Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Není tu někdo z Uherského Hradiště nebo ze Stareho města ???
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:07
- Nahlásit

ozvěte se...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:10
- Nahlásit

do UH jedu příští nedělu až...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:13 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Miju
ještě bych doplnila... Nemáte tam známé nebo příbuzné, kamarády...?

redhead
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:14
- Nahlásit

moje spulubydlící je z UH, ale bydlí u mě v Praze, takže asi nic...

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:53
- Nahlásit

blanulinka1
někoho zkusím

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:57
- Nahlásit

potrebujeme nekoho, kdo by mel cas kontrolovat (pripadne nafotit) jisteho pejska, ktereho jeho majitelka drzi v nevhodnych podminkach... jak budeme mit neco v ruce, zkusime zajit na KVS

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:10
- Nahlásit

tak bohužel, jedna bývalá spolužačka je v Praze u přítele a druhá z Kunovic je na dovči

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:59
- Nahlásit

Tak jak to pokračuje?

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

co zkusit místní cvičák?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:03
- Nahlásit

žanda
Proč cvičák?
Ve starém městě myslím není, v UH ano... Můžu tam zajet v tu neděli, ale je třeba vědět jak to pokračuje

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:04
- Nahlásit

dneska tam má zajet slečna eva ze zlína se podívat tak uvidíme jestli tam pořád je ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:06
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Bezva, tak informuj, ju?

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:10
- Nahlásit

pawLINka

no nějakej ochotnej pejskař by se jistě našel,co by nafotil

mají tam KK
http://www.firmy.cz/detail/1893056-msks-zakladni-o rganizace-c-11004-kynologicky-klub-uherske-hradist e-stare-mesto.html

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:13
- Nahlásit

11006 Uherský Brod Arnošt Urblik Za Humny 2152 688 01 Uh. Brod 602 402 955

tady dokonce jeden přímo kontakt z těch stránek

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:13
- Nahlásit

žanda
ale to je uherský brod ten kontakt

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

pawLINka

och sorry uherský jako uherský-jsem blbá(

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:21
- Nahlásit

A máme tu rozuzlení, přeposílám co napsala Eva, mám takovou radost!!!

Teď jsem přijela z Uh. Hradiště, resp. ze Starého města. Ulici jsem bez problémů našla, i auto.
Zahrála jsem si trošku na detektiva, abych někoho nevyplašila. Naproti auta nějaká paní zametala a čistila chodník, cca 40 let. Dělala jsem se, že hledám v ulici jednu reklamní agenturu (ta byla o ulici napřed), no a zrovna jí z domu vyběhla 2 koťátka, tak jsme se dali do řeči, protože koťata byla fakt nádherná. Pochválila jsem jí je a prý už jsou všechna zadaná. A sama začala o tom, že má nemocného pejska, tak jsem se ptala co mu je - srazilo ho auto, byli u veterináře, má problémy se zadníma nohama ale rozcvičuje je. Sama mi ho šla ukázat, je to auto, ze kterého jsou oddělané zadní sedadla, pejsek je ve stínu, má tam vodu. Paní mi řekla že ho přenáší domů, nebo na zahradu. Pes má na zadní noze hojící se ránu.
Paní byla komunikativní, bylo vidět, že zvířata má ráda a stará se o ně. Pes spal, pak jsem si ho pohladila, probudil se a začal vrtět ocasem. Tak jsem ho politovala, dala jsem paní kontakt na svého veterináře ve Zlíně Dr. Brychtu a na sebe, pokud by potřebovala pomoci.
Nemyslím si, že by se v tomto případě jednalo o týrání a měli bychom nějak zasahovat.
Opravdu vypadal v pořádku. Náš pes byl před 2 lety asi 2 měsíce ochrnutý na zadní nohy a v autě co jsme měli zaparkované u domu pospával nejraději.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:51
- Nahlásit

Tak aspoň, že se to všechno vysvětlilo a pejsa se uzdraví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
eh no tak na to jak to vypadalo původně...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
to jo vypadalo to hrůzostrašně a já se nedivim, vem si že je ti 14 let a vidíš jak někdo zavírá psa v autě, sama si s majitelkou popovídat nepujdeš protože se bojíš že bude průser, je docela dobře že si ta Kája všímá a že se to vysvětlilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:03
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

já mám radost! Tak snad se pesan uzdraví!!!

Miju
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:10
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
ODVOLAVAM MEDIALNI AKCI (asi ted v ocich Nadace na Ochranu zvirat vypadam jako magor)

radujme se, veselme se

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:20
- Nahlásit

taky mám radost!!! Kdyžtak diskuze, kde Eva píše jak vypadala návštěva je tady krásně se to čte

Miju
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:27
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
nj, tak ted mi volala ta pani s tim, ze stab uz vyjizdi...takze to ted jde stopnout... no pripadam si jako hnup

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:30
- Nahlásit

Miju
no pripadam si jako hnup
já myslím,že nemusíš.Podle mne je to sice krapet prekérka,ale je to menší zlo,než kdyby kolem toho psa lidi chodili a nikdo neudělal NIC!Každej normální člověk tohle pochoppí.

Miju
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:32
- Nahlásit

davidkova renata
to je jasny, ale ta pani cele odpoledne shanela reporterku a ted mi s radosti oznamila, ze vyrazi na misto... mrzi me to... dulezity vsak je, ze je pesan OK

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:44
- Nahlásit

Miju
je tak doufám, že až jí bude potřeba příště tak se zachová stejně, že už na takové věci nezanevře, je mi líto, že sme nebo ty, no prostě to bylo na popud toho všeho tu paní takhle zburcovali, na druhou stranu sem hrozně ráda, že jí není potřeba, že se pejskovi dostává pomoci, to mě hrozně těší. Kolem je tolik lidí, kteří ubližují zvířatům, že už člověku nedojde, že zrovna tohle může být případ, kdy to majitel psa nemyslí zle a snaží se psovi pomoct, ještě že aspoň pár takových je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:45
- Nahlásit

Miju
ale ta pani cele odpoledne shanela reporterku a ted mi s radosti oznamila, ze vyrazi na misto...
hele a nemáme nějaký náhradní místo,kam bysme je poslali?Když už jsou sbalený...

Miju
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:45
- Nahlásit

davidkova renata
no o jednom bych vedela...v Brne...ale tam je nepustijooo

Miju
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:49
- Nahlásit

hrozne moc se mi ulevilo pri pomysleni, ze pokud budu svedkem tyrani zviretem existuje nekdo, kdo je schopen behem nekolika hodin vyburcovat media... jen doufam, ze jsme je tim planym poplachem neodradili )

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání