| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:35 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Přeju hezký den.Obrátila se na mě kamarádka od kokrů, že by moc stála o jednu z amerických kokřic z Jarošova, o Enny. Enny je v útulku v Lukavici, kamarádka v Praze, ráda by tam v sobotu pro fenečku dojela, ale je bez auta. nenašel by se někdo, kdo by ji svezl? Já jednak nemám ani auto ani řidičák, druhak mám zaplacený Krušnohorský dogtrekking, vyrážím už zítra, v sobotu budu bloudit po horách.
Kontakt je 732917619, je to na maminku téhle Ingrid, ona sama hůř slyší, takže se jí volat nedá. Sama má roční zlatou anglickou kokřici Sendy, které se velmi dobře věnuje, rozhodně za ni ručím.
Enny:
Lukavice jsou(je?) u Rychnova nad Kněžnou, stránky útulku zde
|
Ave
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
a o které Lukavice jde?Hledala jsem na mapě a Lukavic je 5ks
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:18
- Nahlásit
Ave
Tipuju tyhle...
Aha, už koukám. Jsou to tyhle.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
bullvnouzi
ano,tyhle, opravuju i v úvodním příspěvku...pardon
|
Ave
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
hm,tak to nic,bydlím na druhé straně
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:02
- Nahlásit
šup trošku nahoru....shánějí tedy i po nepejskařských známých,snad se někdo, kdo nebude dogtrekkovat nebo se připravovat na ZOP najde...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
sem to hodila k nám na forum...třá se někdo najde
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
davidkova renata
dík,mám výčitky svědomí, že nemůžu já...teda že někoho nesplaším, páč neřídím. napsala mi to dnes, našla si ji navíc na mých stránkách,ráda bych,kdyby to dobře dopadlo, pro Enny samozřejmě.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
Já mám zas zájemce v Karlových Varech o fenku kokra z Orlové, kdyby se někdo coural sem a tam na téhle trase :-D
Ale tak vážní zájemci si dojedou, jak mne o tom přesvědčila tato paní z Prahy, co do Orlové dorazila vlakem a autobusem s miminem na kočáru pro Mikyho http://www.utulek-orlova.estranky.cz/stranka/miky
Lukavice je u Rychnova, pamatuju si, jak jsme tam jely v šestnácti s kámoškou vlakem a stopem pro psa a nebylo to tak děsné.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:16
- Nahlásit
dejavu
ale jo,ona si to nějak pořeší,jen si říkám,že s touhle feňulí by bylo lepší to auto, bůhví,jak na tom je psychicky, zdravotně to taky nebude nic moc...
a to máš zájemce na Bašku?to by bylo fajn
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:18
- Nahlásit
Lucie od Arta
no my sme všicííína těch zkouškách...snad se to nějak pořeší
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:19
- Nahlásit
Lucie od Arta
ne, o Sabinu, Baska je ze Vsetina, ale zajemce je pumprdentlich, neboli je to skvele, ze je, ale vice mene na draka, pac si tam nedojede pro ni, tak motivovanej neni
Rekni ji, at si veme na fenku tasku, amici jsou mali, muze si odpocinout v tasce, kdyz uz nebude moci, pripadne jestli ma prepravku.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
dejavu
no ještě je to o tom,že ta holčina je nedoslýchavá, takže pro ni je cestování taky náročnější - ale souhlas, když je dobrá vůle, všechno jde.Myslím,že to tu čte, takže ví,že se snažíme...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:24 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Lucie od Arta
No, cestovani je nic moc, to verim, kdyby to nahodou nevyslo a nekdo uz si kokrici vzal, protoze jarosovsti pejsci jsou medialni hvezdy, tak doporucuju slecne tu Basku ze Vsetina, je jeste uzasnejsi, nez ze zacatku, uz neni smutna a hraje si s pejsky a je velmi mirna a zdrava, takze ta by cestu zvladla super a do Vsetina jede primy spoj, s panem Habou bych to domluvila, je to moc fajn clovek, tam by problem urcite nebyl. Baška je taky výborně socializovaná.
www.utulek-vsetin.estranky.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:14
- Nahlásit
Lucie od Arta
jak to vypadá???U nás na foru se někdo nabídl,mám ti napsat tel.číslo jak uvádí nebo už je to pořešeno???
|
bea
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:13
- Nahlásit
Tenhle týden pracuju i v sobotu a taky nevím, jestli útulky jsou v sobotu otevřené, ale kdyby zájemkyně vydržela, přiští sobotu bych tam s ní jela.Lucie od Arta
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
bea
ahoj holky, vypadá to dobře. Odvoz sehnala, podle posledních zpráv z útulku si pro holku pojedou až 1.května, ještě jí v útulku dávají do pořádku (léčbu uhradí nová majitelka),odvoz zajištěn, vše na velmi dobré cestě!!! Díky moc, snad to všechno dobře dopadne.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
dejavu
a myslím,že tahle holčina ani netušila, že jarošovští jsou mediální hvězdy,jen ráda chodí ke mně na stránky, takže touto cestou i dík Evě Treschelové za to,že mě ťukla, že Lukavice už má kokříky (a nejen je, jsou tam z Jarošova kouzelná štěnda křížence a mopsí fenka) na stránkách.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:52
- Nahlásit
Lucie od Arta
. Odvoz sehnala
Ok,tak to zrušim jo?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
jo,díky moc.Jinak Ingrid sem koukala a moc děkuje!
Držím palce ZOPákům, vyrážím bloudit po Krušných horách.
|