| Autor |
Zpráva |
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:05
- Nahlásit
taky je možná poprosit o další a hezčí fotky, neříkejte mi, že v dnešní době dig. foťáku se u nich nenajde hodnej člověk, co udělá párkrát cvak na psa a pak to nepošle emailem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:10
- Nahlásit
blanulinka1
Tak to zkus:
mi to nejde
arwen
vidíš a mě nedávno někdo "chytřejší" řekl, že na těch obrázcích v postrojích nejsou ohaři ale ESP
no tak já su blbá,tak si myslim,že sou to ohaříííííí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:15
- Nahlásit
davidkova renata
arwen
vidíš a mě nedávno někdo "chytřejší" řekl, že na těch obrázcích v postrojích nejsou ohaři ale ESP
no tak já su blbá,tak si myslim,že sou to ohaříííííí
Vono to bé asi tím,že ESP je vykříženej i z vohařů.....
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:21
- Nahlásit
jablunka
což to je jasný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:21
- Nahlásit
davidkova renata
arwen
jablunka
Jablůnka má pravdu, tyhle šílence aktivní umotali z šílenejch vohařů . To jsou fakt psi který snad ani nespěj
Na tom dogtreku se asi musí člověk zaregistrovat. Já teď už mažu domů-doma mám rozbitý počítadlo - (to si fóra paní Davídkojc zase odfrkne ), takže to můžu zkusit až zítra. Kdyby se to někomu povedlo to tam dát, hoďte sem odkaz, ať se nesnažím zbytečně.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:34
- Nahlásit
kdo jí to volal, té zadavatelce? cinkněte jí, ať dá lepší foto...a pak se to může rozeslat nejen na trekk. teda jen můj nápad
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 17:57
- Nahlásit
takže, na loveckýho psa to dají, jakmile zjistíme následující (cituji z mejlu):
co nejpodrobnejsi charakteristiku toho psa, co umi, jeho vztah k ostatnim psum, jak posloucha, cistota atd a odkud ona je, jeji jmeno, telefon a email a fotky a dam to tam
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:11
- Nahlásit
pokusila jsem se zavolat na to číslo, ale bohužel, to daná osoba neustále típe... Asi o tu pomoc hodně stojí...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:32 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Takže jedná se o pana Němečka, je z Rapotic – což je mezi Brnem a Třebíčí. Pes skoro nic neumí, jen chodit u nohy, on prý víc neučil, protože víc nepotřebuje, pejskovi je něco přes rok, …, s dětmi neví, nemají, nesetkávají se, vyrůstá s druhý psem, s tím se snáší v pohodě, jinak opět neví…. Celou dobu je na dvoře, takže o nějakých hyg. návycích co se týče bytu nemůže být řeč. Lovecké vlohy pan nedokáže charakterizovat. Pejsek je jinak prý „trdlo“ a „slon v porcelánu“ „nevycválanec“ a „torpédo“, ještě takový štěněčí… Jeho sestra má foťák a zítra by mohla přijet, aby psa lépe nafotila… jedinou fotku kterou teď mají je tato.
Zítra mi snad pošle ty fotky, uvidíme… Bohužel sem celý víkend se psem v lese a vracím se do civilizace až v pondělí večer, takže pokud mi to nepošle dopoledne. Budou další informace až v pondělí… Pokud se někomu z vás podaří získat více fotek a mejla na pána, pošlete je rpsoím na mejla: coracos@seznam.cz - což je ten Lovecký v nouzi, s tím, že jde o fotky němce od p. Němečka... Díky moc!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:50
- Nahlásit
blanulinka1
já se dneska zeptám té mojí kámošky, ale mám pocit, že na to nekývne...což o to, starala by se dobře a holčička by se u ní měla jak v peřince, ale asi jí odradí, že ten pes nic neumí a musela by začít ouplně od nuly...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:52
- Nahlásit
arwen
holcicka? ja myslel, ze to je TEN ohar...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:02
- Nahlásit
argosek
šmankote, asi jo. V inzerátu to nepíšou, ale dle fotky bych řekla, že je to pes...tak jsem si to nějak vsugerovala.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:18
- Nahlásit
ja jsem to na LP v nouzi dala do daruji, i s tou blbou fotkou...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 07:26
- Nahlásit
http://www.lovecky-pes.estranky.cz/stranka/daruji- loveckeho-psa
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:32
- Nahlásit
arwen
a odkud se to sem vůbec dostalo...? jak se jmenuje ta int. aukce?
Aukro.
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:55 - Změnil/a: Filipes
- Nahlásit
Triniti
my máme panelákový byt a máme tam středního a velikého psa a určitě nekončíme, mít baráček tak mám alespon 4 psy
|