Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Srbce-Lišková
Autor Zpráva
Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:18 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Ahojte, babičce umřela fenečka a líbí se nám jich pár v Srbcích, ale zarazilo mě to, že pí Lišková chce za psa 1.000 Kč, je to pravda? Abysme tam nejeli zbytečně, pač tohle babí s dědou fakt nedají

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:07
- Nahlásit

Dáška
ale zarazilo mě to, že pí Lišková chce za psa 1.000 Kč, je to pravda?
Ne není.

Paní LIšková chce za psy peníze, ale málokdy takhle vysokou částku. Respektive tuhle sumu nasadí když je jí ten zájemce nesympatický a chce se ujistit, že psa není hoden. Většina lidí, kteří psa hodlají sníst, nebo frknout někam na řetěz totiž takovou částku nedá.
Upozorňuju, že je s ní dost těžká komunikace, musíte jí neustále mazat med kolem pusy, pak vyjde s kýmkoliv. Sebemenší kritiku nesnese a vyjede po vás. Ale těch pár minut než si vybere psa a odjedete se dá vydržet, ne? Všichni psi- samci jsou kastrovaní. Proto chce ty peníze, kastrovat tolik psů není zrovna levná záležitost. Vyplatí se vám si ji hned ze začátku naklonit - dovézt jí nějaké krmení, strčit jí hned z kraje pár stovek s tím, že to má na pejsky.... pak vám bude zobat z ruky a o peníze za psa si zaručeně neřekne.
Bere i staré pečivo - má tam kozy a jakékoliv ovoce pro opici- banány, jahody, třešně.....

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

Biluška
Děkuju za odpověď. Jo, mám z ní docela vítr, co jsem tak zjišťovala po fórech. Že jí dáme peníze, s tím počítáme, ale u nás v útulku třeba nechtěli za psa vůbec nic, tak mě to překvapilo. Určitě něco pro psíky dovezeme.
Ty její pejsky znáš? Půjčí nám je na prochajdu?
Babi chce fenečku, ne štěně, krátkosrstou, tak do pěti let, v pohodě k lidem, ale i ke psům. Moje podmínka je, aby ušla dogtrekking, což zvládne každej pes
Jinak líbí se nám Mášenka aTulačka

podvedený
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:06
- Nahlásit

Je v kontaktu s podvodnicí Šíblovou, tak se nedivte

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:07
- Nahlásit

podvedený
Cože? To mě zajímá...

podvedený
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:16
- Nahlásit

Mají na sebe vazby, a "točí" mezi sebou psy, pak je prodávají.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

podvedený
Je v kontaktu s podvodnicí Šíblovou, tak se nedivte
Není. Je na Šíblovou naštvaná stejně jako Vy, nebo já. Tak, prosím, nešiřte pomluvy.

pak je prodávají
Můžete mi, prosím, říct kam se dá prodat vořech? Mě by to docela zajímalo, mám jich plný barák, třeba bych konečně přišla k penězům

podvedený
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Tady nejde o vořechy. S jistou Mgr. Seryovou, což byla účetní MUDr. Emlera kradla Šíblová před obchody a restauracemi přivázané psy, podle nich byli psi tímto způsobem týráni, pak je vozily do Vrbátek i jinam a pak prodávali. Vím o čem mluvím.Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:50 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

podvedený
S jistou Mgr. Seryovou
A hele jak se nám Aren vybarvuje

kradla Šíblová před obchody a restauracemi přivázané psy, podle nich byli psi tímto způsobem týráni
Jsem nakloněna této informaci věřit, zní to logicky, ale přece jenom můžete to nějak dokázat?

pak je vozily do Vrbátek i jinam a pak prodávali
To, že je vozili do Vrbátek beru. Ale kam je prodávali? Nevím jaké zkušenosti s prodejem psů máte vy, ale já zjišťuji, že pes od půl roku výš je prakticky neprodejný. A to mluvím o psech s PP, nikoliv o voříšcích ukradených babičkám před Delvitou. Ještě by se snad dal prodat nějaký ten jork, nebo podobná myš, ale jiné plemena určitě ne.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:01
- Nahlásit

Biluška
že by se vrátil chvd?

podvedený
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:08
- Nahlásit

Inzerovali nabídku k darování , poté z toho byl prodej. S prodejem psů zkušenost nemám, určitě bych to nemohl dělat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

Eimy
že by se vrátil chvd?
nn, to není on

podvedený
Inzerovali nabídku k darování , poté z toho byl prodej
A nebylo to tak, že při odběru psa chtěli "peníze za očkování a pobyt v útulku" ? To přece jenom dělá většina útulků, i když se mi to vůbec nelíbí má to bohužel svoji logiku

podvedený
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:59
- Nahlásit

O jakém útulku to mluvíte? Vrbátky? To byl Osvětim, nevím jak v současné době.Biluška

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:25
- Nahlásit

Biluška
A kde vlastně je? Tatínek můj? Dyk ani neví, že za chvilku z něj bude tchán

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

Biluška
Prosím tě, znáš ty fenečky tam? Mohla bys mi o nich něco napsat? Jinak si klidně povídejte dál

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:39
- Nahlásit

Dáška
Promiň Už mlčíííím

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:41
- Nahlásit

Eimy
Neee mně to nevadí jen bych se chtěla něco dozvědět, než tam pojedem a Biluška vypadá, že cosi ví

Kony
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:48
- Nahlásit

Dáška
No jestli můžu, tak co si pamatuju, tak obě jsou hodně v pohodě, neperou se, přijdou si pro pohlazení a pamlsek,atd. Ale to je tam většina psů Nejsou ničím nijak výrazné, takže moc nevím co k nim víc napsat.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:25
- Nahlásit

Kony
Díky moc to zní dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:26
- Nahlásit

podvedený
O jakém útulku to mluvíte? Vrbátky? To byl Osvětim, nevím jak v současné době
Mluvím o Vrbátkách. Je to Osvětim, to s vámi naprosto souhlasím. Ale nic to nemění na věci, že skoro každý útulek chce při předání psa zaplatit očkování, čip, kastraci a podobné věci. Ne všichni, ale většina ano.
Zajímá mě jakou částku si za psa při "prodeji" řekla Šíblová. Víte o tom něco?

Dáška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:36
- Nahlásit

Ahojte, tak koho to zajímá, máme doma Lucinku ze Srbců od včerejšího večera. Je úžasná, klidná, hodná, docela poslouchá, čistotná, hned si zabrala postel, s holkama v pohodě paní Liškové jsme museli peníze vnutit, byla příjemná, akorát spěchala, protože jí začínal seriál Tak snad se jí u nás bude líbit...

Kony
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:08
- Nahlásit

Dáška
Tak nakonec Lucka. To je fajn Tak ať se u Vás má moc hezky

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:18
- Nahlásit

Dáška
prima a kam sla? napisu ji to do Nasli domov.

Dáška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 17:09
- Nahlásit

Kony
Jojo, mimo plán, ale vybrali jsme dobře

dejavu
Nový domov v Hranicích na Moravě u mojí babi a dědy... ještě chceš něco vědět?

11111
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:24
- Nahlásit

Dáši:
paráda, fenečka je kráásná . Má hezkou hlavičku. Těším se až ji potkáme )))
Pohlad Ený a Molly

aren
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 09:07
- Nahlásit

podvedený
S jistou Mgr. Seryovou, což byla účetní MUDr. Emlera kradla Šíblová před obchody a restauracemi přivázané psy, podle nich byli psi tímto způsobem týráni, pak je vozily do Vrbátek i jinam a pak prodávali.
Dobrej fór po ránu

aren
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 09:09
- Nahlásit

Dáška
Jinak fenečka pěkná

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 09:54
- Nahlásit

Dáška
nene, diky, takhle to uplne staci - uz jsem to dopsala nastrankach Preju, abyste byli s feneckou stastni.

Dáška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 17:59
- Nahlásit

dejavu
Díky, hlavně aby byla spokojená ona už jsme ji předali babi, bohužel se na nás stihla docela upnout a teď si musí zvykat zase na prarodiče. Ale určo to zvládnou všichni a bude spokojená. Byla zvyklá na smečku psů a teď je v domácnosti jediná, tak to má trošku těžší. Byli jsme s ní u veta a má v uších dravčíka, jinak je zdravá, tak jsme rádi
11111
Díky, určo ji vemem na nějakou akci, tak se uvidíte zdravíme Beníka chlapáka!
aren
Díky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání