| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:47 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Často to nedělám.. Ale protože teď už fenku znám osobně, zkusím jí tu na pár dní švihnout téma. Tak se nezlobte a kdyžtak to pošlete dál...
Kiova
Kiova V Kroměřížském útulku se nachází cca 5ti letá fenka Kiova, černá s bílou náprsenkou a lysinkou. Shodli jsme se na tom, že je to zřejmě kříženka SBT, protože má stafbulí tělo a stafordí hlavičku. Není agresivní na druhé psy, je normálně s jinými fenkami v kotci. S cizím psem na procházce absolutně v pohodě, v klidu též obešla vyjíždějícího ovčáka. K lidem, které nezná byla po příchodu do útulku spíše nepřátelská. To se nyní zlepšilo. Nás viděla poprvé v životě a omuckala nás bez váhání. Některé děti, muže a Romy nemusí. Dle útulku pro vadu na páteři potřebuje jen minimum pohybu, na procházce nás ovšem přesvědčila o opaku. Je energická a veselá. Má vztyčené uši a bohužel kapří hřbet, který jí rovněž dle útulku neumožňuje vydatnější pohyb. Což by chtělo možná zkonzultovat s více vety. Při běžném pohybu se vrtěla a hýbala normálě, spíš by to nebylo na zátěžové sporty. Ale žádná lemra.
Je čistotná a hodila by se do bytu. Je plně očkovaná, pravidelně odblešovaná a odčervovaná, nyní od května pod injekcí proti hárání. Je po odstranění zubního kamene, zuby má všechny a v pořádku
Čistě můj dojem z procházky je, že je upe skvělá, veselá, netahá na vodítku, slyší na jméno, plave, hodně zájem o aport, je pekelně nasvalená a strašně chrochtá. Rovněž se nechala v rybníce vydrbat vodou a dobře se s ní celkově manipulovalo.
Výška cca 40cm, vážena před námi - 17-18kg (vrtěla se na váze ).
Nemáte ve svém okolí někoho, kdo by se jí ujal, prosím... Kontakt: Telefon 573 333 553, nebo každý den od 14 do 16 hodin útulek Kroměříž, Na Čápce. Fotky budou, až se jim podaří sehnat foťák a nebo ji v pondělí pojedu nafotit. Kdybyste tam někdo volali, řekněte, že máte info přes bull v nouzi, prosím.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:55
- Nahlásit
4 videjka se pokusím natlačit sem...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
bullvnouzi
Nechceš,dát ty fotky spíš pod sebe,aspoň pár,páč takhle je to roztažený a přez tvý povídání mám reklamu????????
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
Co? Já to vidím upe normálně....
Napřed text a pak fotky po třech na řádku...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:25
- Nahlásit
bullvnouzi
Hm,tak já tam ten text mám,ale překrytej z části reklamou a fotky vedle sebe,jen jedna je pod těma vostatníma.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:38
- Nahlásit
jablunka
Co to máš za prohlížeč sím tě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Ale teď už to mám dobře!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:52
- Nahlásit
jablunka
Aby ne, když jsem to změnila.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:26
- Nahlásit
posouvám
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:27
- Nahlásit
Sijes
Pěkná, že? A jak by ladila k Máfovi
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:54
- Nahlásit
pawLINka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:23
- Nahlásit
Nikdo nic? je jí opravdu škoda...
Aneb - posunuju...
|
11111
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:47
- Nahlásit
Je kráásná. Kdybych neměla stop stav.....
Benovi by se líbila a moc...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:03
- Nahlásit
Kujwa už je fuč.
Vzala si ji Peťka s přítelem, co maj rezatici Ammy a choděj s náma na srazy!
Kujwa štípněte mě, že se mi to nezdá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:04
- Nahlásit
bullvnouzi
No to je bezvááááááááááá!!!!!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
no vidíš. Stačilo ji jednou vytáhnout ven
|
bullvnouzi
Člen |
- Nahlásit
Nezdá, nezdá, nezdá. Ta sms se mi nezdála. Teď mi volali. Jupíííí.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:22
- Nahlásit
To je paráda!!!!
Jsem za ni ráda.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:58
- Nahlásit
Ta je kouzelnáááááááááá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:58
- Nahlásit
bullvnouzi
Jsem upe mega moc šťastná!!!!! Jak jsi mi volala, tak jsem pak byla uplně mimo než mi to došlo!
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:25
- Nahlásit
Ahojte,
tak Kiova u nás strávila první noc! Je strašně hodná, absolutně jsme to nečekali. I s tím naším střeštidlem se zkamarádila a ani kočku nám nesežrala Spala s náma v posteli, ale nad ránem se odstěhovala na křeslo, aby měla klid.
Vidíš, Gabčo, byla pár kilometrů od nás a ani jsme o ní nevěděli. Kdybys nedělala to co děláš, tak bysme ji neměli. Už se těšímě na srazík!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:31
- Nahlásit
pawLINka
tak jsem pak byla uplně mimo než mi to došlo!
Kujwa víš kolikrát jsem v mobilu najížděla na tu smsku? Kolikrát jsem čuměla na to jméno, kdo mi to poslal? Kolikrát si to četla? Jsem měla pocit, že spím a udělám poprask a ona to nebude pravda.
ammy
Vidíš, Gabčo, byla pár kilometrů od nás a ani jsme o ní nevěděli. Kdybys nedělala to co děláš, tak bysme ji neměli.
|