Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Šestiletý pitbul hledá nutně nový domov
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2008 09:34
- Nahlásit

Vkládám inzerát z jiného fóra:

Hledám pro tohoto psa už dva roky nový domov, bohužel pro jeho věk, což je 6 let, ho už nikdo nechce, přestože tento pes se stále chová a ještě dlouho bude jako úplný mlaďoch! Je dost velký a při jeho extrémním temperamentu vyžaduje zkušeného pána sportovce. Hodně lidí už ho chtělo, ale bohužel žádný ten pravý. Je mi ho nesmírně líto, bohužel trpí na otlaky, vyzkoušeli jsme s panem doktorem snad vše, ale nic nezabralo. Byl velmi rychle vyléčen, když jsem ho umístila na objektu, kde měl téměř stejné ubytovací podmínky jen s rozdílem, že tam byl v kontaktu s lidmi neustále, začala jsem věřit, že pro jeho léčbu má velký vliv psychický stav psa. Já si ho do domu vzít nemohu, mám tu dalších 11 psů, kteří někteří více a jiní méně vyžadují mou péči a ubytování v domě. Dragouška si ke mně jeden muž dočasně odložil na převýchovu kvůli agresivitě a už se neukázal, mobil nefunční, údaje z neplatné OP, tak tu mám už dva roky pejska, který by byl nesmírně vděčný, kdyby měl pána jen pro sebe, pro něj by se rozdal. Prosím, zkuste mi pomoci, děkuji. Odvezu ho kamkoliv zadarmo, vybavím léky, proplatím budoucí další léčbu, v tomto nevidím problém, díky. Kontakt - 774407503

Tinta76
# Zasláno: 24 Čec 2008 06:43
- Nahlásit

... posouvám ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání