Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 5 pitů s "PP" hledá nový domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:25 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Momentálně zbývá z chovné stanice 5 pejsků. Z toho všichni mají rozjednané nové majitele.

Nejnovějšího zájemce má Sala
Je to moc hodná fenečka, narodila se 27.5.2001 má pupeční kýlu a byla vždy venku. Ale myslím, že by nebyl problém ji mít i doma. První majitel ji měl zavřenou v hospodě, takže doma by se určitě taky naučila bez problémů, si myslím. Nemůže být v kotci.
Očkování : 10.11.2007
Odčervení : 30.3.2008
Registrák : č.tom/ž.tom
Otec: Viking Boy´s PABLO (Night Kennels´ NIGHT / Ira Kennels´ GOLDEN JUDY)
Matka: Viking Boy´s SALA (Fighting´s BLACK / Dead Gante´s ŽULA)

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:31 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Již je též rezervovaný Démon
Démonek se narodil 21.3.2004 , je pejsek, ketrý je celý život venku, doma se počůrává. Je to hodný pejsek na lidi, na děti je taky zvyklý, ale pejsky a zvířátka rád nemá. Za to ale miluje pneumatičky.
Očkování: 5.9.2007
Registrák : č.tom/ž.tom/norrod
Otec: Viking Boy´s DOMINO (Viking Boy´s BURTON / Glucksmann´s COLETTE)
Matka: Absolute Energy´s REBECA (Samsa´s WHITE HEAD / Glucksmann´s CECIL)

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:36 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Billíček
Fat Bill se narodil 8.6.2006, je to moc hodný pejsek, zatím se nikdy nezkoušelo, jestli má nebo nemá problém s ostatními zvířátky. Miluje lidi, byl zvyklý doma i s dětmi a ráda bych, aby byl opět doma v teploučku domova u hodných lidí, kteří by ho měli rádi, tak jako on je.
Na vycházce Bilíček výborně poslouchá, netahá a opravdu poslechne hned na slovo. Zvládli jsme bez problémů i kolemjdoucího pejska a na povel "pozor hlídej" mě hlídá jako ostříž.
Očkování : 10.11.2007
Registrák :
Otec: Rezac´s BILLY (vnuk CH.Giroux ROM a Tasha ROM, původ Genetic kennel)
Matka: Absolute Energy´s DELIRA (Vikinkg Boy´s DOMINO / Absolute Energy´s REBECA)

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:39
- Nahlásit

Gajana
Gajanka se narodila 8.11.2006, je to fenečka, která je celý život doma. Nesmí se na ni řvát, jinak počurá, co se dá. Je moc hodná, se psy nemá problém a je zvyklá na děti.
Očkování : 16.6.2007
Registrák : snooty/red boy/jocko/jeep/norrod
Otec: Absolute Energy´s CANNABIS SPIKE (Vikins Boy´s WILLY / Absolue Energy´s REBECA)
Matka: Absolute Energy´s SCARY (Zvezdara Kennel´s JAN / Gangen´s TITA)

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:42
- Nahlásit

Scara
Scary se narodila 5.8.2003, je hodná fenečka k lidem, na děti je taky zvyklá, nemá ráda fenečky ani pejsky.
Očkování : 8.4.2008
Registrák : 75 % snooty
Otec: Zvezdara Kennel´s JAN (Zvezdara Kennel´s RIKI / Zvezdara Kennel´s MINA)
Matka: Gangen´s TITA (Viking Boy´s BLACKY / Captain´s MRVICA II)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

Nekakej mě s nima!

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:05 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Na stránkách TĚCHTO PEJSKŮ je SEZNAM DARŮ, které nám byly pro tyto pejsky zaslány. Prosím všechny, co tyto dary zaslaly, aby se zde na foru vyjádřili, jak s temito dary máme naložit. Některé dary jsou již zkrmeny, proto, pokud je budete chtít nahradit, nahradíme je buď stejným darem nějakému útulku, či Vám je zašleme zpět. Stále platí, že vše, co nebude za potřebí pro pity, jde do útulku bud Tibet, Blansko a nebo Komárno to je na slovensku. V případe jiného požadavku na útulek jej zde prosím napište. Díky Klára Fialová

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:09
- Nahlásit

Mucholabka
Ja nechci stvat, jen to trosku potrebuji vyresit s darci, co a jak s jejich dary. Muzes se mi tez vyjadrit?

reneeska
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:10
- Nahlásit

je mi to celkem fuk, kde myslíš, že to bude potřeba ty obojky, tam to švihni

želva
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:14
- Nahlásit

Fuissem
já jsem ráda že deku používá nějakej ten šmudla,kam dáte ten zbytek je mi jedno

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Fuissem
potrebuji vyresit s darci, co a jak s jejich dary.
ty jo sem mimo,,dárci to darovali pesanům a ještě je jich 5 ne????

Fuissem
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:25
- Nahlásit

želva
Smudla Sala je s ni mooooc spokojena a chova se k ni moc pekne.

suri
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

Fuissem
Rozhodně souhlasím s tím, aby to co nevyužijete (o čemž pochybuju, krom toho náhubku na jezevčíka), bylo použito jako dar zmíněným útulkům.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:31
- Nahlásit

Fuissem
to ti moji taky

bednik
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:41
- Nahlásit

Ahojky,

jmenuji se Jana a v téhle chvíli "vlastním" tyto pesy, o kterých se tu dost mluví. Jelikož jsem si četla, co se tu nejenom o mě a pesách hezkého psalo, chtěla poprosit ty, co mají zájem o vysvětlení z mojí strany, ať se mi ozvou. Mile ráda vysvětlím, jak to vše je a bylo. Můj e-mail : bednik@seznam.cz .

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:25
- Nahlásit

bednik a Fuissem
Hlavně děvenky v těch emailech nelžete... Myslete na to, že ne všechny mejly jsou od lidí, některý můžou být (jsou) i ode mě a navíc můžu číst i ty, co rozesíláte. A pokud bude neustále docházet k překrucování celé věci, budu se hodně zlobit...

Viz Fuissem a její napadání, že Bullvnouzi si udelala predstavu, ze nechce vydat ani Deli, ze o ni budou muset bojovat, coz se mi teda vcera vubec nezdalo. A ted tuto predstavu siri dal.

A screen debaty Fuissem se mnou na ICQ, kdy mi ONA sama oznámila, že Bednik nechce Deli vydat a že Bednika budeme muset zkusit přesvědčit...

reneeska
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:40
- Nahlásit

Holky všechny, docela mě mrzí tohle kolem těch psů, a budu ráda když se to vysvětlí veřejně. A nebo ať si to je jak chce, ale ať už jsou ti psi z tama pryč

zatím mám bohužel zvláštní pocity z toho, a to soudím sama za sebe

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:42
- Nahlásit

bullvnouzi
Prosím tě, proč pořád víříš kolem sebe?

bednik
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:44
- Nahlásit

bullvnouzi

takže ohledně tý Del, jakmile mě pán kontaktoval, neměla jsem žádnej problém. Zmeškala jsem kvůli tomu málem pracovní schůzku. Volali mi o víkendu, že přijedou, nebyl problém ( až na pár věcí, hlavně díky tobě ) odvezli si ji. Nechápu, co tu pořád řešíš a děláš ze mě či z Klárky pitomce a lháře ....atd. Pokud se o něčem bavím, je to můj názor a rozhodně narozdíl od některých si tu pravdu neupravuji.

Sijes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:01
- Nahlásit

Dar je od slova darovat.Nic nechci.Hele a ty konzervy ste tam ani uvádět nemuseli,teď to vypadá jaký jsem kupovala psovi hnusy a já to měla jen jako lepidlo na granule, bo mi je suchý nežrala!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:03
- Nahlásit

Sijes

A ty moje grancle kdyžtak hoďte do kanálu nebo já nevím kam, mám ještě i doma jejich zbytek. Je to humus, dostala jsem je darem k Jarošovákům .-)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:05
- Nahlásit

A vůbec. Ať už ty psy Jana nabízí nebo ne, vybírá si nebo nevybírá, myslím, že pro ně udělala dost a není třeba ji nějak veřejně osočovat, kdo chce, ať si to vyřídí soukromě, já jsem s přístupem spokojená.

bednik
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:10
- Nahlásit

Sijes

ty konzervy ale strašně dobře vonijou.Až jim to skoro závidím.Papkají je s práškama na klouby, protože jinak prášek zůstane v misce a koukají, jako že to není k jídlu. Každopádně díky moc.

Sijes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:23
- Nahlásit

Není zač,mě spíš mrzelo,že si žádnýho neberu,když už jsem přišla o psa a možnost je. Ale probrala jsem si to opravdu ze všech stran a nešlo to. I když je fakt, že sem se rozhodovala v době kdy sem neviděla fotky všech a tak. Jak jsem pak viděla Gajánu,tak sem si říkala, že s tou by to snad šlo....a bydlet sama tak by to šlo i s Deli. Ale ono taky kdoví, kde by skončila Růžena kdybych si ji nevzala.......a dost ať nejsem OT!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:55
- Nahlásit

bednik
No úplně slyším ten brněnský přízvuk. Jak já Brno miluju! Aspoň mám brňáka doma.

bednik
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:19
- Nahlásit

Mucholabka

A já doufám, že ti bude ten brněnskej opičák dělat jen radost a žádnou starost. Udělal u tebe za tu chvíli mooooc velký pokroky, kterým tu nikdo nebude věřit, až jim to řeknu, a za to ti mocinko děkuji. Staráš se o něj nádherně a je vidět, jak je šťastný ( stejně jako Delinka u Pavlínky ). Ps: a budeš se starat tak hezky i o mě a Aliho? My bychom chtěli ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:43
- Nahlásit

bednik
No to nevím, když já žíhané psy nerad
A vůbec, se mi zdá, že jsi při hovorech o něm nějaká moc opatrná...dělával problémy či co? Mi absolutně vyhovuje, zatím nic nerozkousal, akorát někdy moc štěká.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:29
- Nahlásit

Ferdův zadek před vytažením stehů

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

bednik
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 13:14
- Nahlásit

Mucholabka

no, Fredíka jsem vídávala jen jako štěňátečko, pak byl u Martina doma, tak jsem neměla přehled, co a jak dělá, jen z vyprávění a nervy na kolo jsem viděla osobně. Tak to nebude opatrnost, ale spíš nevědomost. Hodně se ale na úvaze uklidnil, byl strašný střevo, fakt demoloval doma všechno ( následky po jeho akci jsem též osobně viděla ). Jinak vypadá moc dobře.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání