Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Příběh fenky Baši...
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

Hladám domov

Zdravím všechny návštěvníky mých stránek a mimořádně prosím o pomoc:

Volám sa Baša a som 10 ročná velká fena. Ako šteniatko ma moji majitelia jeden večer našli před bránou svojho domu a odvtedy som s nimi prežila kopec krásnych vecí.

Bola som člen rodiny, priateľ, strážca. Chodili sme na dlhé prechádzky po lese, kúpali sme sa v Dunaji, jazdili na chalupu.

Keď však panička ochorela a zomrela, rodina sa rozpadla. Stalo sa vela vecí prečo rodina už nemohla držat spolu, a ja som ostala sama vo velkom dome s pánom, ktorému som iba na obtiaž. A ja mám pritom tak rada ludí...

Hladám preto nový domov, kde by som mohla prežit krásnu starobu s ludmi, ktorí ma budú mat radi. Stačila by mi malá záhrada, pretože mám hustý kožuch a som zvyknutá byt vonku. Určite niesom bytový pes, ale v zime nepohrdnem starým gaučom v kuchyni.

Milujem prechádzky a občas nejaký pamlsok. Som sice obrovská, ale mám aj obrovské srdce. Nemám rada velké feny, hlavne ovčiakov, ale malé mi nevadia a ani malí psy.

Zvykla by som si aj na mačku, niekolko ich u nás bývalo, a rozumeli sme si.

Bašku chovají mí příbuzní v Bratislavě. Pokoušeli jsme se situaci vyřešit všemi možnými způsoby, ale vše zkrachovalo a nakonec zbyl bohužel už jen tento. Byli bychom moc rádi, kdyby se pro ni našli hodní zájemci.

Pište prosím na pavel.vokaty@seznam.cz.

Děkuji

Pavel Vokatý

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání