| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:41
- Nahlásit
Plemeno: kříženec
pohlaví: nekastrovaný pes
stáří: cca 1 rok
váha: 19 kg
Goran Srb je nalezenec, který se přidal k mému bratrovi dne 3. dubna na jeho cestě domů z pracovní cesty. Goran byl v zuboženém stavu, s mnohočetnými ranami a chromý na levou přední končetinu. Rentgenologicky byl prokázán projektil v loketním kloubu.
Během krátké doby Goran prokázal svou klidnou povahu jak vůči lidem, tak psům (žádná obranná reakce při odběru krve, rentgenologickém vyšetření, nechal si sáhnout do misky během krmení).
Goran je velmi milý pes, který ideálně potřebuje rodinu s jinými pejsky a zahradou. Viditelně je rád se psy a viditelně má rád volnost pohybu. Po krátké stabilizaci (pravidelný spánek a krmení, základní veterinární péče) se u Gorana projevuje smutek, pokud je v bytě. Naopak pokud vidí psa, dožaduje se kontaktu a vrtí ocáskem. Momentálně je Goran v domácí péči Jana Pejřila v Brně.
Prosíme, pokud máte o Gorana zájem, volejte na 723/28 40 41 nebo 602/550 245. ALE prosím, jen vážní zájemci, kteří mají zkušenosti se psy.
Děkujeme za KOZ, o.p.s. MVDr. Simona Pejřilová
Klub ochránců zvířat, o.p.s.
Mokrá 47, 664 04, tel. 723/28 40 41, 723/204 371
KOZ@email.cz
www.kozmokra.eu
číslo účtu: 257 847 5001/2400
IČO: 277 14 021
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
Ten je klášnej, vypadá úplně majestátně... Ale je taky vyhublý na kost
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:18
- Nahlásit
Rentgenologicky byl prokázán projektil v loketním kloubu.
Jako kulku? Ty ve fakt jako.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:28
- Nahlásit
posouvám Goranka
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 13:25
- Nahlásit
je nádhernej...posouvám...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Takhle krásné zvíře jsem dlouho neviděla - až trochu přibere, tak to bude ale majestát
držím pěsti a myslím si, že se lehce zadá, protože je krásnej. Takže také to posouvám.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:09
- Nahlásit
reneeska
Je to fakt krasavec...ta hlava a ten pohled...jak se takového zvířete může někdo zbavit...nechápu
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:17
- Nahlásit
jo...a navíc ho postřelit šmejdi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:23
- Nahlásit
to má hodně co do činění s pitem, že?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
Tato nabídka stále trvá
Goran dne 18. dubna podstoupil operaci loketního kloubu, která vedla k obnovení jeho hybnosti. Momentálně Goran je v rehabilitaci, končetinu zatěžuje a pohybuje se bez obtíží.
Goran je velmi milý pes, který ideálně potřebuje rodinu s jinými pejsky a zahradou. Viditelně je rád se psy, má rád lidi, zejména děti. Ve vztahu se psy se projevuje jako štěně, má tendenci si s každým hrát. Zatím jsme u něho neznamenali náznak agresivity, jak vůči jiným psům či lidem. Naopak je mazlivý a hravý. Přítomnost koček není pro Gorana vhodná. Budoucí majitelé by měli být zkušení ve výchově psů, protože Goran je temperamentní mladý pes, který potřebuje pevnou ruku.
Nyní je Goran v péči Jana Pejřila v Brně. Prosíme, pokud máte o Gorana zájem, volejte na 723/28 40 41 nebo 602/550 245. ALE prosím, jen vážní zájemci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:45
- Nahlásit
jak je možný že nikdo takovýho krasavce nechce?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit
pawLINka
nevím, možná málo inzerce? mě to teď zas přišlo mailem ... ale je fakt že ho nevídám v inzerci
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit
FOTKY:
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit
ten je krásný. Bych ho brala hnedka!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:00
- Nahlásit
nápodobně. Kdybych ho ovšem měla kam dát.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 17:13
- Nahlásit
reneeska
pokud máte větší fotku, bylo by možné ho dát do Blesku do nabídky útulkových psů, co vycházejí každý pátek, pokud by byl zájem. Pokud ano, domluvte se s Luckou Točekovou nebo fotku pošlete mně, já ji dočistím a pošlu Lucce.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit
reneeska, Sijes
Je nadhernouckej, videla sem ho nazivo. Potkali sme se na ulici a panicek asi nezachapal, proc na ne tak cumim. Jenze ja ho hned poznala z fotek.
No dam ho k nam na utulkovej web, snad to trochu pomuze.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:12
- Nahlásit
Fuissem
Jsem to nadhodila doma, ale tatínek by to nerozdýchal Už máme 2. Ale je mi to líto, moc se mi líbí a krásně by ladil s Růženou. Je jí strašně podobný. Tak třeba to ještě rozdýchá nebo ho vnutím někomu v okolí abych ho mohla vídat Zrovna mě někdo napadl!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:13
- Nahlásit
Sijes
ale tak taťkovi řekni že píšou že má jít nejlíp na zahrádku ke PSŮM tak to je u vás jak dělaný
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:17
- Nahlásit
reneeska
Až na tu kočku Máme 10 letou micinu, co nevím, jestli by zvládala zdrhat.Už s Růžou má co dělat a ta není moc do koček a micina je zvyklá, že se nemusí psů bát.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
Sijes
Aha to chápu no ... to je jasný, kočička má přednost.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit
reneeska
Mnó, to bych zase netvrdila Já myslím, že by to šlo oddělit a že kočka není blbá a rychle by zjistila, že si má dávat majzla....no skusím si vytisknout fotky a nechat je "nenápadně " na stole. A pak když se chytne co to je, tak zkusím hodit řeč.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit
reneeska
Tak je pridanej na webik tady
Tak to snad pomuze.
Sijes
j taky bych ho brala kdyby bylo misto a finance. Misto sice bude, ale buh vi kdy (MILUJI REALITKY A JAK ZVLADAJI PROTAHOVAT PREPIS DOMU, MELA SEM SE STEHOVAT PODLE PRVNICH ZPRAV V UNORU A STALE NEBYDLIM) ale zajistit jistotu dostatecnych financi, to nevim nevim. Tak mu aspon drzime palecky.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:26
- Nahlásit
Sijes
no u babičky kočka taky byla zvyklá na klid s Blekem na dvoře, ale teď tam mají i ťapku a je po klidu, a i před mýma si musí dávat majzla (dvě to nezvládli už). Ale jde to, pokud není domácí spolu se psama, naše žije na půdě a právě bych jí tam udělala vchod i z venku, ne jen ze dvora a pohoda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
Sijes
jó, vem si hó, takovej čokoládovej se ti bude hodit do líínie
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:47 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
pawLINka
liinie zizalek.
To ja asi pudu (casem) do linie toy rotvicku.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit
pawLINka
Troubo!Ale na té fotce(ty později vložené, první řada, vpravo) - no dyť to je celá Růžena!!!Uznej! Fakt se mi líbí moc.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Fuissem
Nono,já bych je nemnožila spolu přecá! Ale hodil by se do smečky,ne? Linie žížalek - to by od mě určitě chtěla Mucholabka štěně!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Sijes
Myslíš ty ušiska?
Ale je fakt hezkej - nj, ale já mám slabost pro šokoládový hafy...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:51
- Nahlásit
to tělo, výraz a hlavně! Ten ocas!!
|