| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:45
- Nahlásit
Obrátila se na mne kamarádka o pomoc.Vrhový bratr její fenky - 7 letý zlatý retriever s PP,zdravý,šikovný s rtg kyčlí byl jaksi zapomenut svým nezodpovědným majitelem v psím hotelu.Majitel zmizel a hotel chce dát psa do útulku.Kamarádka má fenku po operaci s komplikacemi,takže si ho ani dočasně nemůže vzít k sobě.Poslala do hotelu alespoň peníze a snaží se spolu s dcerou pův.majitele sehnat Buddymu nový domov.
Zajímá-li někoho dospělý pes v kondici s prima zlatou povahou ,tak info najdete na www.dynastyanah.cz nebo na emailu dcery pův.majitele hruskova.lucie@tiscali.cz
Díky všem za tipy a rady.
|
rose
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
a kde je? (město)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
rose
Je ve Velkém Grunově někde u Mimoně.Pokud by se zájemce našel,tak ať kontaktuje dceru toho zlotřilce - ten psí hotel chce vše řešit přes ní ,asi kvůli úhradám za pobyt apod.Jinak bude pes ¨samozřejmě darován.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:09
- Nahlásit
Zuzana T
ten psí hotel chce vše řešit přes ní ,asi kvůli úhradám
ten psí hotel se mi jeví docela podezřelý-v loni touhle dobou taky "nabízel"psy s PP nad 6 let.Mám obavy,aby to nebyla množárna.Zásadně nabízejí starší psy a docela v hojném počtu.Co jsem viděla tu poslední labradorku Mášu (7 let) tak měla na sedmiletou čubinu dost za sebou a její tetování vypadalo velmi čerstvě.Nechci někomu křivdit,ale když se stále opakuje podobná nabídka na různá plemena...........a se stejným scénářem ?????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:27
- Nahlásit
ten psí hotel se mi jeví docela podezřelý-v loni touhle dobou taky "nabízel"psy s PP nad 6 let.Mám obavy,aby to nebyla množárna.Zásadně nabízejí starší psy a docela v hojném počtu.Co jsem viděla tu poslední labradorku Mášu (7 let) tak měla na sedmiletou čubinu dost za sebou a její tetování vypadalo velmi čerstvě.Nechci někomu křivdit,ale když se stále opakuje podobná nabídka na různá plemena...........a se stejným scénářem ?????
To snad ne?!?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:38
- Nahlásit
Neessi
loni touhle dobou taky "nabízel"psy s PP nad 6 let
Kdes to viděla,tady na diskuzi nebo jak???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:39
- Nahlásit
inu
jak jsem psala-nechci nikomu uškodit,ale vzhledem k tomu,že na Mimoňsku není jediný zaregistrovaný psí hotel,o kterém by věděla hygiena nebo veterinár.správa,tak se mi to zdá velmi podivné.A z té loňské várky"nabízených zapomenutých psů" jsem pomáhala dát dohromady tu Mášu.Podle toho,jak vypadala a jak reagovala,tak to bylo zvíře držené evidentně v uzavřeném malém prostoru,apatické,viditelně po mnoha porodech s velmi zkaženými zuby......dnes bydlí se svou novou paničkou v Praze a nedávno se přijely ukázat a je z ní docela pěkná dáma.Ale prý se bojí malých tmavých prostorů.Asi ví proč.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
Tohle je hnus největší!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
davidkova renata
Kdes to viděla,tady na diskuzi nebo jak???
Ne,ale to byla ta čubina,jak jsem ti vloni o ní říkala-ta plavá labradorka,co se jí ujali sousedi a nevěděli si s ní rady.Tak mi to teď seplo,když jsem četla tohle téma a vzpomněla si na tu loňskou epizodu.Že by bylo tolik zapomětlivých majitelů psů,kteří nechají na "hotelu" zrovna ty starší psy s PP?Ausgerechnet o žádném oficiálním psím hotelu ve zmíněné lokalitě nikdo nic neví,že jo!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:39
- Nahlásit
Neessi
Ježkovy oči.Ten pes je starším bratrem i k mé čubě.byl až donedávna v pohodě u svého pána.Ten ,no prostě začal nějak kašlat na život a hledat útěchu na dně lahve a odnesl to pes.Neznám podrobnosti,opravdu.Ale jeho dcera právě oslovila mou kamarádku chovatelku,vlastnící Baddyho sestru a s tou je ve spojení.Dcerka kdesi studuje a tak si nemůže vzít psa k sobě.Snaží se alespoň uhradit vše potřebné a dává na všechny strany inzeráty.Tak jsem slíbila,že pomůžu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:49
- Nahlásit
Zuzana T
Ježkovy oči
hele,já netvrdím,že zrovna tenhle případ není vyjímkou,ale vzhledem ktomu,že zmíněnou lokalitu znám velmi dobře a vím,co se dělo minulý rok,tak mi to zasmrdělo množírnou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Neessi
Prý je " ta paní" v Mimoni známá,že ubytovává psy.Jak je to s povolením činnosti nemám zdání.Je fakt jen to,že ten pes tam je,že je skutečně s PP,kyčle mu byly v mládí dělány u Dr.Vepřeka a byly pěkné.To jsou pravdivé skutečnosti.
Pokud máš nějaké info,tak děkuji předem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 18:40
- Nahlásit
Neessi
Tak pejsčí hotel není přímo v Mimoni ale ve Velkém G.... nemůžu si vybavit to jméno,psy jsou kontrolováni veterinářem,sám hotel nevyvíjí iniciativu k umístění jinde ,snaží se o navrácení psa majiteli.Ale díky za upozornění,je lepší se informovat.
|