| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:11
- Nahlásit
Tohle je fakt neskutečný, jak takhle někdo může držet psa (((
ODKAZ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:25
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
že tam lezeš
naštěstí tohle dopadlo aspon tak,že je už odvezli.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
jo ale ty fotky Doufám, že se jim podaří najít páníky, tohle je přece příšerný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:35
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jo ale ty fotky
no já je viděla už včera,přišel mi odkaz mailem,takže sem se poblila už včera Jako naprosto neskutečný..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
jako vůbec si neumim představit co je pro psa takhle vyrůstat, fakt neumim, sem fakt dlouho neviděla zas takový fotky :-/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:55
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
co chceš...majitel patří k nepřizpůsobivé menšině Akorát bych asi moc neřvala,aby nás eště nezavřeli že sme rasistíííí
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
já jim dám rasisti ty wogo, je to jak s vjetnamcema, co si o sobě vůbec myslej, jak si vůbec můžou dovolit dělat tu to co dělaj At se vrátěj odkud přišli, nejvíc mi vadí že tady se s tím pořádně nic neudělá. A rasisti, kdyby se chovali slušně a nedělali co dělaj, lidi by tak o nich vůbec nemluvili
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 21:05
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no to je holt marnej boj,aspon zatim.Viz téma od dejavu,komu vadí konzumace psů..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 21:14
- Nahlásit
mám teď zas chvíli čas tak se na to vrhnu a celé si to konečně přečtu, chystám ted Lijánku ke zkouškám loveckým takže máme chaoz, ale vrhnu se na čtení, i když nevim jestli je to zrovna u mě dobrej nápad, stačilo mi číst jakym způsobem psi třeba u těch vjetnamců umírají.
Mimochodem, vim že to sem ted nepatří ale těšim se, až zas budou pravidelné prochajdy, už sem všechny tak dlouho neviděla
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 21:16
- Nahlásit
Mi přišlo toto:
http://www.psiadusa.sk/pr081.htm
...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 21:22
- Nahlásit
Kukuč
jj jsou už v útulku, takže z toho uplně nejhoršího venku, doufám, že se mladšímu podaří přežít, vypadá hodně špatně
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 12:19
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Je to humus...držím jim oboum palce,co jsme tak slyšela tak kdyby oholili toho bílého,vypadá uplně tak stejně...Jeto opravdu nechutné,lidi jsou HOVADA!
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:44
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
No jiste, Cesi jsou hodny, mirumilovny clovicci, kteri by zviratkum v zivote neublizili. Tenhle kratkozrakej pohled me opravdu zveda ze zidle.
www.lovcibestii.org
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 16:50
- Nahlásit
greenangel
Prosim tě to tu nikdo neřiká, jenže o tom zas v jiných tématech tak klídek. A to že tihle lidi si tohle u nás nemaj vůbec dovolit je prostě fakt tak se s tim smiř.
|