Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Varování před odebráním psa na maso pro vietnamce
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Houšková
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 22:42
- Nahlásit

NEDÁVAT PSA celostátně hledané osobě, živící se prostitucí, tahá psy vietnamcům na maso, její výskyt hlašte hned Chebské policii. Je to Monika Kollarová, Písečná 16, Cheb, jezdí s vietnamcem-bílá felicie pick up SPZ 1K8 83 92, v autě má obojky, provazy, zavazadlový prostor je cítit mrtvými psy. Vietnamec je prošedivělý, znají ho v komunitě jako dovozce psího masa, ona je vysoká, černá, hubená, ročník 75, ale vypadá starší.
prosím předat varování všem, kdo chce např. věnovat psa, atp..
Děkuji.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 22:44
- Nahlásit

Houšková
Ne, fakt nechci rýpat...ale jak smrdí mrtvý pes? Asi jako Sala, když rozetře hovna po celé garáži?

Sorry za OT, ale byl to silný zážitek

Houšková
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 23:14
- Nahlásit

Mucholapko, myslím, že to není vůbec k smíchu, či poznámkám Vašeho typu, i když to možná nemyslíte zle. Naopak je to otřesné, co se děje.

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2008 08:55
- Nahlásit

Mucholabka

slecno mucholabko, jsou veci, o kterych se nezertuje!

ps: vite, jak smrdi mrtve kure?
nedarujte kuratka ani kralicky!

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 06:41 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

........

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:52
- Nahlásit

Mucholabka
http://chebsky.denik.cz/zpravy_region/ch_patr_utul ek_rufik20080720.html

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:09
- Nahlásit

http://www.blesk.cz/clanek/94872/nelegalni-jatky-p orcuji-i-psy.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:28
- Nahlásit

včera to bylo u upoutávce na zprávy na nově,ale nebylo tam nic,nakonec řekli,že se omlouvaj,že z technických důvodů se to nepovedlo odvysílat,ale že teda příště.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
Báli se?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:37
- Nahlásit

Mucholabka
čéče já nevim...taky mě to napadlo.Řikali to v těch krátkejch zprávách k večeru,že jako víc se dívejte v hlavních tel. novinách.Taxem čučela a nic,no.Uvidíme co dneska

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

Včera na Nově říkali, že z tech. důvodů se reportáž nepodařilo odvysílat, ale že ji odvysílají zítra - tj. DNES. Měla by se teda objevit v hlavních zprávách.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:30
- Nahlásit

Humuuuuus
A dneska se na novu podívám....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:33
- Nahlásit

nejhorší na tom je, že i kdyby se odhalili pachatelé - jako že neodhalí pač to je nesmysl, by je museli chytit při činu, tak se stejně nic nezmění, absolutně nechápu, proč když se někdo rve do nějaké země, nerespektuje její tradice a zvyky, já se taky v íránu nebudu promenádovat v ultra mini a v indii nebudu jíst krávu

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:47 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/kupovali-psy-a-serv irovali-je-rovnou-na-talir.html

nekde v radiu odvysilali, ze psy z utulku Cheb davaji lidi na maso a tedka lidi nadavaj i mne, ze v tom jedu taky, ze jsem s nima sprazena, fakt hustec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:55
- Nahlásit

dejavu
lidi nadavaj i mne, ze v tom jedu taky, ze jsem s nima sprazena
no to je fakt super!,se to vysvětlí!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:57
- Nahlásit

davidkova renata

ja se nehodlam s takovymi dementy vubec bavit, to je ztrata casu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:58
- Nahlásit

dejavu
ja se nehodlam s takovymi dementy vubec bavit

tak to jo,já myslela,že z toho máš nerva.Hele ber to z tý lepčí stránky...aspon to těm lidem vadí,to je gůt

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:59
- Nahlásit

davidkova renata, dejavu
To je jako s tím Jarošovem. Jak lidi na ifauně křičeli, že všichni hrábli jen po PP psech, aby na nich mohli dál chovat. Mazec jako. Nechápu některý myšlenkový pochody...

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:05
- Nahlásit

njn, kazdej je chytrej jak radio, napadaj Marii z Chebu,ze psy dava na maso, pritom ta v tom udelala nejvic, aby byli ti Vietnamci a ta stetka dopadeni, do Moniky z Kralup se navazej ted v navstevce, ze da psa kazdymu, protoze se nejaci psi vratili, utulky, co si vzaly psy, to delaj pro prachy, ja to delam taky pro prachy, akorat to tajim, ted to delam pro psi maso atd atd.
Proste ultrademence, no :-D Jako pokud se na mne slusne, tak rada vysvetlim cokoliv komukoliv, ale s nekterymi lidmi budu komunikovat az po dokladu o psychiatrickem preleceni a osvedceni o spolecenske uzitecnosti Z nejakejch hadanic jsem vylecena, cas je drahy, prace moc a venku uz je zas hezky

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:44
- Nahlásit

dejavu
ach jo, klasická česká povaha... do všeho se navážet, všechny urážet a být chytrý jak rádio
Hlavně, aby to ustály ty útulky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 19:08
- Nahlásit

dejavu
ale s nekterymi lidmi budu komunikovat az po dokladu o psychiatrickem preleceni a
tak to je škoda,já se s tebou ráda bavila
hele za chcíli sou zprávy,to sem zvědavá

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 19:38
- Nahlásit

Nova fakt nezklamala, jeste uverejnila psi kucharku
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/je-libo-psika-dejt e-si-nasup-trestne-to-neni.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 19:44
- Nahlásit

dejavu
jeste uverejnila psi kucharku

ty voe,fakt že jo!! A eště jim to posvětěj,že to neni trestný
Du blejt,velebnosti
a vono už to na nově bylo??Já ted čumim na zrpávy a zatim nic

Kukuč
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 19:56
- Nahlásit

Teď sem to viděla,humus! a nováci sou taky hovada-s tou kuchařkou!Celé je to děs....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 19:57 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Teda já jsem se zasmála... U té kuchařky.

Dvojnásob nadívaný pes - Servírujeme s celozrnným chlebem a rodičovskými didaktickými řečmi typu: “Vem si ještě nožičku. kdyby ses o něj líp staral, mohl ještě běhat. A to si nemysli, že si necháš udělat dítě a nebudeš se o ně vzorně starat.”

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:41
- Nahlásit

zahlasujte tady, prosim, zrejme lidem zrani psiho masa nevadi, jak vypada dle ankety
http://zpravy.idnes.cz/labrador-putoval-z-utulku-n a-psi-jatka-dhq-/krimi.asp?c=A080721_200200_krimi_ abr

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:46
- Nahlásit

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=22.07.2008&238m= d&238p=TNOVINY&238v=141465

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:49
- Nahlásit

dejavu
tak ta diskuze se ale fakt nedá

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
njn, ja to uz ani nectu novinove diskuze jsou naprosto o nicem, jen tam par lidi exhibuje a zvedaj si adrenalin tim, ze si nadavaj socani a odsaci a spolecne nadavaj zelenejm, ci se snazej bejt krecovite vtipny, aby si jich nekdo vsiml, protoze se domnivaji, ze maji obrovskou sledovanost, diky tomu, kolik lidi cte ty noviny :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:09
- Nahlásit

dejavu
no já jen kousek,zastavil mě debil,co psal,že se dokonce najdou lidi,který považujou psa(tupej aportovací stroj) za právoplatnýho člena rodiny.Asi nikdy neviděl čokla s odporem k aportu

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání