Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený kokršpaněl Praha
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:18
- Nahlásit

Kopíruji z jiného fóra, čím víc lidí to uvidí,tím lépe.Podrobnosti bohužel nemám, pokud něco najdu,napíšu, případně se ozvou jiní, kdo vědí víc...Neviděl jste ho někdo?
13.8.2008 po 15. hodině se na parkovišti před Makrem v Čestlicích ztratil černý anglický kokršpaněl s neskráceným ocasem. Slyší na jméno Alex, je narozen 20.6.2004, číslo tetování v uchu: 32091, čipovaný - 978000000383512/32091, známku má s číslem 4432 - Praha 15, na známce o očkování je jméno lékařky MUDr. Vávrová - Ondřejov. Odměna za jeho nalezení.
Prosíme o jakoukoliv informaci o jeho výskytu.
Kontakt: PMullerova@seznam.cz , tel.: :725 527 826

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:25
- Nahlásit

Bohužel to není žádný z pejsků v Troji. Prý jim pejsek vyskočil oknem z auta, panička je z toho samozřejmě hodně špatná, tak koukejte, Pražáci, kolem,zda se pejsek někde nepotuluje...

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:00
- Nahlásit

Na to už jsme taky narazila....Ahjo,snad se najde....

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:05
- Nahlásit

Kukuč
já to právě hodila i k nám na stránky,tady to už je v SOS pes, ale tady v diskuzi si toho třeba víc lidí všimne...chodíme ke stejné střihačce, takže je to trošinku známý.a navíc kokr,žejo...

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:08
- Nahlásit

Lucie od Arta
No právě kokr,ne že by mi bylo jiných ztracených psů,nebo psů bez domova líto méňě,ale když je to ten kokr,prostě srdeční záležitost...S Rendym držíme děsně moc pěsti aby se našel...Nedokážu si představit,že by se tohle stalo mi...

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 19:41
- Nahlásit

Já se zde přiživím s kokrem z Pardubic...
Pomozte najít 11letou čistokrevnou fenečku amerického kokršpaněla. Fenka se ztratila z oplocené zahrádky rodiného domku v Pardubicích-Svítkov v podvečer 22.8.2008.V době ztráty měla fialový kožený obojek se psí známkou (ev.č.1385 Pardubice VI, Svítkov), se štítkem o očkování na rok 2008 a kontaktem na veterinární kliniku MvDr.Beránka a štítek se svým jménem. Nelinka je čistokrevná s tetováním v levém uchu, menšího vzrůstu, černobílá s pálením (tricolorní).Je velmi bojácná-při kontaktu s neznámými lidmi hlasitě štěká, nekouše.Na svůj věk nevypadá, snadno se dá splést se štěnětem.Věříme, že byla odcizena záměrně a může se tedy vyskytovat všude po celé ČR.I když je hodná,mohla by být kvůli svému chování (v bytě se počůrává) novým majitelem vyhozena a ponechána svému osudu. Prosíme, pomozte nám ji najít! Jakékoliv informace volejte na tel.:608 931 011. Kateřina Žabková, zabkovak@email.cz, TEL.:608 931 011, Skype: zabkova.katka

Miju
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:52
- Nahlásit

kokrvnouzi
tady pisi, ze si nejakou fenku am.kokra prevzali vcera majitele..neni to ona?
http://www.animal-rescue.cz/index.php?strana=aktua lne

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 22:04
- Nahlásit

Miju
ne, ta byla zlatobílá a mladší

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 13:13
- Nahlásit

Posunuji dál a současně se ptám: Tak co? Něco nového?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 13:50
- Nahlásit

blanulinka1
díky.bohužel ne...OT:zítra hodně štěstí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

Fenka se ztratila z oplocené zahrádky rodiného domku
Tak to mě úplně děsí...včera jsem nakoupila zámky na kola a zamykám kotce, jako nechci nic riskovat. Ferdíka jsem zamykala už předtím.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:47
- Nahlásit

Lucie od Arta
OT: Díky! OTOT: v úterý bych měla mít tu barvu... Pokud mu ji dodejce přiveze. Uvidím kolik toho bude, říkala jsem že chci mooooc

kokoška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:48
- Nahlásit

Mucholabka
včera jsem nakoupila zámky na kola a zamykám kotce
dobře děláš, lidem u nás v ulici šlohli odrostlé štěně LR (cca 20 kg), viděla je sousedka, když si ho podávali přes plot. Jak je vyrušila, hodili ho zpět a zdrhli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

omlouvám se ale není to Kokřík
poprosila mě paní v okolí že se jí před 3mi dny zaběhl pejsek:
je to kříženec Bišonka a asi pudla,je celej bílej a jmenuje se DASTY,jsou mu asi 4 roky a k lidem se má i pejskům,ale jinak je to torpédo lítací
a ztratil se na Praze 3
prosím kdybyste někdo ho viděl a nebo něco
tak bud pište sem anebo přímo paní volejte na číslo:
606 185 027
bohužel není čipovanej a snad ani neměl vyzitku s ,jenom známku,už jsem hledala na ztlky,ale zatím nic
děkuji za jakékoliv zprávy

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání