| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:26
- Nahlásit
Dobrý den, včera do ordinace, kde chodím na praxi přivezli na uspání jeden a půl letého německého krátkosrstého ohaře pouze kvůli tomu, že dáví slepice. Pan doktor pejska utratit nechtěl, tak nám bylo řečeno, že ho můžou nechat zastřelit od myslivce. Podařilo se mi s majiteli domluvit, že ještě čtrnáct dní počkají. Takže se na Vás obracím s prosbou o pomoc. Pejsek Brit je velice milý, možná kapku ztřeštěný, ale to jenom z toho, co jsem ho viděla v ordinaci. S lidmi, dětmi a psi prý problém nemá a je zvyklý na kotec. Pokud byste byli někdo ochotní se ho ujmout, nebo o někom víte, dejte mi prosím vědět na mejl piskacova.eva@seznam.cz, nebo na telefon 739666253. Děkuji!
PS: Obšlehnuto od jinud...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:27
- Nahlásit
bullvnouzi
To by se snad vyplatilo šoupnout ho do útulku,tuty by se udal!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
bullvnouzi
Můžeš zjistit odkud jsou?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:47
- Nahlásit
Ti ohaři maj taky pech
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:09
- Nahlásit
Biluška
Ten mejl háže Valašské meziříčí a nebo Brno. Jinak bohužel víc nevím. Našla jsem to na ifuně....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:43
- Nahlásit
mluvila jsem se slecnou, psa neutrati, ale vezme k sobe, nez se najde domov, je z Valaskeho Mezirici.
Dala jsem to na web Loveckeho psa v nouzi a utulku Vsetin, ktery je pobliz, nabizela ji pomoc utulku Vsetin, ale nechtela, ze pry psa necha u sebe tak dlouho, dokud se neuda, takze to bude OK. Pes je mlady a hezky, jiste brzo najde domov
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 08:36
- Nahlásit
dejavu
Super, jsi šikovná.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
bullvnouzi
ale tak to bylo to nejmensi sama jsem rada, ze mam klid a nemusim nikam pro ohare, co mi tu bude zakusovat kocky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
dejavu
me by zajimalo podle jakeho vzoru se sklonuje dejavu. dejavu, bez dejavu, k dejavu, vidim dejavu, volam dejavu!..to vypada na pekne neohebnou zenu..nekurte, nepijte, pravidelne strecujte a budete zas chlapik, slecno dejavu!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
jezis, co to melu, chtel jsem napsat:
posouvam..snad se nekdo najde,
je tak sladouckej.
tututunununu
ja bych si ho hned vzal, ale tady je to sama slepice a ja bych si pak nemel s kym povidat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:30
- Nahlásit
argosek
ja bych si ho hned vzal, ale tady je to sama slepice a ja bych si pak nemel s kym povidat.
ty seš vůl
koukni do ¨Stopovačky,sám sis tam napsal jak vodnaučit lovit,taxi to přečti
dejavu
si hodná
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
Stopovačky,sám sis tam napsal jak vodnaučit lovit,taxi to přečti
slecno renato, je loveni a loveni. to je jako s haranim - jedna vec je mit odvolani od haravky, druha vec je slusne chovani se v jeji pritomnosti. zatimco s tema haravkama to neni takovej problem, s lovenim, honenim, strapata, nohata...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
dejavu
bude zakusovat kocky
slecno dejavu - ze vsech ras, co znam, maji ohari ke kockam ten nejhezci vztah. kolikrat probiudil jsem se v noci, abych vedle sebe v posteli nalezl kote a u nej pana kida ocaskem vrticiho radosti, ze mi mohl prinest takovy darek (jindy ovsem kote skoncilo v kuchyni - nevim, co mi tim chtel naznacit)
|