Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / ztratila se
Autor Zpráva
pomoc
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit

Dobrý večer všem, prosím o pomoc. Ztratila se nám fenečka a vim že jste tady fajn lidičky. Dneska v 11 hodin na Kladně v Dubí se lekla a srazilo jí auto potom zmizela.je to malej pejsek je hodně plachá. foto vložim hned jak to zvládnu vložit. prosím pomocte. je to pes naší babičky a je to její partnerka. Babičce je 80 a je na ní strašně fixovaná. lidi je to fakt strašný co teď prožíváme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:10
- Nahlásit

pomoc
tady máš asi nejbližší útulek,kdyžtak jim to tam nahlašte
http://www.connection.wz.cz/psi.html
moc držím palce,umím si představit jak je babičce

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit

pomoc
jak je fena stará, vysoká, jakou má srst, barvu, kde je nějaké spojení? Máš fotku? Jestli ano, pošli na coracos@seznam.cz

pomoc
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit

http://album.volny.cz/show_image.php?file=/h/hajky /275a82c51e6a67addb6fdc9d8dbc742f_tmb

pomoc
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:50
- Nahlásit

Je stará 2 a půl roku, srst má delší a jemnou barva je taková plavá, zlato hnědá. spojení je 739 506 582 Fotku pošludejavu

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:53
- Nahlásit

pomoc
posli ji na mail, jak je vysoka? kolik cm asi v kohoutku nebo jako jaka rasa?

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 21:58
- Nahlásit

jestli ji porazilo auto, s velkou pravdepodobnosti je zalezla nekde ve krovi nebo v potrubi, takze dukladne prohledavejte i siroke okoli.

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 22:02
- Nahlásit

tak uz jsem to z toho vydloubala a zvetsila.
neni puvodne tahle fena taky z utulku? je mi povedoma.

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 22:09
- Nahlásit

pomoc
ta podivej, v inzerci na centralnich webech to mas i na utulcich, precti si co mate delat pri ztrate psa zde http://www.utulky.estranky.cz/stranka/ztrata a udelejte to
Zavolej do radia Relax, at to vyhlasej, to je mistni oblibene radio

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 23:33
- Nahlásit

Domnivam se, ze je to takhle fenka, co byla puvodne na Bouchalce nekdy na podzim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit

dejavu
tak to vypadá,že jo,navíc i ta Bouchalka..

pomoc
Něco novýho?

pomoc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 08:14
- Nahlásit

Ahooj všem neni to žádný pes z útulku je to papírový čínský chocholaty pes,ale ten stou dlouhou srstí v kouhputku má asi 25- 30 cm. prolezli jsme snad všechno možný.Měli jsme půjčenýho psa co čuchá, ale pořád nic. Jsou všude vyvěšený letáky. Do rádia jsme se o víkendu nedovolali,a le teď v pondělí to snad už půjde. V útulku v Bouchalce jsme už byli a taky nic. Ví to městská policie. Snad celá vesnice.Ale ten pejsek pořád nikde.

pomoc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:45
- Nahlásit

Posouvám .........

11111
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit

Držím place, at se najde. Opravdu bych prolezla všechny díry, roury, kanály v širokém okolí.....

Ta fenečka z outulku mi připomíná fenku mojí sestry - taky z outulku. Měla 8 let, když si ji brala. bohužel byly spolu jenom 5 měsíců, pak sestra odjela na měsíc do Francie a fenečka utekla a srazilo jí auto.... bohužel měla slabé srdíčko a nezvládla to.....
Hledali jsme jí celou noc (

Doufám, že budete mít větší štěstí než my...

pomoc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:07
- Nahlásit

11111
Ona neni z útulku. Jsou jí 2 roky. To je mi líto. Doufam, že tohle bude mít lepší konec. Děkuju

pomoc
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:36
- Nahlásit

Tak pořád nic. Volala pani, že našla pejska a poslala fotky, ale naše Haiky to nebyla.Už jsou to 4 dny.

11111
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit

pomoc..
rozšířila bych okruh. Nevím jak daleko jste pátrali od místa nehody, ale mohla ujít i několik kilometrů než si někam zalezla.
Může být i u nějakého baráku někde ve stodole, nebo v kůlně...

Ale pokud ji srazilo auto a už jsou to 4 dny, tak bych se možná bála toho nejhoršího..... (

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 18:33 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Jedenácttisícstojedenáct
Úžasný nick.

pomoc
Co už jste podnikli pro hledání? Co útulky, letáčky, máte podchyceno? Plemenná kniha? Pokud někdo najde psa s tetováním, měl by se tam obracet. Co milackove.net a nalezenci.cz ?
Co technické služby okolních měst, pokud se potvrdí to nepříjemné?

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:37
- Nahlásit

Mucholabka
Já myslim, že snad vechno co se dalo. útulky, veteriny,radio, místní inzerce, letáky, neskutečných hodin prolezání okolí. Je za ní nabídnuta odměna.Na internetu to je taky.Dali mi to tam lidi tady z CZ - psa. Plemaná kniha a technické služby taky.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:38
- Nahlásit

dneska je to už 5 dní a pořád nic.Myslim, už na to nejhorší, že už se nanejde.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

11111
dali jsme tomu fakt všechno, jak řikam měli jsme i psi kdyby jí náhodou zavětřili, kdyby byla někde zalezlá.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:18
- Nahlásit

pomoc
Víš jak, třeba někdo našel "chudáka pejska", nějaká babina, nebo dobrosrdečný člověk, který vůbec netuší, že by pes mohl být tetovaný, má ho za vyhozeného chudáka.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit

Mucholabka
byla by to na jednu stranu hezká představa, ale já se bojim, že to mu tak nebude.Babička je na tom čim dál hůř.Kdybych běžela rychlejš ...... aspoň bych věděla směr kam se vydala.Stalo se to tak rychle ......Aspoň že babička to neviděla jak jí to srazilo.Já to mam furt před očima.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit

Babička je na tom čim dál hůř.
No, naděje umírá poslední, ale....snad by babičce pomohlo aspoň hlídat psa - protože někdo jede pryč a potřebuje?(někoho si klidně vymyslet), malé nenáročné plemínko, staršího pejska - aby se necítila tak sama? Nic nedokáže povzbudit tak moc při strátě jak jiný pejsek - aspoň mě to pomohlo moc.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:35
- Nahlásit

Sijes
babička je uségry a ta má vlčandu a myslim, že teď nechce jinýho psa než toho svýho.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:43
- Nahlásit

pomoc
no máte to komplikovaný s těma psékama. Tak aspoň že babaička není sama. Ono už jen skrz ten její věk je to obtížná situace. Vím jak je to s našima babičkama a dědečkama

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:46
- Nahlásit

Sijes
No já řikám, že naši psi jsou prokletý.Jedna rána za druhou.No je jí 80 a psychicky to moc nedává.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání