| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:44
- Nahlásit
4 letý NO, jehož páníček musel do domova důchodců, kde původně pes mohl být, avšak díky "hodným" lidem musel posléze pryč. Původní páníček mu našel nového majitele. To je ovšem klasický excelentní hovado - psa si uvázal k rozestavěnému domu, jednou za 14 dní se tam objeví. Pes je pro něj TO co patří k domu. Nic víc. Starají se o něj lidé z okolí.
Pesan přesto neztratil víru v dobrý lidi, má milou povahu, je přítulný, mazlivý, krásný s huňatou srstí. Nachází se v Jizerkách. Paní která se na mě obrátila by zajistila jeho odvoz do nového bydliště.
Pokud víte o někom, kdo by mu poskytl domov a laskavou ruku, ozvěte se sem. Fotka není, ale pokouším se ji sehnat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:50 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
To je ovšem klasický excelentní hovado - psa si uvázal k rozestavěnému domu, jednou za 14 dní se tam objeví. Pes je pro něj TO co patří k domu. Nic víc. Starají se o něj lidé z okolí.
zkusím se pozeptat, ale nevím, nevím...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:56
- Nahlásit
PetraK
Hoď to na fórum RD......myslím,že s tímhle je schopnej poradit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
brut
děkuju moc, já vím, že než se pesan udá, trvá to dlouho. Mrzí mě, že se mi paní nepodařilo přemluvit, aby ho zatím umístila do útulku. Budu na ní pochopitelně pořád tlačit, ale má nějakou svou logiku. Vysvětlovala jsem jí horem dolem, že pro psa tohle bude nejlepší, než když je tam sám, může na něj kdejakej krypl hodit kámen, kopnout do něj..... Chápu, že chce pesana umístit napřímo, podle toho, jak jsme s ní mluvila, chce pro něj to nejlepší a když se jí nepodaří nikoho najít, tak jako poslední možnost volí sebe, jen nechápu, proč ne ten útulek. Ona není místní, byla tam minulý týden, od té doby shání, pro mezičas domluvila dočasnou péči nějakých místních chalupářů (jídlo, voda, kontakt, tak trochu dozor). Snad se podaří pesanovi někoho najít. Jakmile bude nový domov, psa prostě šlohne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
jablunka
Díky paní Jablůnková !!
p.S. s tím dárkem musíte ešče vydržet
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:00
- Nahlásit
PetraK
Není zač,myslím,že by u něj i přechodně pobejt......na stránkách má telefon,tak mu rovnou cinkni,bude to lepší.
P.S:Vydržím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:06
- Nahlásit
jablunka
No ona ta paní právě nechce pro něj nic přechodnýho. Chce aby šel pesan napřímo . a zatím se mi nepodařilo ji přemluvit, aby se na to dívala jinak.
ale, kdyby se tam někdo našel - můžeš mi dát echo? Já tam nemám přístup, nikdy jsem se tam nepřihlašovala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:28
- Nahlásit
PetraK
Tak až přijde Renata,tak jí řekni ať to tam hodí.Já se tam sice přihlásím,ale v životě sem tam nepřispívala a nic nevkládala......ani nevím jak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:32
- Nahlásit
jablunka
Já huž sem jí na její fóře zaúkolovala, ale to by se nesměla rozpouštět u rybníčku, místo toho aby něco dělala!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:12
- Nahlásit
šoupám to nahoru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:16
- Nahlásit
jablunka
Hoď to na fórum RD......myslím,že s tímhle je schopnej poradi
myslím,že by u něj i přechodně pobejt......na stránkách má telefon,tak mu rovnou cinkni,bude to lepší.
Tak na to můžeš ale rovnou zapomenout!Nevidim bohužel jedinej důvod proč by měl takovýmu psu poskytnout azyl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:19
- Nahlásit
davidkova renata
a máte paní přístup na NO v nouzi? Musíme ho udat někde. On je tam přivázaný už půl roku!!!!! POMOC!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:35
- Nahlásit
PetraK
no sem se tam vnutila právě ,ale potřebuju foto a nějakej asi kontakt a tak jako vůbec..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 16:39
- Nahlásit
PetraK
aha,tak sem to tam vetknula do návštěvní knihy ,místo tinty bo máme eště asi společnej účet,račte nahlídnout
http://ovcak-v-nouzi.wz.cz/guestbook.php
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
Tak na to můžeš ale rovnou zapomenout!
Sorry...........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 17:38
- Nahlásit
jablunka
Sorry...........
no ty se nevomlouvej,nemáš jaxi za co.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:50
- Nahlásit
davidkova renata
pani vy ste poklad. Vy si ten dárek vopravdu zasloužíte. Díky moc!!!!
Fotku zatím bohužel nemám, poprosila jsem paní ať na sobě udělá uzel a zkusí ji sehnat. Ona není místní, byla tam jen jednou před týdnem, ale je nějak v kontaktu s někým kdo tam chalupaří a měl by se o pesana tak trochu starat. Zítra to prověřím a dám vědět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:02
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
PetraK
Ale může se to dát do inzerce,dost psů se tam takhle udalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:09
- Nahlásit
jana33
když já mám z inzerce trochu strach-já vím je to nesmysl si myslet, že na NO v nouzi budou koukat jenom samý hodný lidi, ale tak nějak si myslím, že tam má větší šanci dostat se k někomu hodnýmu, kdežto v inzerci může spíš zase skončit někde na řetězu. úplně nejlepší, kdyby šel k někomu na doporučení, že by někdo třeba odtud věděl o někom, kdo je fajn a pesana potřebuje. No,moje naivní představa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:48
- Nahlásit
PetraK
já kdybych neměla Dastyho tak ho beru hned,tak ti to aspon pošlu po známejch co znám
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
PetraK
Já myslela do inzerce na forum Rudy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
brezen2008
Děkuju. Já jsem sice jen zprostředkovatel,ale moc bych chtěla, kdyby šel k někomu, koho někdo zná a ví, že se tam pesan bude mít dobře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:31
- Nahlásit
Posunuju pro případ, že by někdo něco....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
PetraK
a máš to foto??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
ještě ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:49
- Nahlásit
PetraK
panííí máte důležitou sms páč sem zapomněla vašeho meyla!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:55
- Nahlásit
šiš co to máte za foun???dyk to nende doručit!!!! zavolejte mi na mobil du pryč a mušim s váma mluvit!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
tak nejen že mám blbej foun, ale i emil mi blbne, nejdem i to ani odeslat, ani uložit NEJDE MI VŮBEC NIC
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:31
- Nahlásit
davidkova renata
Hergot Seznam blbej, mi to shodil a já už musím běžet, jinak mě nenakadeřej, tak to musím napsat večer znovu z domova
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:28
- Nahlásit
Ahojky, potrebovala bych pomoc pri hledani noveho domava pro Rona. Je mu rok a pul, klasicky vesnicky pes - pobyva jen na dvorku, nikdy se nevidel s dalsim psem, posledni dobe nekolikrat "napadl" majitele a tak ho chteji dat pryc. To napadl znamena, ze si proste chce strasne hrat, je nevybourenej, a tak pri kazde prilezitosti skace a je stastnej,ze za nim nekdo prisel. Jeho majitelum je 70 let, takze ... no myslim ze to dalsi komentar nepotrebuje. Tady na Galerce jsem hodila par dalsich fotek. Je na nich sice mladsi, ale vypada porad stejne... Kdyby jste vedeli o nekom, budu vdecna...
|