Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracená šeltie
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:03
- Nahlásit

Tohle mi před chvilku přišlo mailem, předpokládám, že Pražáků je tady dost, tak kdybyste potkali šeltii...
Tímto zasílám aktuální informaci o ztrátě psa. Došlo k tomu ve středu cca ve 14.00 hod. na přechodu pro chodce před prodejnou Billa na Solidaritě v Praze 10-Strašnicích. Došlo k tomu, když ve vzdálenějším jízdním pruhu, skryt již stojícím nákladním vozidlem v bližším pruhu, nedal řidič osobního vozidla přednost chodcům na přechodu a zavadil o psa, který se poté vytrhl a rychle utíkal podle informací přímo k bydlišti svého majitele. Tam jsem se však stihl dostavit až o něco později, řidič z přechodu ujel. Předpokládám tedy, že pes nebyl vážněji zraněn a pobíhá nyní v šoku. Podle svědků se pes vydal směrem k zadnímu traktu areálu Slavia ve Vršovicích, kde rovněž znal trasu vycházek. Jedná se o plemeno ŠELTIE, zbarvení tricolor, téměř celý černý s bílou náprsenkou, jedenáctiměsíční, nicméně na své plemeno poněkud vyšší, slyší na jméno KIMMI, nicméně je ochoten se přiblížit na kontakt jen ke svému pánovi, při pokusu o kontakt pouze obranné štěkání a není vůbec agresívní, dovezen do Prahy před třemi týdny z venkovské chovatelské stanice na Moravě, tedy poměrně i úměrně svému plemenu plachý, respektuje pouze svého pána. Má na krku obojek s registrační známkou číslo 17349 Praha 10 a schránku v barvě zlacené a v ní kontakty na majitele, a to: Mgr. Ivan Kotas, Na hroudě 67, Praha 10, pevná 274780726 a mobil 728223073. Na zadní noze tetování číslo 6900. Spolupráce s Městskou policií Praha 10 již probíhá. Děkuji předem za jakoukoli pomoc a související informaci.

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit

Ještě fotečka:

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

teta Gábina posouvá.
Držím palce!

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:33
- Nahlásit

Tak mi přišel mail, že Kimmík už je doma!!

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit

Supeeeeeer a je v pořádku?

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 20:38
- Nahlásit

reneeska
Podle toho mailu co mi přišel je v pořádku, jenom je unavený.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit

si udělal výletík, zmeteček

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání