Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Dárcovská SMS
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 19:03
- Nahlásit

http://www.darcovskasms.cz/index.php?page_id=ochra nazvirat
Co si o tom myslíte?Aby to zas nebyla nějaká vychytávka

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:38
- Nahlásit

davidkova renata
hele já osobně těm DMSkám celkem věřím..dost jsem jich už poslala tak doufám že ne zbytečně a tohle by se mi líbilo pokud se peníze zužitkujou užitečně

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
sarax
hele já osobně těm DMSkám celkem věřím.
no tak já sem na tom přesně vopačně!Je to asi dva roky co sem pár takovejch vodeslala na pomoc dětem "užnevímkam" a pak se provalilo,že to chodilo někam úplně jinam.A totéž proběhlo i po povodních.Tak nevím nevím.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:44
- Nahlásit

jablunka
jako přímo DMS????to fakt ani nevím....

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:47
- Nahlásit

sarax
jako přímo DMS????to fakt ani nevím...
Njn,proto já těmhle věcem nevěřím....

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 22:15
- Nahlásit

jestli nevíte, co s prachama, pošlete je mě

cassidy22
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 23:46
- Nahlásit

Pche! Nadace na ochranu zvirat, jo? V zivote s nicim konkretnim mi nepomohli, do zadny tejracky se nezapojej, jen generujou vymluvy jak co nejde a proc to nejde nebo se vubec neozvou, kdyz se jim nabidnes se snahou pomoci se zapojit do boje za lepsi zakony, tak nic nepotrebujou, nic nechtej a placaj se tam po zadech, jaci jsou skveli a jak skvele zakony prosadili! Za ty prachy nekde nechaj vyrobit nejaky debilni letaky k nicemu a akorat tam zahrivaj zidle. To uz si zajdi radsi na zmrzku nez to posilat tam.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:48
- Nahlásit

jelikoz jsem DMS tenkrat v Erortelu pomahal zavadet, tak je to takhle: poslani DMS znamena, ze konkretni nadace dostane z vami zaplacenych 30 Kc na svuj ucet 27 Kc. Tohle funguje a je to opravdu duveryhodny a pravdivy. Co s temi penezi ale udela ta konkretni nadace je uz jeji vec a v podstate se to neda nijak ovlivnit. Takze cely to zalezi na tom, jestli verite te nadaci, v jejiz prospech DMS poslete. Pokud ano, tak klidne posilejte a nemusite mit strach. Pokud mate o te nadaci nejake pochybnosti, tak se na to radeji vykaslete ...

Houšková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

Nadace na ochranu zvířat konkrétně nepomáhá. Od této nadace znám jen tisk brožurek a letáků. V roce 2006 jsme tuto nadaci požádali o pomoc ve formě krmení, do dnešního dne marně čekáme.

abby
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:16
- Nahlásit

jablunka
Taky jsi mě překvapila.Jsem na tom jako sarax,už jsem jich poslala spoustu.Ale zase je fakt,je nadacím,kterým věřím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:30
- Nahlásit

abby
Jsem na tom jako sarax,už jsem jich poslala spoustu.
Byla jsem na tom podobně.Tenkrát se jednalo o děti,fakt už si neopamatuju přesně odkud,já byla v posledním trimestru,tudíž rozjetý hormony,seděla jsem u televize,dojímala se,řvala a odeslala DMS asi za 3500,-Myslela sem,že mě chlap zabije,když viděl účet za fon.A když jsem za půl roku viděla,že peníze vůbec nedošly kam měly,už sem se dál nešířila a prostě už nevěřím!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:30
- Nahlásit

Posílám taky, ale jen těm, kterým věřím, popř. které mám prověřený .... ale funguje to přesně tak, jak popsal Jirikovo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:24
- Nahlásit

cassidy22
Houšková
Jirikovo
tak díky všem,nepošlu ale nic,aspon ne Nadaci s těmahle vašima zkušenostma

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

Houšková
konkrétně nepomáhá
když si člověk pročte odkaz tak tam píšou jak pomáhaj...jako grancle v popisu nemají....taky člověk musí vědět komu to posílá...

jitka HS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

Ahojky,já jsem podporovala Nadaci na ochranu zvířat leta,ale vždy jsem dostala jenom pár letáků,a nikdy nic konkrétního.Nyní peníze které jsem posílala jim věnuji už druhýn rokem přímo na konkrétní akce,nebo přímo vybranému útulku.Vím že takto ty peníze dostanou skutečně pejsani ,kteří to potřebují.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:03
- Nahlásit

Jirikovo

Prosim te a jak se daji zaridit DMS pro utulek Kralupy? Kdyz je na nej vypsana verejna sbirka, nejak by to jit mohlo, ze?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:32
- Nahlásit

dejavu
zkus kontaktovat Forum darcu. To je organizace, ktera komunikuje s operatorama a cely projekt DMS zastresuje ....

Janis
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 00:53
- Nahlásit

Dnes Nadace na ochranu zvířat obvolávala 11 útulků, že rozdělila asi 71.000 Kč a peníze bude rozesílat. Byla to akce DMS DORT zřejmě vánoční.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání