| Autor |
Zpráva |
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 22:45
- Nahlásit
Nevíte o někom kdo by chtěl australáka?
http://www.c-budejovice.cz/CZ/03/Dogs/Shelter/2008 0813-001.htm
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 08:18 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Já bych chtěla moc, navíc je krásnej, sakra, ale není kam s ním za 4-5 let to půjde až .... chjoooooooo
Víc fotek je zde:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
http://www.volny.cz/utulek.amira/
Tady je o něm taky zpráva,podle všeho je to kříženec nebo bezpapírák a netušíme, kdo by mohl být majitelem
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 11:05
- Nahlásit
brut
bohužel bezpapíráklů bylo odchováno dost, když jsme měli australáka u nás a zdálo se, že je bez pp, zkoušela jsem projet inzeráty a byla jsem překvapená kolik bylo vrhů bez pp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 14:02
- Nahlásit
kokrvnouzi
právě, že jich je dost
Jen mně zaráží, že je tolik bezpapíráků, když i papíráci zůstávají chovatelům... přece jen to není úplně nejjednodušší plemeno na výchovu. Obávám se, že těch bezpapíráků bude v budoucnu v útulcích víc, až jejich majitelé zjistí, že australáci mají svá specifika na výchovu
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 14:19
- Nahlásit
brut
jj a ono se to ještě všelijak pokříží ... jako u všech plemen
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:08
- Nahlásit
brut
Jo, jenže než na to množitelé a zájemci přišli to chvíli trvalo... My ho měli v útulku a teda nic proti, ale já bych to tedy nechtěla. Problém je, že spousta lidí kouká na atraktivní vzhled a ne na povahu a využití...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:27
- Nahlásit
kokrvnouzi
Problém je, že spousta lidí kouká na atraktivní vzhled a ne na povahu a využití...
Že sem tak smělá,co je v jejich povaze tak odlišného od jiných plemen?Rovnou píšu,že to není rejpání,opravdu to nevím. Využití je mi vcelku jasné.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:36
- Nahlásit
jablunka
Tohle mělo být obecně na všechna plemena, ale konkrétně australáci jsou třeba temperamentnější než některá jiná plemena dle mého názoru.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
kokrvnouzi
Tohle mělo být obecně na všechna plemena,
Aha,tak díky.
konkrétně australáci jsou třeba temperamentnější než některá jiná plemena
mám boxiše,o temperamentím psovi něco vím.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 20:06
- Nahlásit
jablunka
no jasný, ale temperament není na škodu, pokud se chceš se psem něčemu věnovat, je to vždy lepší než flegmouš, ale pokud chce někdo psa na gauč a pořídí si australáka nebo jiné péro, málokdy to skončí jinak než rozloučením se psem dříve či později
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 20:08
- Nahlásit
kokrvnouzi
temperament není na škodu, pokud se chceš se psem něčemu věnovat, je to vždy lepší než flegmouš, ale pokud chce někdo psa na gauč a pořídí si australáka nebo jiné péro, málokdy to skončí jinak než rozloučením se psem dříve či později
Bohužel ti rozumím.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:05
- Nahlásit
kokrvnouzi
je uz nekde v inzerci?
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 21:12