| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:32
- Nahlásit
tak dneska mi prisel dopis od PETY z londyna...
je predtistenej..zrejme univerzalni....a podle toho co tam pisou, ten muj vubec necetli...
ze dekujou ze se zajimam o zachranu atd atd...
a ze muzu pomoct tak, ze se stanu vegetarianem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:04
- Nahlásit
nika00
a ze muzu pomoct tak, ze se stanu vegetarianem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:49
- Nahlásit
No jasně, pani. Co asi udělaj s těma psama? Všechny je sežerou!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:57
- Nahlásit
nika00
mě nepřišlo nic ale když to čtu tak ani nechci, to je na hov*o
dopadlo to nějak s tim pejskem, jak si tu o něm psala??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:12
- Nahlásit
toho pejska jsem od te doby nevidela!
jinak jeste k te PETE...poslali mi nejaky cd, ani nevim co na nem je a taky propagacni blok, kde jsou clanky a fotky prasat, kurat, krav v nepeknych podminkach...
a taky psali at to jako sirim dal, at se zucastnuju ruznych petic a sbiram tak body, ktere muzu vymenit za reklamni tricka apod...ja ten dopis snad naskenuju to stoji za to..
fakt to vypada, ze to co jsme poslali ani necetli, jinak by prece nemohli odpovedet takovou kravinu...
ale jeste jsem zvedava, jestli prijdou nejake odpovedi z tech ostatnich organizaci..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:12
- Nahlásit
nika00
Neviděla joo, to je divný :-/
Nooo tak to mi fakt nepřišlo, nepřišlo mi nic od nikoho, zřejmě další dopisy rovnou vyhazujou A fakt když to čtu, tak je to možná lepší, cd vidět nechci a ani ty letáky, nemůžu se na to dívat Super noc, hlavně sbírat body, trička propisky nutně potřebuju, co na tom, že nic jinýho s tim stejně neudělaj
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:37
- Nahlásit
jeste pro info, dnes se mi vratil jeden dopis z cinske adresy, ze adresat se prestehoval (ten dopis mam v praci, takze momentalne nevim jaka to je adresa)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 14:13
- Nahlásit
tohle sice není přímo akce pro ta zvířata,ale aspon nějakej protest to je..
http://www.cokdyvpraze.cz/modules.php?name=News&fi le=article&sid=539
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:18 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
ahoj ahoj...mam radost
prave drzim v ruce dalsi dopis, ktery mi dnes prisel z PETY z Norfolku...
uz je to dopis naprosto odlisneho razu jak ten minuly...
oslovuji me jmenem, a reaguji opravdu na to co jsem jim poslala, je tam i vlastnorucni podpis...
mam z toho fakt radost...
ve strucnosti pisou ze dekujou a ze peta je v kontaktu s vladou a ze intenzivne pracujou na tom aby tem zviratum pomohli a aby s nimi bylo zachazeno humanneji...a ze jejich cilem je spis pokusit se s vladou domluvit o lepsich podminkach nez jit proti vlade, coz by zviratum stejne nepomohlo. a ze prave tak dosahli v asii jistych vitezstvich...a zadaji me abych tuto stejnou zadost poslala na cinskou ambasadu v me zemi, coz jsem samozrejme uz udelala....
jinak to naskenuju...neumim prelozit vsechno...
no ale sem fakt rada alespon odepsali neco k veci a ne at se stanu vegetarianem, zatimco zatim nedorazila zadna odezva z cesky republiky
jo a taky se mi dneska vratil dalsi dopis z cinske adresy...zrejme ty adresy jsou neplatne....
vam, kdo jste to taky posilali nic neprislo???
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:27
- Nahlásit
jako mě teda nepřišlo vůbec nic odnikud Ale je to dobrá zpráva, můžeš mi to pak poslat a já to dám mamce na přeložení jestli chceš
|