| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:24
- Nahlásit
Prosím, pokud byste mohli podpořit svým podpisem Petici za udílení vyšší výměry trestů za zabití a týrání zvířat - info, petici ke stažení i banner na její podporu najdete zde: http://www.utulky.estranky.cz/stranka/petice
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:30
- Nahlásit
dejavu
Jsem blond a tu petici nemůžu najít. Kde si ji mám stáhnout a vytisknout, to jsem našla. Ale kde ji mám podepsat? To jde jenom v té tištěné formě? Na netu to nikde není?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:32
- Nahlásit
Biluška
jednam s jednim serverem o jeji elektronicke prezentaci, kde by bylo mozno podporit ji elektronicky, ale to je jen symbolicky vyjadrene gesto, fakticky, aby mela pravni hodnotu, musi byt podepsana rucne, bohuzel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:47
- Nahlásit
dejavu
Tak jo. Vytisknu to, jednu verzi dám Mášenkovi do práce (tam ti chlapi podepíšou všechno co se jim strčí pod ruku ), druhou vezmu na naši džukeliádu a třetí na MR v agi co se běží tenhle týden. Myslím, že nejmíň dvě stovky podpisů dám dohromady, klidně s námi počítej . Mimochodem, můžeš se hodit na skype? Bych se potřebovala na něco zeptat ohledně zahrady
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
Biluška
diky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:56
- Nahlásit
Ještě pro lidi, co přijedou na Sen zvířat do Prahy, bude tam petice k dispozici, abyste nemuseli utrácet na poštovné
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:24
- Nahlásit
dejavu
sím také jsem blond, podepsané petice mám pak zaslat tedy na adresu pí Věry Čechové ?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:32
- Nahlásit
Kalliope
jj, pripadne na adresu kohokoliv z peticniho vyboru
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:32
- Nahlásit
dejavu
oká - díky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 08:31
- Nahlásit
Souhlas s peticí můžete symbolicky vyjádřit i podpisem petice na internetu zde http://www.petice.nazory.cz/petice/petice-detail.p hp?id=192 , podpisy získané přes internet však mají pouze symbolickou platnost, neboť zákon zatím možnost podpisu petice přes internet nezná.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 06:44
- Nahlásit
Petice bude k podepsání na Snu zvířat buď u mne nebo u Cibely, udělala jsem jim obří transparent, takže to nepřehlídnete, proto prosím, nezapomeňte se stavit a podepsat to, díky
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 14:48
- Nahlásit
mám pocit, že blond je vás tu povícero :P
|