| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:14
- Nahlásit
Aby těch psů v nouzi náhodou nebylo málo tak se přidám taky
Dneska mě kontaktovala naprosto zoufalá paní. Dostala se do dost vážné životní situace a je nucena dát pryč své dva psy.
Jedná se o devítiletého maltézaka s PP a jedenáctiletého středního knírače bez PP. Oba dva jsou vychovaní, poslušní, nekonfliktní. Zvyklí v domě i na zahrádce. Maltéz je gaučový, knír spí v noci v kotci, ale přes den chodí do domu. Knírač je vynikající hlídač.
Oba jsou zdraví, vitální a věk na nich není vůbec poznat.
Fotky budou po víkendu. Jsou z Krnova, dovoz někam blíž do civilizace můžu zajistit.
Dejavu
můžeš je dát na psy v nouzi a do nějakého útulku prosím?
Situace ještě není moc vyhrocená, paní má cca dva měsíce na jejich odstěhování, ale kdyby šli hned bylo by to jednodušší.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:56
- Nahlásit
Biluška
Muzu je dat kdyztak na web utulku Blansko. Kdyby byl zajem, tak
inzerat a nejakou fotesku na nas mail, pls. utulek-blansko@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:20
- Nahlásit
Fuissem
posílám ten inzerát, fotky dodám hned jak mi je paní pošle.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:11
- Nahlásit
Biluška
posli fotky a popisky na mail, az je dostanes, dam to na Orlovou a poslu na ometaky v nouzi a knirace v nouzi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
dejavu
Na ometáky a knírače už jsem to dala. Fotky dodám hned jak je dostanu. Nechala jsem se od babky ukecat, že když je neudám tak je vezmu sem. Asi se ze mě fakt stává LIšková
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:36
- Nahlásit
Biluška
ježkovy voči :-S
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:39
- Nahlásit
dejavu
Nejsou na to nějaké prášky? Jestli ne tak budu muset najít někoho, kdo si se mnou na staré kolena bude ty psy měnit
Doufám, že alespoň toho malého ometáka umístím. U jedenáctiletého kníra tomu nevěřím ani omylem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:40 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
vymen ho s liskovou za perspektivnejsiho na udani - treba za Betynku, pry uz ji je ochotna dat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:43
- Nahlásit
dejavu
nekecej? Kdo říkal? To jsou věci, to jsou věci
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:43
- Nahlásit
Biluška
Venca, co to prevzal po tobe to foceni, velmi dobre s Liskovou vychazi , mmch je to ten, co ma Belinu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:47
- Nahlásit
dejavu
jj, já vím kdo to je. Když s ní tak vychází tak by možná bylo zae možné zainzerovat její psy ne? Koukala jsem, že už jich tam je snad padesát. Můžu je zainzerovat, ale absolutně odmítám volat Liškové jestli se nějaký umístil. Když budem spolupracovat s Vaškem tak by to možná šlo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:48
- Nahlásit
Biluška
tak mu napis, je tam na nej mail v kontaktech na strance, uz je obcas zainzeruje Alenka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:50
- Nahlásit
dejavu
jj, napíšu, ale na příští dva-tři týdny mám práce až nad hlavu. Pak bych se do toho mohla pustit.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:51
- Nahlásit
Biluška co delas, ty nadhlavo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:54
- Nahlásit
dejavu
no pracuju přece . Se mi nějak nahromadila péče o klienty a teď to doháním. Když nesedím u počítače a u klientů tak honím Mášenka, aby konečně dodělal tu rozestavěnou koupelnu a postavil výběh na slepice, které mám objednané. Protože když do té doby nebudu mít výběh tak je rovnou můžu darovat Wandě. A ještě začnem stavět plot, alespoň z té strany odkud psi utíkají nejvíc. Sousedi tam mají bulteriéra, který roste jako dříví v lese, protože na něho nikdo nemá čas. Sousedi taky jaksi nemají plot, takže bul je pečený vařený u nás. A začíná být pěkně oprsklý. Akorát dospívá a myslím, že příští hárání holek budu mít pěkné problémy vyhodit ho z naší zahrady. Takže se holt musíme pustit do toho plotu, alespoň z téhle strany
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:02
- Nahlásit
Biluška
uff, jsem unavena, jen to slysim a to si radeji nepredstavuji komplikace a konecny vysledek, jak jsi vypravela, ze uz neco takoveho bylo a spadlo pres noc
nevis, jak to vypada s tim zvirecim pojistenim? uz se vylihl nejaky lepsi produkt? nepujdes do toho? myslim, ze by to bylo presne pro tebe a nadelala bys majlant
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
dejavu
ze uz neco takoveho bylo a spadlo pres noc
jo, to bylo na ty šeltie z Jarošova . Ale to spadlo protože se spěchalo a natáhl se plot na sloupky co neměly zaschlou maltu, nebo v čem to drží
nevis, jak to vypada s tim zvirecim pojistenim? uz se vylihl nejaky lepsi produkt? nepujdes do toho
nic pořádného zatím není. Do toho co je na trhu nepůjdu ani omylem. Nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit sponzorovat pojišťovnu. Protože tohle není pojištění, tohle je čistě sponzorský dar pojišťovně
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:15
- Nahlásit
Biluška
no ale ono toho uz je vic od ruznych spolecnosti... nejen to, co tu kdysi aktivne ta slecna prezentovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:29
- Nahlásit
dejavu
NO to co tady kdysi prezentovala ta slečna vůbec nepočítám . Na trhu je akorát Mazlíček od České pojišťovny a Mazlík od České POdnikatelské. Oba stojí za prd . Něco chystá kooperativa, ale už to chystají skoro rok a kde nic, tu nic.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
Biluška
jeste je toto http://www.accorp.cz/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:54
- Nahlásit
dejavu
To vypadá jako ještě větší podvod než ty první dvě. Jednak tam ani nepíšou s jakými pojišťovnami uzavírají smlouvy (konkrétně u těch psů je tam obrázek z pojišťovny Slávie, ale nikde není napsáno zda to tam skutečně je, u těch ostatních produktů už to raději není vůbec ).
Co se týče těch psů - spoluúčast 1000,- na každém pojistném plnění. Přeloženo do češtiny to znamená - za každou návštěvu na veterině si platíš sama, jenom kdyby náhodou účet přesáhl 1000,- platí ti zbytek pojišťovna. Nevím jak jsou v Praze drazí veterináři, ale já se přes tisíc dostanu málokdy. Netuším kolik stojí to pojištění, to jsem tam nikde nevyčetla. Možná je to v tom obrázku. Každopádně s tou spoluúčastí je to zase jenom sponzorství pojišťovny.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:01
- Nahlásit
Biluška
je to neco kolem 8-9 stovek rocne, prave to ctu, mne se jedna spis o ty operace atd., tedka mama vyplazla za knira 25000 za resekci zaludku, tihle pisou, ze hradej polovinu nakladu, nezalezi jim na veku. Ale ty podminky jsou trochu buzerujici, koho tam prihlasej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:05
- Nahlásit
dejavu
no dobře, ale kolikrát za život psa platíš takovou operaci?
Mě se za celou dobu co dělám se psama stal větší průšvih jenom s LIlátkem. JInak nikdy nic. S těma malýma "kravinama" - kousance, zlomeniny, šlachy a tak se vždycky vejdu do 1000,- za návštěvu. Celkově to třeba vyjde na mnohem víc, ale tady máš spoluúčast 1000,- na každé návštěvě veteriny. Jdeš tam dejme tomu 3x, máš 3000,- spoluúčast.
|