| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
viky a nastavila sis, že chceš potvrzení o přečtení?
Nebo je to myšlený, že oni sami ti pošlou email *četli jsme*
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:32
- Nahlásit
oni sami posílají automatickou odpověď ve formátu kolikátého a v kolik hodin byla zpráva zobrazena
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:46
- Nahlásit
Mě taky nepřišla zpráva o přečtení-ani nikomu z mých 22přátel, kteří poslali
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:56
- Nahlásit
a posílali jste to všichni formou přílohy v textovém dokumentu???
|
viky
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:32
- Nahlásit
nefer
hm ne, poslala jsem normalni mail ... Blbe ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
radkah
mě taky nic!!!!
nefer
a posílali jste to všichni formou přílohy v textovém dokumentu???
Eh... vo čem mluvíš??sem to poslala normál mailem na tu adresu co tu někde dala Dejavu.ale esi to nedošlo,tak chci aby to došlo!!!!co mám teda udělatt??????sem počítačovej debil ,takže návody sou asi zbytečný Leda to přepošlu někomu aby to poslal za mě nebo nevim,heeeeeeeeeelp!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 16:52
- Nahlásit
davidkova renata
mrkni sem:
http://portal.justice.cz/soud/soud.aspx?j=54&o=44& k=593&d=7976
takže třeba wordovej dokument (asi raději s koncovkou ".doc"), připojenej jako příloha a poslanej na adresu elektronické podatelny.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:13
- Nahlásit
přesně tak! škoda, že dejavu nedala hned tenhle odkaz, je to docela podstatná informace, že MUSÍ být dopis formou přílohy
sakryš, tak to pošlete znova, kdo můžete. já to odeslala v pátek odpoledne a v neděli jsem dostala potvrzení o přečtení. jsem byla překvapená, že byl někdo vůbec v neděli v úřadě. ale odpoveď zatím žádná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:20
- Nahlásit
nefer: to taky mohla bejt auto-odpověď.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:24
- Nahlásit
to inu: tož to sice ano, ale když přišla odpoveď, musel to někdo na pc zobrazit bylo tam psáno přesně toto:
Toto je potvrzení vámi odeslané zprávy
<podatelna@osz.frm.justice.cz> v 4.4.2008 17:45
Toto potvrzení ověřuje, že zpráva byla zobrazena na počítači příjemce v 6.4.2008 15:59
a v předmětu: Přečteno: nesouhlas s trestem
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:25 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit
a vzhledem k tomu, že přišla očividně jen mě, tak je asi fakt důležité poslat zprávu jako přílohu
i když nechápu, co to má za smysl, akorát to mate lidi
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:28
- Nahlásit
nefer
no, to zalezi, jestli si zaskrtnes potvrdit doruceni ci precteni, tohle je opravdu automaticka odpoved.
Ja jsem to taky nevedela o te priloze, to slysim prvne, navic tam pisi, ze je to jako anonym, kdyz neni el. podpis, coz ma malokdo.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:30
- Nahlásit
BTW ani jsem nepredpokladala, ze nekomu odepisi.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:51
- Nahlásit
no, já si můžu zaškrtnout pouze přečetení, nicméně v těch podmínkách je napsáno, že potvrzení posílají automaticky, ne?
a k tomu podpisu: dál se tam píše To neplatí, pokud identita odesílatele jednoznačně vyplývá z obsahu doručené datové přílohy, nebo byl-li takovýto způsob komunikace mezi odesílatelem a OSZ Frýdek-Místek výslovně předem dohodnut.
to chápu tak, že když posíláte zprávu ve formě přílohy a jasně se podepíšete, tak to jako anonym brát nebudou nebo ne?
ale to je jedno. teď už to víte, tak kdo může - přeposlat znova, ať nevypadám jak ojedinělý stěžovatel
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:53
- Nahlásit
nesnáším tyhle úřednické slohy. jako kdyby neuměli napsat větu jednoduchou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 17:54
- Nahlásit
mě se furt nechce věřit, že by to jinak nečetli?!
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 18:00
- Nahlásit
tak to nevím, ale asi to nemusí brát jako oficiální zprávu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 18:03
- Nahlásit
mě to stejně přijde divný, vždyť do dokumentu by se daly zašít viry... no, co se dá dělat
|