| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 23:30
- Nahlásit
Je tu niekto, kto by nám vedel pomôcť s prevozmi psíkov zo Slovenska do ČR? Ide o prevoz psíkov do nových domovov. Cestu si budúci majiteľ preplatí.
Prosím, ak by ste mohli pomôcť, napíšte mi na psiadusa@psiadusa.sk
Ďakujem.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
Ahojky, nedávno si kámoška vybrala psíka na slovensku a s převozem pomohli ZDE
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:02
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no to jo, ale ona se nám už ohledně toho převozu neozvala, nevíš, jak to dopadlo ?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:23
- Nahlásit
wensday
aaaaaa tam nakonec pomohla nějaká paní, jestli snad přímo z útulku, ted nevím a dovezla jí ona, fenečka už je u ní a u nového kamaráda pudlíka Má se náramně, jen byla ze začátku hodně bázlivá, bála se schodů, výtahu, uzkých vchodů, to už je pryč, pořád se mazlí a lítá s paničkou na procházkách ))) Začla tedy hárat, mám pocit že včéra, ale všechno jsem vysvětlila a napsala co a jak, takže hárání určitě proběhne v poho a začala dostávat kloubní výživu protože kulhá na přední packu No ale stává se z ní opravdu moc moc veselej psík, těšim se až jí uvidim
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:07
- Nahlásit
Zkusím oživit staré téma v trošku obecnějším gardu, než bylo myšleno původně.
Napadlo mě, že bychom mohli vytvořit "mapu", kdo by byl ochoten a schopen se účasnit převozů psů a odkud kam by měl akční rádius. Kdyby to bylo třeba, aby bylo jasné, na koho se obrátit.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:16
- Nahlásit
Tady již seznam lidiček, co mohou zajistit převozy pejsků v ramci určitých krajů : http://www.voresak-kralovsky.estranky.cz/clanky/pr evozy-psu/kontakty-na-prevozy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit
Hanca
Díky Hani, Ty jsi prostě poklad!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 04:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Prakticky pořád se pohybuju po trasách Bruntál-Krnov-Opava-Ostrava-Olomouc + okolí těchto měst. Zde můžu vzít cokoliv - psa, granule, věci....popř. i kočky, papoušky a podobné zvířátka. Hady a pavouky neberu, aby bylo jasno
Plus k tomu docela často vyjíždíme na závody a výstavy po celé republice, Slovensku, Polsku, Německu, Rakousku a Maďarsku. Dál jen vyjímečně. Taky můžu někoho (něco) přibrat, ale už jen drobnější věci a bezproblémové pejsky, protože auto míváme narvané až po strop.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:42
- Nahlásit
Biluška
OK. Dík.
Tuhle jsem sebrala ptáka na silnici. Kalouska. Že ho dovezu do záchranné stanice. On se probral, vlítl mi na hlavu a začal se prát. Spustil mi dvojblinkr, pověsil se na volant atd. Málem jsem se dvakrát v centru Brna nabourala, než jsem zastavila, ho zpacifikovala, přehodila bundou a zatížila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:57
- Nahlásit
Vlčáčková
On se probral, vlítl mi na hlavu a začal se prát. Spustil mi dvojblinkr, pověsil se na volant atd. Málem jsem se dvakrát v centru Brna nabourala, než jsem zastavila, ho zpacifikovala, přehodila bundou a zatížila.
My kdysi v režii Dejavu převáželi asi dvanáct psů z jednoho útulku do druhého. Přijeli jsme k nakládce a paní vedoucí měla malilinkaté štěňátko, asi tak čtyři-pět týdnů. Něco ala vlčák. Šoupla jsem ho do auta s tím, že tohle převezem levou zadní taky, že si ho dám po cestě na klín. Nechala jsem ho na sedadlech a šla nakládat dospěláky. Ten malinkej hajzlík prolezl kolem pedálů dovnitř do palubní desky a uhnízdil se tam Jsme museli rozebrat celou palubku, abysme ho vytáhli . Naštěstí to bylo v autě koupeném za šest tisíc extra pro přepravu psů, takže mi to tak nevadilo. Kdyby mi to udělal teďka v renaultu tak bych ho nejspíš zabila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:13
- Nahlásit
Biluška
Mě se v autě usídlily kuny. Sežraly kabel od alfasondy, oprava za 4,5 tisíce. Servisman pravil, že když mám psy, mám si do propíchaného igeliťáku dát chlupy a vložit na dvě místa u motoru. Tam s tím dalo i jezdit, neulítlo to, ani neshořelo. Za pár dní otevřu motor, abych zkontrolovala stav, a co nevidím: z chlupů nadělné pelíšky a natahaná asi tuna ořechů ze zahrady!!!
Pravda - alfasondu už vynechaly. Asi měly strach, že když auto zase povalí do servisu, zbytečně se jim vyvětrá obejvák.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:28
- Nahlásit
J8 jezdím často Praha - Trutnov. Mám volnou pracovní dobu, tak pokud jde o něco urgentního, můžu si čas udělat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:46
- Nahlásit
bea
Momentálně jde o Plzeň - Brno a kousek za něj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:43
- Nahlásit
Našel by se někdo, kdo by mi pomohl převézt z Brna (odtud to zvládnu) do Strakonic nějaké potkany a králíky z výzkumáku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:09
- Nahlásit
A další doprava: jsou tu tací, kteří by si se mnou rozdělili D1 na úseky? Můžu celkem snadno z Brna do Vyškova nebo na druhou stranu do Žďáru, pak už to začíná být trošku nesnadné.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak tam teď cestu nemám, ale v neděli 13.6. jedu do Třebíče - vracím se v úterý - takže pokud by něco bylo na té trase nebo nškde poblíž, ráda dovezu/přivezu
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:29
- Nahlásit
Mám pocit, že ten pudlík z Plzně do Brna už pojede dnes. Odveze ho do útulku Tibet nějaká paní z PSí duše
|
bea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:59
- Nahlásit
Ještě kdyby něco bylo, v úterý nebo středu jedu do Loučeně Nymburk)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:14
- Nahlásit
Plzeň už je neaktuální. Teď jsou potřeba ty Strakonice (nevím, kdy) a asi Brno-Benešov - asi patří k Brnu, nevím, kam přesně bude pejsek dovezen.
|