| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 18:28
- Nahlásit
Toť otázka...
Minulé téma jsem nechala usnout, ptž se vyskytla malá šance, že Salu dostaneme ven. Ale už na to seru, na všechno. Už totiž nevěřím, že fena stále žije...
Bednik nám tu statečně zatloukala cokoliv o utracení feny, ač sama dobře věděla, že fena je v katastrofálním stavu. S největší pravděpodobností s nádorem v břiše, apatická s nezájmem o cokoliv a stále visící na řetězu. A rovněž si byla vědoma i toho, že pro ni je zřejmě nejschůdnější fenu utratit.
Fuissem souběžně s tím nám tady básnila o tom, jak může mít téměř kdokoliv fenu hned doma. Zajistí-li jí podmínky, které si Bednik nadiktovala. Ač Bednik v zápětí tuto možnost po mejlech zamítla.
Z mejlové komunikace s Bednikem bohužel plyne to, že Sala už je vyřešena, víc se o ní nebude bavit a jí zůstává pouze Scara...
Nepochopím to, proč nemohla jít Sala ke mě. V tuto dobu by byla zřejmě už dávno po operaci kýly, po kastraci a při tom všem se na nádor mohlo už dávno přijít.
Dále nepochopím to, jak Dita mohla nechat dojít všechno tak daleko. Nepochopím ani logiku Bednika. Je opravu chorobná na mozek?
A v neposlední řadě nepochopím to, jak se na to Fuissem mohla do poslední chvíle dívat. Člověk, který se pasoval na pomocníka bullům v nouzi...
Takže. Dámy a pánové. Akce se uzavírá. Sama sebe pasuju na největšího idiota a toho, který měl vás všechny poslechnout a poslat tam KVS hned + podat trestňák...
PS: Fuissem, Bednik a Dita
Na každou svini se vaří voda. A doufám, že zrovna vy tři zhnijete v pekle....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 18:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Proč se fena nevydávala? Aby nikdo nezjistil, do jakéh stavu ji dostali?
Proč se stav těch psů řešil až ve chvíli, kdy na tom řetěze začali zdechat? Byli tam od října!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:05
- Nahlásit
Proč? Proč? Proč?
A kde máš odpovědi? Stále naivně doufáš, že se ti jich dostane...?
Já už ne. Protože odpovědět na otázky, zde kladené, by znamenalo přiznat se, že to děvenky pos*ali na plné čáře...
Jdu si smočit čumák do nějaké kvalitní whisky. Potřebuju něčím podpořit to dávení, co mám z těch tří královen... Uvidíme se ráno...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:41
- Nahlásit
Kolik lidí Ferda pokousal v Brně?
Kdy bude mít Scara štěňata?
A kdy Gajana?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:44
- Nahlásit
Mucholabka
bullvnouzi
Vypadá to, že to fakt nemá cenu se ptát... Sleduju to tady zpovzdálí od začátku a nemám slov. Je to vážně svinstvo . Doufám, že boží mlýny melou a voda na svině se vaří...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 23:30 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Když nám holky nechtěj dát informace, podám je sem sama...
Lidi, co maj zachráněný pity doma, maj nakázáno ty psy dále nerozmnožovat...
To je sice hrozně hezký. Až na pár věcí...
Bednik nebyla schopná uhlídat svýho psa vs. psi na řetězech, tže nejen, že Sala to má nejspíš za sebou.. Ale taky Bednik pes připustil Scaru. Tže jaký množení? Když ona bude mít štěňata... Nehledě na to, že i Gajana bude mít štěnce.
Jako bonus k tomu je fakt, že ani neuhlídala svýho psa. Tže bitka se psem majitele zahrady. Proto jsou Bednik a její pes tak rozškubaní...
Nemám slov...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:09 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Chtěla jsem sem něco málo dopsat, ale nějak už nevím, co na to říct... Tak jen v pár větách...
Bednik vyhrožuje Mucholabce odebráním Freda, ptž ho nabídla ke krytí. Ve smlouvě je přece psáno, že nesmí dále množit. Stejně tak napadla pawLINku, že je Del březí a co si to dovolila. Ač tuhle informaci si vydedukovala z toho, že Del někdo viděl na Křívě a asi moc nepochopil ty vytahaný cecky, co má ze štěňat, jež se narodili v Absolute Energy´s. Tohle mě fascinuje. Když má dvě ze tří fen, co jí ještě zůstaly, nakryty...
Čumím tady do mejlů, co tak šly světem od Bednika a které se čirou náhodou dostaly ke mě. V jednom se třá Bednik vzteká, že jsem si dovolila při první návštěvě na zahradě fotit psy. Že jsou fotky do teď na webkách Bednika, to už je druhá věc. A jak se hodily... Stejně tak se čílí, že jsem si dovolila vyjít bez ní až na kopec k zahradě, než ona přijela. Ano, Fuissem mi do telefonu nabídla, že je v Ostopkách pěkná hospoda a máme počkat tam. Ale kujwa kdyby mi rovnou řekla nechoďte tam bez nás, tak tam nepolezu... A tohle Bednik komentuje to tím, že to byly první důvody, proč se rozhodla mi Salu nedat... Uniká v tom logika jen mě nebo i někomu dalšímu...?
Vtipné jsou i hlášky z některých diskuzí...
Sala : tohle už se řešilo, Sala neměla jen jednoho zájemce a během 14ti dnů jde ze zahrady pryč.
No, škoda, že se nikomu nedostalo odpovědi kam... A taky za kterých 14 dní. Protože těch 14 dní už bylo několik, až jsou z toho dva měsíce...
Kdybych tu fenu chtěla uspat, musela bych o tom asi něco vědět, tak by mě zajímaly ty zdroje, ze kterých se ví, že ji jdu uspat.
Viz výše. Dle Bednikovo mejlů je Sala vyřešena a zůstává jen Scara. Na přímou otázku opět neodpovězeno...
Scaru jsem si nechala, protože se mi ozývali lidi, co ji chtěli krýt
Scara: Scara je moje fena, nechávám si ji, aby se na ní nechovalo
Pár dní staré Bednikovo hlášky. Zajímavé, co dokáže vypustit z úst člověk, jehož vlastní pes tu čubu nakryl...
Překvapivé je pro mě i to, že sama Dita nemá o Sale informace a ráda by, aby nebyla uspána. Rovněž je docela v šoku z nakrytí Scary... Toť telefonický hovor s ní.
Ach jo. Chtěla jsem sem napsat spoustu věcí, ale už na to asi vážně nemám sílu. Jsem hrozně zklamaná tím, jak se Bednik s Fuissem zachovaly. A zklamaná tím, že jsem to neřešila jinak hned ze začátku.
Kdybyste chtěl někdo položit nějakou doplňující otázku, klidně se ptejte. Já tajnůstkařit nebudu a odpovím.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:38 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Já bych jen chtěla na pravou míru uvést Delinčiny cecíky. Když jsem si ji brala, tak měla trochu povolenou mléčnou žlázu. Končila tehdy evidentně s háráním, protože našim psům moc voněla, ale za asi 2 týdny byl klid. Před nedávnem se jí opravdu spustily cecíky hodně (je to cca 2 měsíce od hárání, takže faleška). Teď začíná znovu hárat. Její organismus je celý dovalašený, prošla mnoha změnama. Není na řetězu, ale ve svém kotci s boudou plnou slámy (dřív v ní neměla nic), má denně dostatek pohybu, mazlení, kvalitní stravu... Jak kdyby si její tělo řeklo, že jsou to vhodné podmínky pro štěňátka... Ty ale rozhodně mít nebude. Delu jsem si brala s tím, že ji nechám vykastrovat, což jsem řekla narovinu ještě než jsem si pro ni jela (právě kvůli kastraci mi ji Bednik nechtěla vydat - nelogické? Pro mě ano, když nechce, aby se na psech dále chovalo...).
Cecíky Delu když jsem si ji dovezla:
Bohužel na fotce nejde vidět, jak moc byla vyhublá a jak jí čouhaly všechny kosti. Zkresluje to...
A Delu focená na Křivonosce, kdy jedna dotyčná osoba Delču viděla a hned podala echo Bednikovi o tom, že vypadá jak před a nebo po štěňatech:
Přiznávám, že se tak opravdu jeví, ale nakrytá u nás být nemohla...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:12
- Nahlásit
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:17
- Nahlásit
jdu si nalakovat nehty páč sem jenom blbá blondýna a je to vše zcela mimo mé chápání.............třeba mi to u toho dojde. Kwa!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:25
- Nahlásit
Sijes
jdu si nalakovat nehty páč sem jenom blbá blondýna a je to vše zcela mimo mé chápání.............třeba mi to u toho dojde. Kwa!
Lakovat nehty...nějak není jaký,blondýna taky nejsem,ale tohle všechno mi nějak hlava taky nebere!!!
Všechno sem to pozorovala tak nějak z dálky,rozeslala sem pouze pár emailů,když to bylo nejaktuálnější,protože moc lidí co se zajímá o tohle plemeno ve svém okolí nemám,ale moc by mě zajímalo,jak to tedy vlastně je.Přečetla jsem pečlivě všechna tři vlákna co tu o těch pesanech byla a nic moc pozitvního mi z toho nevychází!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:43
- Nahlásit
Sijes
třeba mi to u toho dojde
Jestli v tom najdeš logiku, hned mě informuj...
jablunka
Přečetla jsem pečlivě všechna tři vlákna co tu o těch pesanech byla a nic moc pozitvního mi z toho nevychází!
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:49
- Nahlásit
bullvnouzi
to ale asi nebude zdaleka všecko, co jsi tady k tomu napsala. Nevím jestli v tom najdu logiku. Hlavně mezi počtem nakrytých fen a bednik výroky.....Proč se¨feny nedaly kastrovat, hned jak se zjistilo nakrytí, když se na nich chovat dál nemá.....atd. No nebudu to rozebírat ta moje sviňka zrovna někoho "vraždí" za plotem,tak ji jdu usměrnit!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:50
- Nahlásit
Proc mi nebylo sdeleno vsechno o minulosti meho psa? Ani na primou otazku mi nebylo Janou odpovezeno,ze pokousal 3 lidi a ze stejne tak se chovaji jeho bratri jsem se dovedela nahodou vcera od nekoho jineho. Ja se jen dovedela,ze mam byt opatrna. Dalo se
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:52
- Nahlásit
Sijes
No já myslím, že je to všechno.
Mucholabka
Proč? Ty se zase ptáš proč?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 18:45
- Nahlásit
Ty vole, jen ať feny plodí, hlavně Scary, ta je přece "drsná" ... ty vle ... první dojem nezklamal, co na mě Janča udělala, bohužel ... ale nechtěla jsem hned dělat soudy, když ji neznám ... te už se soudů nebojím, i když všechno mám zprostředkovaně ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 14:45
- Nahlásit
Aby se člověk ptal po všech čertech, když chce něco vědět. Majitel otce Ferdy tvrdí, že chyba bude rozhodně ve výchově psa, že viděl, jak ho Dita neustále buzeruje, a že se mu zdál jinak v pohodě (u mě byl taky v pohodě v těch dobách, kdy sotva chodil a byl apatický). Sám má z toho vrhu dvě zvířata, a jeden jeho známý má jeho bráchu. Prý jsou v poho, jen ten pes od kámoše občas zkouší, co páníček dovolí. Otec se prý provinil jen tím, že když k němu vlezl do kotce, tak po majiteli skákal
Včera byl Feru náhodou hodnější než Bucka byli oba na procházce, Ferda jde u nohy, Buca tahá jak blbá.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 14:55
- Nahlásit
Po všech čertech? A pawLINka, když se někde zeptá, tak dostane od Bednika seřváno jako prase.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:08
- Nahlásit
bullvnouzi
Po všech čertech znamená lidí, co mají třeba sourozence, otce, co znají psy ze strany matky apod. Se můžu vys... na nějaké seřvání.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 19:14
- Nahlásit
Mucholabka
Po všech čertech znamená lidí, co mají třeba sourozence, otce ...
No šak jasné. Paw se taky ptala jenom redblbky, ptž má její ségru...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:35
- Nahlásit
Mucholabka
jak ho Dita neustále buzer
Buzerace bude slabé slovo...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 23:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Na každou svini se vaří voda. A doufám, že zrovna vy tři zhnijete v pekle....
Konečně taky vím, co jsi zač. Dlouho jsem se tomu poznání bránila.
Zároveň se tímto omlouvám, hrozně moc se omlouvám a kaju se před Bednik, která toho udělala hodně a pochopila jsem, proč to probíhalo takhle.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to jsem se teď vztekla.
Takže jsme fakt dělali jenom voly, kteří jim pomohli vyčistit dvůr. No to mě poser.
Inzerce na bazoši.
A z inzerce na ifauně.
Jsem naštvaná a bezmocná...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
impact
víš tohle je přesně důvod,proč se já neangažuju vůbec do pomoci těmto psům,jako vim,že to zní blbě,ale vzpomen si na téma o té vyhořelé chatě nebo co to bylo.. .Proč bych měla pomáhat "lidem" ,kteří chovají iks psů tohoto plemene tím způsobem jak je chovají?! A co se pro ty psy dá udělat krom toho,že se akorát posunou o kus dál k jinejm ,stejnejm týpkům? .Samosebou je mi jich líto stejně jako jinejch ,ale témata s podobným motivem ani neotvírám,na co..stejně nemůžu nijak pomoct..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
No já už si k některým věcem taky došla. Jako třá vytáhnout nudli z útulku a vzít si ji domů a pomoci aspoň takhle. Nebo vzít psa, co měl být utracen pro agresivitu k lidem a jestli mi Biluše pošle nějakou besedu, tak to bude dělat on. To je pomoc.
Na zbytek hurá akcí zvysoka seru.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:41
- Nahlásit
A co se pro ty psy dá udělat krom toho,že se akorát posunou o kus dál k jinejm ,stejnejm týpkům?
E?
Tak tuti byli posunuti snad k normálním... Teda jedinej normální, o kterým vím a kdo dopad dobře je Deliria.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit
impact
E?
Míněno spíše obecně..páč nějak nevim jak by se třá smečka chovaná na úvaze(jo,vim,maj pro to vchovaný vlohy ) za pochybným účelem umistovala po jednom jako mazlík do normoš rodiny ,to je o dost těžší než klasickej voříšek z útulku.jistě že se najdou i normální zájemci,ale asi budou dost nedostatkový zboží
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
No umístit to očividně nejde, když vezmu v potaz tutěch 10 pitbullů a jak dopadli.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 22:46
- Nahlásit
Kua to je v prčicích toto
Když jsem si z tama fenu brala, tak jsem věřila, že dělám dobrou věc. Přece umřel majitel, a proto se dostali ti psi do takovýho stavu atd. atd... Většina z toho byly jen kecy... Určitě by se nedostala fena do stavu v jakém byla jen tím, že ji nikdo nevenčil. Určitě by se nepočůrávala strachy před chlapama a i přede mnou, když jsem jí řekla třeba "sedni". No budiž, vzala jsem si psa, který na tom nebyl dobře psychicky ani fyzicky, psa, který neměl žádnou mimiku, žádný názor. Psa, který nebyl osobnost, ale jen kus čehosi chlupatého na konci řetězu.
Věřila jsem tehdy tomu, že dál ta dotyčná chovat nebude, že došla na konečnou. Vždyť neměla zájem se o ty psy dál starat a darovala je jedné osobě, která jim našla nové majitele.
Teď už vím, že jsem si stavěla vzdušné zámky. Bohužel. Uvolnila jsem možná místo jiným psům. Dalším chudákům, kteří možná taky jednou budou dehydrovaní, bez žrádla a bez svaloviny, protože se nebudou hýbat.
Nejhorší na tom je to, že nikdo o tom nechce slyšet, a tak dál bude tahle osoba plácat štěnce. Taky proč ne, když bude mít pořád odbyt...
A bohužel bude asi přibývat nových majitelů, kteří si odtud vezmou štěně, které se jim bude také počůrávat a bude ustrašené...
Jediné, čeho nelituju, je to, že jsem si Del vzala. Stal se z ní Pes s velkým P. Má svůj názor - někdy až moc svůj , je veselá, hraje si a užívá si svého života. Už se nebojí chlapů (pokud nekřičí), už se nepočůrává strachy a už dokáže běžet vedle kola. A možná, že si už ani nevzpomene na to, co prožila. Doufám...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 00:36
- Nahlásit
Jo, doufej zlato. Dokud se na Krive nepotka s tou cubkou.
|