| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 06:33
- Nahlásit
Potřebovala bych, aby někdo hodil oko na psíka, kterého jsme dali k adopci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:08
- Nahlásit
Jsem z Hulína a do Otrokovic to není tak daleko... Snad bych muže ukecala... Ale neslibuju zatím nic na 100%.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:10
- Nahlásit
Jakého psa?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:17
- Nahlásit
pawLINka
Je to ve Vizovicích. Jedná se o irského setra-můžou ho mít tak-půl roku??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:29
- Nahlásit
Chjo, Vizovice jsou už dál, ale uvidím co zmůžu.
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 16:36 - Změnil/a: janushka
- Nahlásit
Ahoj, já jsem ze Zlína - Štípy, Vizovice mám kousek, ale mohla bych až příští týden... 4.6. totiž státnicuju . Takže klidně 5.6. ale musela bys mně nějak ponavigovat a poinformovat...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 18:04
- Nahlásit
Myslím, že to nespěchá. A byla bych ráda, kdyby se případný pozorovatel vydával za mně, protože nový majitel psa mne neviděl, jen mamku a bráchu. Já bohužel jeho taky ne, mohla jsem se vyvarovat komplikací
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 18:17
- Nahlásit
Tak v tom případě bych mohla ten příští týden...možná nejlíp o víkendu nebo tak nějak. Pro podrobnější info se můžeme klidně domluvit mejlem, mám ho tu pod členem napsaný. O víkendu budu určitě moct, ale až prostě o tom příštím, protože ke státnicím je toho neuvěřitelně moc a malinko nestíhám Klidně se můžu vydávat za tebe, není problém ;).
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 23:28
- Nahlásit
Ahoj, tak co, jak to vypadá s pejskem? Já jsem už odstátnicovaná, takže mám docela už i zítra čas. Jestli bys to chtěla nějak realizovat, tak je nejlepší se se mnou asi domluvit na mejlu, mám ho pod členem. Mohla bych klidně během zítřka, mám i auto, tak by to neměl být problém. Záleží na tobě.
|