| Autor |
Zpráva |
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 10:30
- Nahlásit
Ahojky,mám pro vás další smutný psí příběh a prosím vás o pomoc.Asi před dvěma měsíci nějaký hajzl vyhodil u pumpy z auta černou fenku vlčáka.Pravděpodobně i tam jí srazilo auto.Měla pochroumaný zadek a kulhala.Bohužel se lidí bála a utíkala před nimi.Snažila jsem se jí pomoct,hledala jsem jí ,ale byla hrozně bázlivá.Živila se odpadky,pila z fontány,spala na opuštěném parkovišti v křoví.Byla hrozně hubená,občas jí někdo něco hodil.Mě se bála,protože většinou bez psů nechodím.Potom na nějaký čas zmizela,asi před měsícem se tu objevila znovu.Už vypadala podstatně lépe ,rána je skoro zahojená a kulhání není znát.Vždy ráno byla na autobusové zastávce.Lidí se stále bála a oni jí.Množily se stížnosti,hlavně nepejskaři a důchodci se děsili,že někoho pokouše.Byl to samozřejmě nesmysl,nepřiblížila se k nikomu na několik metrů.Jelikož jezdím denně na rehabilitaci,začala jsem jí krmit a po pár dnech už ke mě přišla.Potom už na mě čekala před domem a ukázalo se ,že je to moc hodná fenka.Bylo mi jasné,že takto velký pes nemůže běhat po městě.Pracovník pověřený jejím odchytem jí naháněl s tyčí/vtipně se mu vyhýbala/.Nabídla jsem mu pomoc,sice jsem nevěděla jak to udělám.Byli jsme domluvení na včerejšek,sehnal si dokonce uspávací zbraň.Pejsa ale včera nepřišla,viděla jsem jí až z autobusu.Volala jsem mu,že není třeba jí uspávat,ani chytat tyčí,že jí přivedu jen nevím,kdy jí zase potkám.Měla jsem na něj číslo na mobil a měla jsem volat kdykoliv.Večer při venčení jsem jí potkala šla s mladým párem,ktrý jí koupil buřta.Moje pesany jsem předala manželovi,poprosila mladé aby s ní počkali.Běžela jsem domů pro obojek a vodítko.Zavolala pracovníka úřadu a odvedla jsem jí do kotce.Je to moc hodná fenka,asi ještě mladá,k tomu kdo získá její důvěru je přítulná,mazlí se ,nechala si vyndat klíště.Umí chodit na vodítku u nohy,vůbec netahá.Na dnešek spala v kotci a dnes v 11 h jí převáží do útulku v Krajkové.Prosím nepotřebuje někdo z vás z okolí Sokolova,K.Varů a tak pejska na zahrádku,nebo k domku?Za tu dobu se z nás stali přítelkyně a záleží mi na jejím osudu.Já si jí bohužel nemůžu nechat,mám už psi dva.Prosím pokud někdo může pomoct,zajděte se na ní podívat.Zaslouží si druhou šanci.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 10:37
- Nahlásit
jitka HS
prosim, v Krajkove jim vypadl internet, nemuzes mi udelat jeji fotky, pridala bych ji na web utulku Krajkova do nabidky, jiste se brzy uda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:53
- Nahlásit
dejavu
Omlouvám se za O.T. - Dejavu - můžeš v rychlosti načíhnout do Ešusové? Potřebovali bychom vědět, který útulek v jižních Čechách by teď nejvíc něco uvítal. Díky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:47
- Nahlásit
jitka HS
volala mi Krajkova, fena je opravdu pry nadherna, mila, zatim malinko opatrnejsi, ale to po odchytu je naprosto normalni, je zdrava, mazliva, kolem 2 let.
Maj tam asi 5 psu, co by potrebovali na web, pokud byste nekdo zasel strelit par fotek a poslal mi je, budu fakt rada.
PetraK
Diky za upozorneni, odepsala jsem tam.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:11
- Nahlásit
dejavu
jestli se ti nikdo neozve ohledně fotek z Krajkový, dej vědět. Z Chebu bych tam sjela, ale fakt neim kde to je, jsem dost omezená a znám fakt jen okolí Chebu, ale snad bych si nějak poradila, to není zas tak neřešitelné
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Kalliope
diky, zatim se nikdo nezval Je to zde http://www.mapy.cz/#x=128720896@y=136177664@z=9@mm =ZP@sa=s@st=s@ssq=krajkov%C3%A1@sss=1@ssp=12575222 9_127534977_145347493_144787329
a tady trasa, jak se tam dostanes z Chebu
http://www.mapy.cz/#x=128579529@y=136252832@z=9@mm =ZP@sa=r@st=sr@ssq=krajkov%C3%A1@sss=1@ssp=1257522 29_127534977_145347493_144787329@srq=route(fast,to ll):cheb%3Ekrajkov%C3%A1
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:47
- Nahlásit
dejavu
to já ňáko najdu. Mohla bych tam sfouknout buď zítra (ale právě až odpo po práci nebo třá místo oběda), no já se s nima radši domluvím
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:03
- Nahlásit
Kalliope
to jsi moc hodna, zavolej tam a nech si vyvolat slečnu Dytrychovou a rekni, ze jsi ode mne, ze bys chtela vyfotit psy a ze mi to posles, diky.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:26
- Nahlásit
dejavu
tak zrovna odjela, ale vrátí se za hoďku to už budu doma, takže se jí ozvu a třeba by to mohlo jít zítra
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:44
- Nahlásit
dejavu
Ahojky,děkuji za snahu.Byla jsem ve Varech a vrátila jsem se teprve před chvílí.Myslela jsem si ,že Krajkové děláš stránky Ty.Bohužel fotku nemám,nějak na to nedošlo, a když jsem jí chtěla vyfotit,než jsem jí vedla do kotce,což bylo asi ve 22.40,tak se mi fotky nepovedly.Je to opravdu moc hodná fenka a tomu kdo si získá její důvěru bude věrnou a oddanou společnicí.Mluvila jsem i se sl.Dytrichovou a ta mě taky ujišťovala,že tam dlouho nebude,že je pěkná.Tak nezbývá,než doufat že najde dobrý domov.Zaslouží si najít milující rodinu. Přeztože jí člověk zradil,tak na lidi nezanevřela a je milá.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
dejavu
tak teď jsem se slečnou mluvila a říkala, že od soboty mají internet tak ti fotky potom pošle . Nakonec bych jela z Aše, takže by to bylo 40 km tam a to samý zpátky, což by mi ani nějak nevadilo, ale když mají od soboty net, bylo by to zbytečný
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
Kalliope
tak jo, diky, snad to tak bude doopravdy.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
dejavu
no kdyby ne stačí napsat na mail pod členem (Kalliope1@centrum.cz) a já tam sfouknu v pondělí
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 11:48
- Nahlásit
Kalliope
sama jsem na to zvedava, Alena tam ma hodne prace, tak nekdy na ten nezbyva cas a trochu mam obavy, aby toho nebylo na ni moc, kdyz jim dlouho nesel, ale pry toho tam nemaj tedka tolik, coz jsem rada.
V Chebu taky celkem dobra situace.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:04
- Nahlásit
dejavu
jde to pravidelně to sleduju, ale nadzvedla mě ze židle ta týraná rotvajlerka co mají v Chebu, kdybych měla jen jedno psisko, asi bych do ní šla
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/peggy
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:36
- Nahlásit
Kalliope
zejtra jde na vysetreni, jestli je to vubec operabilni
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:04
- Nahlásit
dejavu
hmm, snad to dopadne. Kdybych měla prachy něco tam na ní pošlu, teď ale fakt není zbytí, možná z příští vejplaty
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:20
- Nahlásit
Kalliope
nemyslim, ze by to bylo nutne, tohle si urcite mesto muze dovolit zacalovat
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:24
- Nahlásit
dejavu
hm, jen aby
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 20:12
- Nahlásit
Kalliope
to je strašný,bestie hnusný
dejavu
dej vědět jak dopadla, berunka
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:06
- Nahlásit
ati
Peggyne se dari lepe, v utery absolvuje vysetreni a ozvala se na ni jedna zajemkyne z Prahy
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:11
- Nahlásit
dejavu
Peggyne se dari lepe, v utery absolvuje vysetreni a ozvala se na ni jedna zajemkyne z Prahy
ted jsem nasla tenhle odkaz http://www.organizace-ruf.wbs.cz/POMOC_PEJSKOVI.ht ml tak doufam, ze je to seriozni informace a ne nekdo, kdo by si rad namastil kapsu ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:24
- Nahlásit
Roxana
urcite seriozni jsou a Marie Lokingova je s nimi v uzkem kontaktu, o sbirce vi ona i mesto
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:28
- Nahlásit
dejavu
tak fajn, hlavne at se cubinka nejak stabilizuje a zije spokojene
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:30
- Nahlásit
vubec neni jiste, jestli se nadory budou dat operovat, treba taky ne, to se bude vedet za cas, uvidime
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 21:54
- Nahlásit
dejavu
super, pokud by se to dalo operovat a byly by zapotřebí penízky dej vědět, určo by se daly sehnat
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 20:25
- Nahlásit
ati
zejtra budou jeji novy fotky na webu, tedy Domca - dcera Marie Lokingove,mi je slibila, tak jak posle, dam to tam.
Jsem zvedava, jestli bude videt nejaky pokrok tak brzy
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 22:05
- Nahlásit
dejavu
hrozně moc jí držím palce
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 19:52