Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Agiliťačka
Autor Zpráva
Patrinka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:39 - Změnil/a: Patrinka
- Nahlásit

Na vědomí se dává, že v ostrovském útulku čeká na nové páníky čubinka vhodná na agility a jiné psí sporty. Je velmi temperamentní, hravá, rychlá, kontaktní krásná a mazlivá.
http://www.utulekbety.org/psi-k-osvojeni/feny/?pro dukt=8c11

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:45
- Nahlásit

heh v útulku Tibet je kdyžtak pejsek vhodný na agility, již v útulku bude chodit cvičit .... černý menší pejsek Mišák, 2roky
Tibet

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

Pokud by byl zájem o agiliťáky z okolí UL piště na utulkari@seznam.cz taky jich pár v zásobě máme... Vybereme na míru. Případně i k jinému účelu, piště požadavky.
P.S chovuschpné jorkšírky nemáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

kokrvnouzi
chovuschpné jorkšírky nemáme
To je ovšem diletanství a čirý amatérismu Do kdy nějaké seženete? Mám v kravíně spoustu místa

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

kokrvnouzi
A nemáte něco, co by za mě chodilo do práce?

Miju
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:00
- Nahlásit

reneeska

ano ano, potvrzuji, Misak z utulku Tibet je uzasny pejsek... silene mazlivy...uvidime, jak se mu povede...zitra ma premieru

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:05
- Nahlásit

Miju
taky jsem zvědavá, a kam s ním jdou, do Šlapek?

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:29
- Nahlásit

Biluška
Tak to bohužel, ale občas se něco otahaného najde. Pokud by byl tak obrovský zájem, tak leda že bych poslala nezletilé venčitelky, ať jich pár nakradou před obchody...

inu
Ale jo, máme. Máňa je takové zlatíčko, že by snad i chodila. Ovšem nevím, co by na ní řekl zaměstnavatel. Obávám se, že práci na PC ani jiné věci moc neovládá a používá velmi, ale velmi přírodní parfémy

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:40
- Nahlásit

inu
Ti dám svyho prasopsa, ten je u komplu jako doma

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:13
- Nahlásit

Všem
Děkuji za nabídky. Umí některej i číst vědecký články a pracovat s pipetou? Zkušenosti s PCR vítány

Miju
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:14
- Nahlásit

reneeska
taky jsem zvědavá, a kam s ním jdou, do Šlapek?

NENE, do Husovic, na Cacovickou, snad nam vyjde pocasi

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:39
- Nahlásit

kokrvnouzi
Pokud by byl tak obrovský zájem, tak leda že bych poslala nezletilé venčitelky, ať jich pár nakradou před obchody...
No vidíš . Tak bych si teda objednala. Dvě-tři skupiny jorků (vždy pět fen a jednoho psa), jednu až dvě bišonků, nebo nějaké malé bílé havěti. Možno i míchat. No, pak po jedné skupině kavalíři (prosím nemíchat barvy), labradoři, zlaťáci a bulteriéři. Nemůžu se rozhodnout jestli chci i šarpeje, prý už moc nejdou

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

holky, zakládám firmu Výkup štěňat a psů všeho druhu. Nezapomeňte k čoklíkům vyrobit PP.

Agiliťáky nechci, to nesype.

Biluška
Vem k tomu jorkovi 10 jorkšírek, určitě se dohodneme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:04
- Nahlásit

gabifi
Vem k tomu jorkovi 10 jorkšírek, určitě se dohodneme.
OK

kokrvnouzi
Tak těch jorkšírek chci víc

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:06
- Nahlásit

Biluška
To je ale škoda s těmi šarpeji, mám jednoho prašivýho a starýho jak uhlí, to by byl psík do chovu!!! Ještě k němu sehnat fenku. Zlaťáka jen psa. Ale skorolabradorku bych měla naší Šárinu. Sice je trochu piclá nějakým ohařem, ale zase má tukové zásoby, že vydrží pár let bez žrádla... Stačí krýt černým psem, se štěňaty co budou mít bílé znaky klepnout o zem a bude. Nebo je vydávat za evropské saňové, nechám na uvážení. K tomu přibalím smetáka co by šel vydávat za Jack Russela, fenu k němu mám taky, jen by se nedala ukazovat zájemcům o štěňata... Já myslím, že bychom se domluvili

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:13
- Nahlásit

kokrvnouzi
fenu šarpeje mám vlastní, ale nevím nevím, prý už nejedou
Ty jack russely beru, ty jsou v kurzu
Šárinu beru taky, půl vrhu budou labradoři a půl esháčka, alespoň pokreju větší část trhu

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:13
- Nahlásit

gabifi
V Německu teď letí vořeši, co se soustředit na export tam? Dodám smetáky všeho druhu... Založím klub chovatelů a přátel neušlectilých psů a budu jim tisknout průkazy nejasného původu...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

nabízím krycího psa: NO bez PP s malou hlavou

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:17
- Nahlásit

Biluška
já myslím, že se není čeho bát, čínské restaurace vykupují stále, ne? Jj, Šárina je kauf, ale bude dost drahá, to víš, to je 2 v 1...

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:20
- Nahlásit

kokrvnouzi
Biluška
Hele nabízim ke krytí čistýho pudla k tý skorolabradorce ideál ne? Labradoodle - a ať dokážou, že ten labrouš nebyl čistej

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:22
- Nahlásit

Dines
To by musel být nejmíň královák aby jí objal tu její megaprdel, teď hárala tak jsem to zkoušela s toyákem a nic...

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

kokrvnouzi
taky je

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:29
- Nahlásit

Dines
Labradoodle - a ať dokážou, že ten labrouš nebyl čistej
To by šlo, budem vyvážet do júesej

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

kokrvnouzi
vořeši na export? Valím vypracovat podnikatelský záměr! Kvalitu papírů neřeš, voni si ty blbí Němci stejně nic česky přečíst neuměj.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání