAM ZAJEMCE O VLKODAVA A HNED NĚKOLIK....NAPIŠTE MI PROSÍM, KOHO MÁM KONTAKTOVAT... DIKY

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:05
- Nahlásit

Miju
Telefony: 602 173 487 Zuzana Málková
603 254 420 Bára Fajtová

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:01 - Změnil/a: kokrvnouzi
- Nahlásit

Miju
Tady je kontakt na Lucku co má nyní Gastona u sebe
776876070, už jsem ho psala dejavu tak možná už dorazil.

Miju
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:25
- Nahlásit

kokrvnouzi
ahoj, ano, díky za e-mail, kontakty jsem předala, teď nezbyva než doufat

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:26
- Nahlásit

Tak se bohužel zatím stále nikdo neozval, chceme ho vzít sebou i na Sen zvířat, pokud se nikdo neozve dříve, tak pokud někdo váhá a nechce se mu jezdit do Ústí, může se na něj přijít podívat tam.

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 05:55
- Nahlásit

kokrvnouzi
tak pokud vim, tohle by se dnes melo vyresit a dnes by mel odjet na Moravu, ne?

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:23
- Nahlásit

Tak vlkodav vskutku odjel a má už svého páníka

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 20:56
- Nahlásit

dejavu
Tak vlkodav vskutku odjel a má už svého páníka

To je dobře!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání