Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Brit - dlouhosrstý jezevčík hledá nový domov
Autor Zpráva
Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

http://fiserovadruhasance.rajce.idnes.cz/Brit/#

veškeré informace jako úvod k fotkám a pokračování u jednotlivých fotek.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:14
- Nahlásit

kousíček posunu.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

šup nahoru

Fuissem
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:12
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Jak je stary a co se mu stalo za uraz nevite??

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:24
- Nahlásit

Fuissem
: Jmenuji se Brit. Narodil jsem se 6.11. 2005 a žil jsem v pohodové rodině až do doby než mne srazilo auto (3.7.06).
je to nad fotkama...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

blanulinka1
Tak to jedine sem tam nejak nenasla, asi sem slepa.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

Děkuji za posouvání.

Nevíte v kterých inzercích se dá zdarma umístit tenhle inzerát s odkazem na internet. stránky? Na i fauně to třeba nejde.

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:09
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
http://search.seznam.cz/?q=inzerce+zdarma&mod=f ???

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:11
- Nahlásit

Dines
díky moc

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:11
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
jezevčíci v nouzi

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:18
- Nahlásit

blanulinka1
skvělé, díky

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 13:20
- Nahlásit

Brit je stále v nabídce

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit

dovoluju si ještě posunout. Jedni lidi měli zájem, ale hned chtěli sundavat náhubek, že prej je hodnej a že z něj dělám zlého pejska když je mazel - nedali si to vysvětlit a jen díky mé pohotovosti to neskončilo vážným kousancem ale jen ďobancem co se nemusel ani šít. Proto prosím zájemce, aby si to pravdu rozmysleli jestli mají na to, takového psa mít. Skutečně nelze převychovat - je to patologie. Přesto děkuji všem co to s ním zkusí a dají mu šanci na hezký zbytek života. S dodržením bezpečnostních pravidel se nic nestane a Briťáček může být zase šťastný.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 18:43
- Nahlásit

Briťáček stále hledá domov. Najde se dušička která to s ním zkusí?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:37
- Nahlásit

Ještě jednou posouvám , Briťák ještě nenašel nikoho, kdo by ho chtěl. Stále doufá, že se najde chápající "člobrda" a dá mu domov. MOc a moc za Brityho prosím.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:40 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Ještě pořád nic??? Ach jo... Ráda bych pomohla ale už nevím jak...

Miju
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:20
- Nahlásit

posouvam...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:08
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

dole na téhle stránce jsou linky na inzerci...
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku

... jinak pomoct nemůžu

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:26
- Nahlásit

dneska tu jedni zájemci byli - koukli, řekli, že mám hezké kotce a čisté hezké psy. No já se jich zeptala proč přišli a oni, že pro Brita a že ať jim ho naložím do auta - normálka, jen tak. Ani se nepředstavili. Nejsem rasista, ale byli snědčí pleti. Tak jsem se jich ptala jakou mají zkušenost se psy a zda mají zahrádku a tak. No a oni, že na co to je důležité, že ho přivážou na dvoře ať hlídá. Tak jsem se strašně rozčílila, když mi řekli, že co do takového psa, že se ho stejně potřebuji zbavit a ještě měli tu drzost, že se zeptali, jestli jim dám na rok žrádlo a peníze na péči o psa, že to tak funguje i v televizi v Psím životě. V životě jsem tak na nikoho neřvala - obzvláště na cizí lidi. Takhle mne ještě nikdo nena**al.

Takže Brtáček je stále k mání ale fakt do dobrých podmínek. maixnerova
díky, ještě ho zkusím nabídnout přes inzerce - jen doufám, že mi sem nepřijde něco podobného jako dneska.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:24
- Nahlásit

Nemůžu pomoct tak aspoň poposunu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:46
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
S Britem bohužel nepomůžu, ale uklidním tě, že nejsi sama kdo přitahuje prapodivné zájemce. Mě v pátek přišla sms ve stylu "mám zájem o toho psa, když mi ho přivezete tak si ho vezmu, ale napřed mi zavolejte na číslo..." Víceméně ze zvědavosti jsem zavolala, neb jsem byla zvědavá co je to zase za exota. Kupodivu jsme se potom i domluvili na tom, že paní vezme dítě a přijedou se se psem napřed seznámit. V den D následovala sms "prší, v dešti nikam nejedu, ale jestli mi toho psa přivezete tak si ho vezmu" . Otvírala se mi kudla v kapse, ale jelikož jsem měla cestu do města jen o pět km dál než bydlí ta paní tak jsem souhlasila, že ho tam přivezu. Pevně rozhodnutá, že pokud mi bude nesympatická tak si psa zase odvezu. Baba, jakmile zjistila, že jí psa jsem ochotná vážně dovézt poslala další sms "a prosím vás, vemte mi k němu vodítko, granule a nějaký protibleší šampon, já doma nic nemám"... To už jsem si říkala, že tohle snad není možný, že je to nějaká provokace a že se lidi z cz-psa někde v hospodě řehtají nad tím co Biluše snese
Nebyla to provokace, ta baba to fakt myslela vážně Když jsem ji sjela jestli si mě náhodou neplete se sociálkou,nebo armádou spásy tak se spokojila s tím, že si teda vezme psa a zítra si zajde nějaké to vodítko koupit

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:20
- Nahlásit

Biluška
takovej bych nedala ani plyšáka, ale proti gustu žádnej dišputát ), třeba to dopadne dobře, ale já bych si nedovolila takové riziko podstoupit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:27
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Hlídám ji, neboj. Krom toho, že je vychcaná jak díra do sněhu vypadala docela solidně. Prostě zkoušela co všechno by mohla dostat zadarmo Nechala jsem si podepsat kupní smlouvu, ve které jsem si vymínila absolutně všechno, včetně toho kolikrát denně bude pes venčen a jakmile o něj nebude postaráno tak jak si představuju tak ho beru zpátky.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Biluška
tak to joooo )

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:33
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

trošku malej O.T. - díky moc za radu s tím rozlišováním hraček, myslím, že nám to funguje moc hezky. Jen jsem to včera trošku zkomplikovala, páč jsem řekla ať přinese granát a ten jsme dlouho neměli ve hře, tak chudák nevěděl. Mea maxima culpa . ale jinak dobrý. díkec, díkec moc.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:26
- Nahlásit

PetraK
granát?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání