Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Cita hledá nový domov - NO, 2 roky
Autor Zpráva
Fiend
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:49 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit

Ráda bych poprosila o pomoc. Trávila jsem se svým psíkem víkend na cvičáku a dozvěděla se, že kamarádka ze cvičáku má velký problém – musí dát pryč svojí fenku německého ovčáka.

Důvody jsou rodinné a udělat to musí, nemá na vybranou. Fenku jsem si na cvičák na víkend vzala sebou a předem zdůrazňuji, že jsem zatížená na svého kavkazáčka a němečtí ovčáci mi až tak blízcí nejsou. Ale tahle čubinka mě těžce vzala za srdíčko. Je to dvouletá celočerná fenka, byla s námi jen pár hodin, nicméně jsem přesvědčená, že pokud by si ji někdo vzal, vrátí se mu to od ní 1000x.

Fenka se jmenuje Cita a tady jsou spíše ty odborné záležitosti - RTG neof. O/1, DKL 0/0. Výborná aportérka, temperamentní, připrav. na ZK 1. st. O:ORRY-1. náhr. na WUSV 07´, otec Lorda z Lipin – vicemistr světa FCI 2007, zk: IPO3, SchH/VPG3, ZVV3, 2. tř. chov. , VD, DKK i DKL neg. , černý. M:Ája z Oplovny-IPO3, SchH3, 1. tř. chov. , D, DKK i DKL neg. , vlkošedá – odborné info je sepsané majitelkou.

Já Citu o víkendu viděla jako neuvěřitelně živého psa, vydržela by aportovat snad celé hodiny a rychlost, jakou běhá, to mi přišlo neskutečné ve srovnání s mým těžkotonážním kavkazáčkem. Co je na ní ale fakt super, poslechne na slovo. Žádné zvažování, zda má poslechnout.. ona ví, že bude zavřená v kotci, ale stačí říct „na místo“ a ona s radostí metelí. Běhala s mým kavkazáčkem a okamžitě si mě začala hlídat před mým vlastním psem;))) Byl tam s námi i můj 14letý syn, Cita byla hodná i na něj a poslechla. Má prý ve výcviku problém s kousáním, ale upřímně řečeno – já bydlet v baráku, Cita už by bydlela s námi, protože krásně hlídá.

Ráda bych jen potvrdila, že nejsem žádný překupník, který cosi dohazuje, mé stránky jsou www.arisek.cz (za chvíli dám na naše stránky fotky, jak si Arísek a Cita hráli) , jsem skutečně jen člověk, který se k Citě náhodou přichomýtl a je mi moc a moc líto, že Cita musí opustit stávající domov a jít jinam. Ale pokud se to už děje, moc bych jí přála super pána, který ocení její temperament. Telefon na majitelku City je 728 745 215 (Renata), pokud se najde někdo, kdo by Citě mohl dát domov, budu ráda. Majitelka Citu přenechá za cenu dohodou a určitě by nebyl problém s Citou strávit nějaký čas a seznámit se. Nevím, jestli má Cita i nějaké zlozvyky, to by musela říct majitelka. Určitě by se nejednalo o prodej typu – přijeď a odvez. Člověka v životě čekají různé situace, ale Cita mě takříkajíc za srdíčko chytila, proto se do toho montuju. A Cita je v Liberci;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:02
- Nahlásit

Fiend
Smudlinka, pamatuju si ji z lonska, kdybych mela misto a ne 4 krvelacny cubky, brala bych ji hned, sympatandu.. Vloni jsem ji kousat videla a docela dobry, ale za rok se muze stat veci... Ale rozhodne by s tim balonkem misto mozku byla vhodna treba i na agi. Drzim ji palce!

Fiend
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:14 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:23
- Nahlásit

Daly jste to na ovčáky v nouzi?

Fiend
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:44
- Nahlásit

Zatím ne, asi to tam dám zítra, dnes jim totiž nefungují stránky, nemohu se na ně dostat. A nějak mám pocit, že má-li se nový páníček najít.. najde se ten nejlepší tady;)) Každopádně děkuju za návrh;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:07
- Nahlásit

Tak co? Nic novyho? Aneb posunuju..

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:56
- Nahlásit

Fiend
je šikovná,ale 3.ovčandu-fenu už nemůžu,takže aspoň posouvám.

Houšková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 23:43
- Nahlásit

Pokud se nikdo nenajde pro fenu NO, ozvěte se (houskova.j@atlas.cz), sice mám dva malé křížence, psa a fenku (kastrované) a bydlím v bytě, ale NO jsem měla a chodila i na cvičák. Jestli snáší ostatní psy, tak by to šlo, občas totiž hlídám většího psa ještě svým známým, když někam jedou. Jsem z Tábora.

Fiend
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:41
- Nahlásit

Zdravím, nového zatím bohužel nic. Včera se ozval pán, který měl zájem, ale doma mu návrh neprošel, což mi bylo upřímně líto, protože to byl človíček pohodář. Takže pro Citu stále hledáme domov. Včera jsem zkusila stránky ovčáků v nouzi, ale přes dvojí pokus se mi nepodařilo info tam uložit. Ale čubinka je tak šikovná, že není možné, aby nenašla nový domov. Psů, kteří pracují s takovou chutí jako ona, je i mezi ovčáky málo, tak uvidíme. Kdyby bylo cokoliv nového, samozřejmě písnu.

Fiend
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit

Houšková Dobrý den, děkuji za návrh, majitelka City Vám určitě písne mejlík.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit

Fiend
Včera jsem zkusila stránky ovčáků v nouzi, ale přes dvojí pokus se mi nepodařilo info tam uloži
já tam tudle taky chtěla dát čubu a taky nic,tak dejavu mi poslala maila na kterej mám dát info,paní odpověděla asi za dva dny,že děkuje a přidá,zkus to teda taky
koncerova@post.cz,

exinka03
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:24
- Nahlásit

Ahojte, jsem majitelka City, kontakt na mě je : mail : exinka03@seznam.cz , případně skype : exinka03
Vkládám to sem, aby případní zájemci o Citku nemuseli kontaktovat nejprve kamarádku, které chci poděkovat, že mi pomáhá, ale rovnou mohli napsat mě ) Také bych chtěla poděkovat za případné hledání nového majitele.
Renata

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání