Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Otrávení canisterapeutické feny flat coated retriever!
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 12:00
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=418247&r=7&m=4515&page=1

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

jablunka
panebože at ten sráč chcípne!!!!!!!!!!!!!!!!

Hofmanová Žaneta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 14:32
- Nahlásit

Já nevím, co se to teď děje. Vždyť dřív se tohle nedělo ? Nebo o tom nikdo neinformoval, nebo nevím proč se teď s tím trávením psů roztrh pytel.
U nás v ulici někdo během 3 měsíců otrávil mladýho ridgebacka a nedávno mladýho labradora, kterýho ještě majitelé našli živýho, ale nebylo mu pomoci, uspali ho. Paní teď chodí jako tělo bez duše, obličej oteklej od pláče ...
Nikdo z místních sousedů to zřejmě nebyl. Ulice je malá a každej tam psa má. Tipuju to na ňákýho psychouše, kterej se tím nejspíš ukájí !
Člověk si nemůže bejt jistej ani na svý vlastní zahradě.
Mimochodem jedný bábě, když jsem venčila, vadilo, že sdílím s mými dvěma pejsky stejný chodník jako ona. To bylo keců !
Následně jsem se dozvěděla, že se léčí ambulantně na psychiatri.
A pak stačí málo, aby někoho takovýho labilního rozčílil např. psí štěkot a už hází otrávenou návnadu za plot !

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 16:27
- Nahlásit

Hofmanová Žaneta

Já nevím, co se to teď děje. Vždyť dřív se tohle nedělo

Dělo,děje a bude dít,bohužel.Člověk je mrcha .Ale na každou svini se vaří voda.

bea
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 17:57
- Nahlásit

Jio, vaří. Ale nějak to většinou strašně dlouho trvá.

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 18:32
- Nahlásit

Jsem se po dlouhý době dostala k "vymoženosti civilizace" a už bych blila-dny krásné chatové nevědomosti jsou pryč a tak hurá do realityMě už přijde, že tyhle prasárny lidi dělaj, protože každej den vidí ty krvelačný bestie v televizi, nebo čtou -o těch toxickejch výkalech 4nohých monster -v komunálních listech "jednapanipovidala". Za ty dva letní měsíce jsem přišla o pár známých, protože jim ta mediální masírka vytlačila mozek.NO a co chcete po idiotech? Oni konají vlastně dobro..z pohledu svého a svých "podobných".
Dříve? Dříve to taky bylo, ale protože se ze zvířat stala věc a /nic to nezmění slovíčkaření v zákonech-/činnost velmi výnosná, objevují se tu prasnice/viz. Jarošov/.......a to dříve nebylo. Jako mě je "jen33let", ale pamatuju dobu, kdy bylo 500Kč za psa "majlant" a sousedi nezáviděli, ale ťukali si na čelo, že můžete dát tolik peněz za čokla, když oni právě nějakýho vořecha topí v kýblu za stodolou. No a tyhle primitivové tvoří dnes většinu a nám nezbyde, než se přizpůsobit a pak sehnat někde levně kvéry-v makru jsou snad 3za cenu dvou-a postřílet škodnou.

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 18:36
- Nahlásit

Vlastně jsem chtěla říct, že já-jakmile vyjdu se 3čoklama ven SAMOZŘEJMĚ NA VODÍTKU-jakmile vidím "protichodce", který se nadechuje/..jako že by mi asi řek.../, tak okamžitě reaguju:" di doprdele, nebo je pustim a bude"-TAK TAKHLE MY TU ŽIJEME-

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 18:47
- Nahlásit

radkah
tak okamžitě reaguju:" di doprdele, nebo je pustim a bude"-
hele a víš,že tě chápu? jinak čus,pani

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 18:58
- Nahlásit

davidkova renata
nazdááár, už se těším, jak společně zanadáváme na kynologické vycházce. Jako bacha, sem na vsi chytla další nadávačky-přidala jsem je hbitě do svého, velmi obsáhlého sprostoslovníku, musíš teda natrénovat, jinak tě sesadím z postu vůdce smečky. HELE, paráda tenhle "dýler" je vo dost lepší, než ten předešlej¨))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 19:20
- Nahlásit

radkah
tenhle "dýler" je vo dost lepší, než ten předešlej¨))))
tak to sem moc ráda

Hofmanová Žaneta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 22:35
- Nahlásit

Říká se,že na každou svini se vaří voda... ale na někoho se neuvaří nikdy.
Mně je 27 a taky si pamatuju doby, kdy i ty 4 stovky bylo za psa hodně.
Vím, jak to chodilo (a zřejmě chodí dál) na vesnicích. Tam je s nechtěnýma zvířatama krátkej proces.
Bývalá sousedka naší rodiny-té se koťata každoročně nekontrolovatelně množila a na otázky sousedů, co s nimi bude dělat - naházela je všechny do sudu s vodou, někdy k nim přihodila i jejich kočičí maminku - zavřela sud deklem a nechala je tonout.
Tyhle lidský netvoři se klubou z děcek, co nemaj co na práci, rodiče na ně kašlou a pak nevědí co nudou dělat. Není to tak dávno, co sem na dětským hřišti našla slepýše, co měl hlavu rozbouchnutou mezi dvěma cihlama.
Vidět je při činu, tak je doma máma s tátou nepoznaj, co bych z nich udělala !

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání